Yükle canım. Düz çekilmiş ve görüntü kalitesi iyi olsun mümkünse :)
Canım zaman veremiyorum ama bi aydınlık kapı açılmış falında...
tatlım bu arada ben senin fincanını yorumlaşmıştım.sen bana dilek falı baktın sanırım.başın kalabalık şu an ama bana bi ara iskambil bakabilirsen çok sevinirim.ben elimden geldiğince senin fincanlarını yorumlarım hep.şimdi maç izliyorum bitince yeni eklediğin fincanı da yorumlarım :)
canım iskambil falıma bakar mısın ?
adım sinem, koç burcuyum ve ten rengim esmer.
lütfen bekliyorum :)
Dilek falıma bakarmısın ?
Benim ismim tuğçe onunki atılay.
1 hafta sonra aramıza mesafeler giricek ve zor bi yol bizi bekliyor.
Bu yol nasıl gözüküyor yani nasıl olucak ?
Kızlar kusura bakmayın dün ilgilenemedim. Moralim bozuktu biraz.
Öncelikle bundan sonra buraya yazanlara fal bakacağım.
Yapmanız gereken,
Dilek falı için; Adınız ve dileğinizin içinde başka bir kişi de bulunuyorsa onun adı.
İskambil için; Adınız,Burcunuz ve Ten renginiz. dileğinizin içinde başka bir kişi de bulunuyorsa onun adı,burcu ve ten rengi :)
Kahve falı ekleyeceğim, iki günde bir olur,arada olur. Konuyu açarken paylaşmış olduğum resimlere bakmayın lütfen. Son mesajları takip ederseniz sevinirim.
Bana sormadan bilgilerini mesaj olarak gönderene fal bakmıyorum çünkü her topiğimde rica etmiştim bana sormadan atılmamasını.
Dilek falı da bakıyorum,iskambil de.
Falıma bakanlara kesinlikle iskambil bakıyorum. Falıma bakmış olup ikinci kez fal bakmamı isteyenleri kırmamaya çalışıyorum.
Tek ricam;Lütfen yalnızca iskambil falı için öylesine şeyler yazmayın falıma kızlar. Zaten vaktim varsa ben iskambil de açarım :) Kimseyi kırmamaya çalışıyorum.
Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
Biraz önce içtiğim kahvenin resimlerini çektim.
Bakan olursa sevinirim. Sevgilimden ayrıyım,ayrıyım derken kendileri tatilde şu an... :) Moralim bozuk yani :)
Dileklerinizi bekliyorum kızlar :) :) :) :)
Eki Görüntüle 501406 Eki Görüntüle 501407 Eki Görüntüle 501409 Eki Görüntüle 501410 Eki Görüntüle 501411 Eki Görüntüle 501412 Eki Görüntüle 501414 Eki Görüntüle 501415 Eki Görüntüle 501416 Eki Görüntüle 501417 Eki Görüntüle 501418 Eki Görüntüle 501421 Eki Görüntüle 501423
Ayrıca size bir sürprizim de olacak... Yakında burada paylaşacağım. Yada yeni bir konu açabilirim. 1-2 saate ihtiyacım var çok sevineceksiniz umuyorum ki...Beni takip edin
Sormadan özel mesaj atanların fallarına bakmıyorum.
Benden iskambil falıma bakar mısın,kahve falıma bakar mısın gibi isteklerde bulunmayın.
Bu istekleri görünce hiç umursamıyorum. çünkü siz de emeğime değer vermediğinizi gösteriyorsunuz.
1 sayfa önce kahve falımı koyarak tek tek yazdım.
Yalnızca kahve falıma bakanların iskambiline bakıyorum diye. özel mesaj atmayın lütfen diye.
Ben burdaki herkese değer veriyorum. Herkese zaten bakmaya çalışıyorum. Ama anlaşılan bir çok kişinin ne emeğe, ne de lafa söze saygısı yok.
üzerine alınan alınsın. Bazı arkadaşlarım var ismi aklıma gelen gelmeyen,
tienen,reddmars,mrs.who... Bunlar bazıları. Bunlar mesaj attığında kapım her zaman açık. çünkü gerçekten falıma bakıyorlar,bakmasalar bile emeğime saygı gösteriyorlar.
Zaten arkadaşlarımda,üzerine alınması gerekende kendisini bilir.
Haksızsam lütfen beni de uyarın çok sinirliyim
Engeller gözüküyor tabi ki canım. Ama önünüz aydınlık. Atılay seni çok seviyor
tamam arkadaşım bakmayabilirsin ama kahve falında anlamıyorum anlasam yazarım kaçmam böyle şeylerden . ama oraya saçma sapan uyduruk şeyler yazacağıma hiç yazmam daha iyi. bu arada yorumumu beğenmişsin ondan yazdım ben. Neyse allah razı olsun yinede ama bu kadar kırıcı olmaya gerek yok.
Siz neden üzerinize alındınız ben anlamadım?
Kırıcı da değilim bana atılan mesajları bi görseniz sizde sinirlenirdiniz.
Dileğinize bakardım elbet sizin yazdığınız zamanda ben iskambil bakacağımı söylemiştim elbette ki bakarım. Atlamışsam ya da size hitaben diye düşündüyseniz lütfen kusura bakmayın.
Hemen de bakıyorum kendimi affettirmek için :) Daha önce de bakmıştım size sanırım,annenize de bakmıştım. Bu yüzden sizde orda ismini yazmayı unuttuğum kişiler arasındasınız :)
ben size demin mesaj atmıştım bide benımkıne cevap vermeyince bana hitaben yazıdıgınızı algıladım. Siz kusuruma bakmayın ama 3-4 kez yazdım cevap vermeyince bide size kahve falı bakmadıgım için üstüme alındım sanırım.
Yok canım :)
Kusura bakma şu an biraz kafam dağınık aklımdasın bakıcam iskambiline :)
Konu açtıımm kimse ilgilenmiyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/555608-mace-bastan-yaratiyor.html
Biraz resim düzenleyip kafamı toplamak istemiştim oysa ki
Kızlar kusura bakmayın dün ilgilenemedim. Moralim bozuktu biraz.
Öncelikle bundan sonra buraya yazanlara fal bakacağım.
Yapmanız gereken,
Dilek falı için; Adınız ve dileğinizin içinde başka bir kişi de bulunuyorsa onun adı.
İskambil için; Adınız,Burcunuz ve Ten renginiz. dileğinizin içinde başka bir kişi de bulunuyorsa onun adı,burcu ve ten rengi :)
Kahve falı ekleyeceğim, iki günde bir olur,arada olur. Konuyu açarken paylaşmış olduğum resimlere bakmayın lütfen. Son mesajları takip ederseniz sevinirim.
Bana sormadan bilgilerini mesaj olarak gönderene fal bakmıyorum çünkü her topiğimde rica etmiştim bana sormadan atılmamasını.
Dilek falı da bakıyorum,iskambil de.
Falıma bakanlara kesinlikle iskambil bakıyorum. Falıma bakmış olup ikinci kez fal bakmamı isteyenleri kırmamaya çalışıyorum.
Tek ricam;Lütfen yalnızca iskambil falı için öylesine şeyler yazmayın falıma kızlar. Zaten vaktim varsa ben iskambil de açarım :) Kimseyi kırmamaya çalışıyorum.
Hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
Biraz önce içtiğim kahvenin resimlerini çektim.
Bakan olursa sevinirim. Sevgilimden ayrıyım,ayrıyım derken kendileri tatilde şu an... :) Moralim bozuk yani :)
Dileklerinizi bekliyorum kızlar :) :) :) :)
Eki Görüntüle 501406 Eki Görüntüle 501407 Eki Görüntüle 501409 Eki Görüntüle 501410 Eki Görüntüle 501411 Eki Görüntüle 501412 Eki Görüntüle 501414 Eki Görüntüle 501415 Eki Görüntüle 501416 Eki Görüntüle 501417 Eki Görüntüle 501418 Eki Görüntüle 501421 Eki Görüntüle 501423
Ayrıca size bir sürprizim de olacak... Yakında burada paylaşacağım. Yada yeni bir konu açabilirim. 1-2 saate ihtiyacım var çok sevineceksiniz umuyorum ki...Beni takip edin