Bu sebeple uyum sağlamadığınızı öğrenmiş oldunuz. Ya o sizin ne yaşadığınızı bebek aldırdığınızdaki durumunuzu hiç düşünmedimi acaba..Ne o mp 3 çalar için falan küsmeler. Çocuğa çocuk doğurmamakla en büyük kararı vermişsiniz bana göre. Daha büyümesi lazım. Ne yapmalısınız biliyomusunuz daha fazla yara almadan ayrılmalısınız.
evet :/ ihtimaller dahilinde.. :/O adam yolcu canım ..
Adam dediğin sevdiği kadının ne bebeğine kıymasına izin verir ne de bır mp3 için trıp atar.
Eski yaşamına dönmek için can atıyor erkek arkadaşın ve fırsatını buldugunda da yapıcak..
Hazırlıklı ol..
dimi yani bende buna sinirlenmiştim dün için. doğru söylüyorsunuz. ben ayrılmayayım da onun ayrılık kararını vermesini bekleyeyim diyorum. yarın öbür gün pişmanlık duymayayım tuh belki düzelir miydi acaba ilişkimiz diye.
'' iyiki bu mızmızın lafına sözüne kanıp da çocuğu doğurmamışımçok mutsuzum. '' iyiki doğurmamışta öldürmüşsün dimi ? al onu vur sana işte
Çünkü inanın sizin o anki yaşadıklarınız, o bebeğiniz olduğunda ailenize açıklayamamanız, bebek aldırma psikolojiniz onun para tutkusundan , pahalı oyuncaklarından daha önemli. Bence sizi düşünmeli küsmek sorun çıkarmak yerine sizin için çaba vermeli. Sizi motive etmeli.
çalışıyor. allaha şükür bir işi var yetiyor bize. ben hem seviyorum böyle geçen sene doğalgaz faturasına bakıp bakıp espriler yapıyorduk :) çok paramız olucak da ne olucak allah aşkına. en sevmediğim huyu bu onunçok sinir oldum eşinin durumuna
eşin nerde çalışıyor yada çalışıyormu?
sanırım karakteri tam oturmamış mp3 için yaptığına bak daha büyümemiş bence annesi ve para bir yanda sen bir yanda kalmışsın konuyu açalı çok olmuş ne old son durum
Birincisi o senin sevgilin eşin değil,yani bi çok yerde eşim eşim demişsin
İmam nikahı ile evliyiz demişsin,günahı sevabı düşünmeden birlikte yaşayıp
İş nikahsız birliktelik söz konusu olduğunda namus timsali kesilerek imam nikahına sığınmak da ayrı garip
İmam nikahı tabiki de çok önemli ,tabiki de olmalı...
Ama tutup ta resmi nikah ile yaşamanın mübah olduğu Türkiye'de imam nikahı bahanesini savunamazsın
Haa bi de usulune uygun mu değil mi orasını da bilemem
Birde üstüne çocuk katili olmuşsunuz al bi de burdan yak !
Günah diye imam nikahı kıy,sonra günahların en büyüğünü yap
Birlikte yaşayabilirsin,sana göre doğru olan buysa yap,kimse karışamaz
Ama bunları da buraya yazarken göze alman gerekirdi tepkileri
Eşin ailesiyle arası bozulduğu için seni suçlayacaktır yakında
Sonuçta anladığım kadarıyla bi eş olmaya ,hele de baba olmaya hazır değil sevgilin
Şimdi den ev geçindirmenin zorluğuyla karşı karşıya hissediyor kendisini
Dediği gibi anasını sildiği gibi,seni de silmeyeceğinin garantisini kim verebilir?
çocuk katili çok ağır olmuş ya:26:
ben ona bağımlı değilim. bizi birlikte tutan şey sevgimiz. o da istese gider ben de giderim. ne aileme bağlıyım ne ona. çok şükür çalışıp para kazanabilirim. güzel bi eğitimim var. ama bebek olsaydı ona bağımlı olurdum. ve bu bana garantisi olan bi hayat gibi gelmedi. bebeğimi riske atmak istemedim. doğurup da eziyet etmek istemedim. onun tutumu kesinlikle kürtaj değildi. karar senin alacağın her kararda ben arkanda olucam o kararı benimseyeceğim dedi. evlilik konusunda o ısrarcı ben dur bakalım bi yavaş yavaş bi belgelerimizi toparlayalım bakalım seninde mesleğinde gelişmeler olacak onu bekleyelim diyenim. ilişkimiz böyle bi durumda bu hale geldi. ben onun da mutsuz olmasını istemiyorum. evlenmeyi çok istiyorum ama şartları olgunlaştıralım önce. tabi bu bi süreç demek. o süreci de başarıyla tamamlamak gerek. niyetim bu. ama bu süreçte karşımıza böyle pürüzler çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?