Mace'den İskambil & Dilek Falı

tatlım bu arada ben senin fincanını yorumlaşmıştım.sen bana dilek falı baktın sanırım.başın kalabalık şu an ama bana bi ara iskambil bakabilirsen çok sevinirim.ben elimden geldiğince senin fincanlarını yorumlarım hep.şimdi maç izliyorum bitince yeni eklediğin fincanı da yorumlarım :)

Dilek falıma bakarmısın ?
Benim ismim tuğçe onunki atılay.
1 hafta sonra aramıza mesafeler giricek ve zor bi yol bizi bekliyor.
Bu yol nasıl gözüküyor yani nasıl olucak ?

Eklemiştim canım 1 sayfa önce sanırım var :) Bakarsan sevinirim bende iskambil açarım sana :)

Dilek falıma bakarmısın ?
Benim ismim tuğçe onunki atılay.
1 hafta sonra aramıza mesafeler giricek ve zor bi yol bizi bekliyor.
Bu yol nasıl gözüküyor yani nasıl olucak ?

Engeller gözüküyor tabi ki canım. Ama önünüz aydınlık. Atılay seni çok seviyor

Çevrende bir erkek sevgilin olabilir.Şapkası var başında seni mutlu ediyor.Sen mutluluktan havalara uçmuşsun.Kısmetle yaklaşıyor.3 vakit var.O 3 vakitte öpücükle yaklaşıyor sana :)))) arada takıldığınız engeller çıkmış.Engelleri beraber aşmanıza rağmen tekrar önüne çıkmasından korkuyorsun.duyacağın güzel haberler var.Birde 2 bebek gördüm.Şansının bol olduğu bir döneme gireceksin.Aşk hayatına heyecan katmak için kendinde değişikliklere adım atıyorsun :))

Sormadan özel mesaj atanların fallarına bakmıyorum.

Benden iskambil falıma bakar mısın,kahve falıma bakar mısın gibi isteklerde bulunmayın.

Bu istekleri görünce hiç umursamıyorum. çünkü siz de emeğime değer vermediğinizi gösteriyorsunuz.

1 sayfa önce kahve falımı koyarak tek tek yazdım.

Yalnızca kahve falıma bakanların iskambiline bakıyorum,diğerlerinin dilek fallarına seve seve bakarım diye. özel mesaj atmayın lütfen diye.

Ben burdaki herkese değer veriyorum. Herkese zaten bakmaya çalışıyorum. Ama anlaşılan bir çok kişinin ne emeğe, ne de lafa söze saygısı yok.

üzerine alınan alınsın. Bazı arkadaşlarım var ismi aklıma gelen gelmeyen,

tienen,reddmars,mrs.who... Bunlar bazıları. Bunlar mesaj attığında kapım her zaman açık. çünkü gerçekten falıma bakıyorlar,bakmasalar bile emeğime saygı gösteriyorlar. Hiç bir şey yapmasalar bile kendilerini burdan tanımama rağmen gerçekten seviyorum. Bunun nedeni belki de aradaki saygıdır.

Zaten arkadaşlarımda,üzerine alınması gerekende kendisini bilir.

Haksızsam lütfen beni de uyarın çok sinirliyim

Son düzenleme:
mace merhaba, ben pek fala filan inanmam sevmem de ama bir teselli olsun eğer iyi bir şey çıkarsa, moralim düzelsin diye rica edeceğim senden. bu aralar tutunacak bir dala ihtiyacım var.
benim adım lara, onun adı da julian. şu an birbirimizden uzaktayız, ne olacak belli değil, onu kaybetmekten birbirimizi unutmaktan korkuyorum. şartlar el verirse birkaç ay sonra görüşeceğiz ama ondan da şüpheliyim. iyi bir şey var mıdır sence? çok teşekkür ederim şimdiden

tamam arkadaşım bakmayabilirsin ama kahve falında anlamıyorum anlasam yazarım kaçmam böyle şeylerden . ama oraya saçma sapan uyduruk şeyler yazacağıma hiç yazmam daha iyi. bu arada yorumumu beğenmişsin ondan yazdım ben. Neyse allah razı olsun yinede ama bu kadar kırıcı olmaya gerek yok.

Siz neden üzerinize alındınız ben anlamadım?

Kırıcı da değilim bana atılan mesajları bi görseniz sizde sinirlenirdiniz.

Dileğinize bakardım elbet sizin yazdığınız zamanda ben iskambil bakacağımı söylemiştim elbette ki bakarım. Atlamışsam ya da size hitaben diye düşündüyseniz lütfen kusura bakmayın.

Hemen de bakıyorum kendimi affettirmek için :) Daha önce de bakmıştım size sanırım,annenize de bakmıştım. Bu yüzden sizde orda ismini yazmayı unuttuğum kişiler arasındasınız :)

ben size demin mesaj atmıştım bide benımkıne cevap vermeyince bana hitaben yazıdıgınızı algıladım. Siz kusuruma bakmayın ama 3-4 kez yazdım cevap vermeyince bide size kahve falı bakmadıgım için üstüme alındım sanırım.

Yok canım :)

Kusura bakma şu an biraz kafam dağınık aklımdasın bakıcam iskambiline :)

Konu açtıımm kimse ilgilenmiyor :)

http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/555608-mace-bastan-yaratiyor.html

Biraz resim düzenleyip kafamı toplamak istemiştim oysa ki

mace mesajımı gördün mü dilek falıma bakar mısın? lütfen ben fal bakmayı bilmiyorum bilsem sana yardım etmek isterdim herhangi bir konuda. bu konunun raconunu bilmiyorum o yüzden sana bakmadan dilek falı istenebiliyor mu bilmiyorum, eğer öyle bir şey varsa:26:

benim ismim: lara, onun ismi: julian. uzağız şu an birbirimize, ne olacak bilmiyorum, görüşmeyi çok istiyoruz ama engeller var. iyi bir şey görüyor musun, söyleyebilir misin? bir teselliye ihtiyacım var...

iki kişilik bir yol görünüyor.bir haber üzerine gidilecek sanırım.sen büyük bi fırsata,nasibe sırt çevirmişsin.onun güzelliğini göremiyor gibisin ama aslında senin için çok hayırlı bir şey.içinden gelen sesi dinlemende fayda görüyorum.özellikle senin kafanı kurcalayan bir konu var o konuda mantığını değil de kalbini dinlersen senin için daha iyi olacak.ilginç bir şey var burda tam çözemedim ama çevrendeki bi insan kötü bir şeyler yapmış gibi iyi bi insan değil ama senin çevrende hala sen de biliyosun sanırım ama ne bileyim tam çözemedim o kısmı fakat rahatsız etti beni.yine de o kendi yoluna gidecek sana bi zararı yok yani.bi mevzuyla ilgili kafanda iki düşünce var iki yol çizmişsin biri iyi biri kötü ama iyi olan daha ağır basıyo.bi insan aracılığıyla gerçekleştireceksin bunu.duygusal değil de daha somut bi konuyla ilgili gibi görünüyor.arka arkaya birbirini iteleyerek yürüyen insanlar var.birilerinden güç alıyor olabilirsin seni iyi veya kötü yönde ikna eden birileri var bunların içinde iyiliğini isteyen de var kötülüğünü isteyen de dikkatli ol.yalnız kaldığın zamanlarda biraz kendinle yüzleşmeye çalış canım.yaptıklarını yapamadıklarını davranışlarını duygularını her şeyini gözden geçir.böyle bir şeye ihtiyacın var gibi görünüyor.bir şeylerin farkına varacaksın bunu yaparsan senin için daha iyi olacak.bu arada hayatında biri var sanırım ama senin için doğru insan bu değil bence.ilk fincanda da bu fincanda da seni üzcek gerçek yüzünü bilmediğin bi insan gördüm bu senin hayatındaki insan büyük olasılıkla.kötü şeyler söylemekten pek hoşlanmam ama iki defa gördüğüm için söyleyeyim dedim.biraz da rahatsız oldum açıkçası kalbime ağırlık çöktü bakarken.nazar falan olabilir dikkat et tatlım.bir de karın veya kalça kısmında bulunan bi organında rahatsızlık olabilir.bunların haricinde çok cissi bir şey göremedim yolların var bir sorun görünmüyor.ufak dedikodular var ama önemli değil.birkaç tane de güzel haberin var.

bana da iskambil bakarsan sevinirim.adım burcu deniz burcum başak tenim beyaz.o mehmet burcu balık teni beyaz.kavuşacak mıyız diye merak ediyorum.şimdiden teşekkürler.

mace bana dedin galiba o lafları ama ben kötü niyetle yada art niyetle iskambil bakar mısın dememiştim sana özür dilerim o kadar kırıcı olmana gerek yoktu hani:/ ihtiyacım vardı da fala ondan belki istemeden emretmiş gibi yazmış olabilirm de aslında dikkat etmiştim laflarıma hani kıracak yada seni üzücek kızdırcak şekilde demek istememiştim kusura bakma..

Canım senin bir niyetin olmasını çok istediğin bir şey var bunu dilediysen eğer falını kapatmadan bu şey her neyse gerçekleşecek. Terazin var bazı şeyleri tartmaya çalıştığın bir dönemdesin Ama hiç adaletli davranmıyorsun kalbinden geçeni yapmaya çalışıyorsun ama aslında bunu yapmaman lazım. Burnu yukarda birisini görüyorum bir erkek var bu kızı senden uzakta tutmaya çalışıyor gibi ama fayda etmiyo bu kız sana yapışmış resmen kancayı takmış. Cevabını öğrenmek istediğin bir şey var fakat bunu öğrenmen çok zor öğrendiğinde de artık umrunda olmıcak. Bir yolun var o kadar karanlık görünüyor ki sıkıntı stres ne ararsan var ama sen başarıp o sıkıntı stresi atıp aydınlığa eriyosun(yol dedim ama bu yapmayı istediğin şeylerden biriside olabilir illa bildiğimiz yol olarak anlama.) ve bu zorluğu aştığın için düşmanlarını çatlatıyorsun. Hafif kısa saçlı hamile ya da göbek kısmı çok belirgin bir kadın var 2 vakte kadar bir haber alacaksın üzülme ama bir hastalık gibi bir haber bu. Canım senin çevrende zeki ve dürüst bir insan var ama sen farkında değilsin senin için çok çabalayan biri onun kıymetini bil eğer kim olduğunu bulabilirsen :) Tabağınıda yorumlamak isterdim ama çok karışık sadece şunu söyleyebilirim tabağından her ne dilediysen ya da içinde ne var başta da söylediğim gibi her şey yoluna giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…