Mace'den İskambil & Dilek Falı

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar Merhaba :)

Dilek falı baktığımı herkes biliyordur artık :)

Öncelikle sizlerle paylaşmak isterim ki bugün benim doğum günüm... Hüzünlüyüm tek başıma geçirdiğim için. Çok patlarsam " Bir derdim var " bölümüne dökebilirim içimi bilmiyorum şimdilik.Bari burada başkalarını sevindireyim dedim...

Bugün doğum günüm olduğundan yalnızca kahve falıma bakanlara bakıyorum. Takdir edersiniz ki doğum günümü tek geçirdiğimden moralim gerçekten çok bozuk. Bu yüzden baktığınız fallar benim için en güzel hediye olacak. Yarından itibaren herkese bakmaya başlayabilirim.

Dileğini nasıl yazacağını bilmeyen yoktur sanırım :)

Lütfen burada başka kahve falı paylaşmayalım. Ve sormadan özel mesaj atmayalım :)

İşte Kahvem;

Ayrıca size bahsetmek istediğim bir konu daha var. Bize arada sırada gelen uzun zamandır tanıdığımız olan bir bayan var. Kendisi kahve falı bakıyor. Fiyatı ise 50 TL. Burada kahve falıma bakan ( en güzel bakan ) 1 yada 2 kişiye o bayana ücretsiz olarak kahve falı baktıracağım. İster siz atarsınız kahve fotoğraflarınızı,isterseniz ben içerim sizin için. Bakarız duruma göre :) İsteyen olursa ayriyetten ücretli olarakta baktırabilir tabi ki... :)

Gerçekten harika fal bakıyor :)

Öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
faldan anlamam ama doğum günün kutlu olsuunn
anlıyorum benim de yalnız doğumgünlerim olmuştu insan sinir oluyor

Teşekkür ederim :) Sinirlenmek değil de üzüldüm...

aa doğumgünün mü. mutlu yıllara canım. falına hemen bakıyorum.canım benim için iskambil falı açar mısın ? çok kötüyüm.

Son düzenleme:

bir kadın ve bir erkek görüyorum. birbirlerine koşuyorlar sanki.3 kişi de onlara tepeden bakıyor. 2 si onları çekemiyor. kalıplı bir kadın var. bir erkeğin üzerine gidiyor. baskın çıkmış. çok güzel bir balığın var. balığın üzerinde de ağaç gibi birşey var. falının ortaları karşık kafan çok karışmış durumda. kafanı boşuna karıştırıyorsun. falın çok aydınlık çıkmış. bir sürü yolun var. hepsinin önü açık. S ya da Z harfi görüyorum. birisi bu harfleri tutmuş. bırakmak istemiyor. bilmiyorum içini rahatladı mı. herşey gönlünce olsun. nice mutlu yıllara.

Son düzenleme:
canım falıma bakar mısın ? özelden mesaj atıyorum. ismimi . gerekli bilgileri.

Atmıştın zaten canım. Baktım dileğin olacak. Düzeliyor ilişkin. Mesaj kutun dolu o yüzden yazamadım..

düzelmiyor . bırakıp gidiyor beni. iskambil falına da bakar mısın canım. şimdi boşaltıyorum mesaj kutumu.

düzelmiyor . bırakıp gidiyor beni. iskambil falına da bakar mısın canım. şimdi boşaltıyorum mesaj kutumu.

Canım iskambil falına akşam bakayım cevabı atarım şu an pek keyfim yok doğum günüm nedeniyle tek olmam nedeniyle...

suan telefondayım aksama bakıcam detaylı :) sana özelden bilgilerimi atarım sende bana iskmbil ve dilek bakarsın doğum günün çooookk kutlu olsun bende bu seneki doğum günümü kötü geçirmiştim....

doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar dilerim....

muradınla ilgili esmer yakışıklı atletik yapılı bir erkek var,muradının olmasına 5 vakit var,çok laf ,söz var temiz konuşmalar olmuş,muradınla ilgili hanede epey sıkıntı yapmışsın,muradınla ilgili aladdinin sihirli lambası çıkmış ,bir mucize bekler gibisin ,kısmetin başının üstünde ve sen haber alacaksın,hanenizi gözleyen çok güzel yüzlü küçük burunlu,saçları omuzlarında bir kız var,haneye arabayla göğüsleri belirgin,kısa boylu bir kadın geliyor ,gördüklerim bu kadar...

canım falıma bakar mısın ? özelden mesaj atıyorum. ismimi . gerekli bilgileri.

Canım sana iskambil açtım. Aslında ya dilek ya iskambil falı açıyorum ama hadi bişey olmaz bi iki seferlik.

Çok sıkıntılı görünüyorsun. Birini çok seviyorsun. Bu kişide seni çok seviyor ama sanırım aileden engel olmak isteyenler var. Ya da yakın çevrenizden. Çok zor bir dönemdesiniz.

Ailenden biriyle tartıştın mı şu sıralar? O kişi seni çok seviyor ama fikirleriniz uyuşmuyor sanırım. Ama önünüz açık geleceğiniz parlak. Sevgilerimle.... :) :)

Canım fal için teşekkür ederim öncelikle ağzına sağlık. :)

Dileğin olacak

beni istemiyor. kafayı yiycem yakında. daha sesi çıkmadı ama inatlaşır diye korkuyorum. aşkından ölsede istemez beni bir daha. teşekkür ederim canım. yüreğine sağlık.

Son düzenleme:

önünüz aydınlık ne demek canım. birlikteliğe umut var mı ?

doğum günün kutlu olsun şekerim banada fal bakarmısın? eğitim hayatım ve gelecekteki yaşantımda mutlu olacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…