Mace'den İskambil & Dilek Falı

ablamın yası 38
benım yasım 26
anne ve babam 62
sevdiğin kişinin burcu ne onuda yazarmısın birde ablanın burcu erkek arkadaşınla sorunların var dimi çünkü çok vericisin aşırı ve çabuk orta yolu bulmaya çalışıyosun biraz kıymet ver kendine bence sen kıymet verki göresin seni seviyor ama hep sen fedakarlık yapma biraz bazı konularda anlayışlı olması gerekir sen ılımlısın ama bı ilişki yorucu ama sen sevildinmi karşı taraf sana ilgi aşırı gösterdimi vazgeçemezsin hep umut edip herşeyi iyiye yoruyosun dimi

şimdi geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez bir şey isterken hep üzülürüz neden olmuyor diye ama zaman geçer çok sevinirizi iyikide olmamış diye sadece ilşkin için şunu demeliyim sevdiğin adama çevresi geniş ve sosyal birisi duygularını çok açığa vermiyor yasaklara ve kısıtlamaya gelmeyen birisi ama sendende hep doğruyu yapmanı bekliyor bazen çok ama çok sıcak bazende değişik çevresinde samimi olduüğu bazı arkadaşları var ve onu paylaşmak istemiyorlar iyi niyetli gibi davranıyorlar ama onu hep boş şeylere sürükleyen tipler anı yaşa tarzında ama bu ilşki seni çok yormu defalarca bitirmek istemişsin ama olmamış kafan allak bullak kim ne derse desin gene kendi bildiğini yapıyosun bu ilşkide olumsuz yorum almak istemiyosun ama bişey diyeyimmi çok yorulmuşun çok ama farklı bir elektriğin var insanlar tarafından dikkat çeken birisisin hayalerin var bir tarafın ideallerini yapmak bir tarafında artık evlenip ömutlu olmak istiyorsun baskıcı değilsin bu kopnuda ama genede bazen canın sıkılıyor

günaydın mace'cim geçmiş doğum günün kutlu olsun benim içinde iskambil falı açar mısın rica etsem?

canım tesekkur ederım falıma baktıgın ıcın...eşimin burcunu sormussun koç

bu arada hersey yolunda oyle cok sıkıntılı bır evlılıgım yok
evet fedakarım ama ılımlı olan ben deılım eşim
ama yınede cok cok tesekkur edrım
ıcınden gelıp baktın

bu arada hersey yolunda oyle cok sıkıntılı bır evlılıgım yok
evet fedakarım ama ılımlı olan ben deılım eşim
ama yınede cok cok tesekkur edrım
ıcınden gelıp baktın

canım geleceği allahtan başka bilmez dediğim yorum başkasının 4 buçuk yıldır erkek arkadaşı olan birisine yazdım benimde falıma bakarmısın diye ona yazdım evli değiller sonun ne olcak diye yazmış sevdiği kişinin burcuda yay ama karıştırdım herhalde sana yazmışım gibi gelmiş ama iyi niyeli ve verici birisi olduğunu yazdığım şeyler sana ama

üstteki yorum senin değil canım karışıklık yapmışım başkasınınkine bakıyordum ama işte karıştırdım ama tekrardan yazarım sana

eşinin burcu koç aranızdaki aşk süper ve özverili bir ilişki neleri atlatmışsınız ama senden daha çok o seni seviyor hully senin için yapmayacağı şey yok kaybetmemek için elinden geleni yapar aşırı saplantılı b,ir sevgi ama sen sevilmicek biri değilsin çok kendini sevdirmişin hayatındaki anlam sensinve herşeyden önde tutuyor sadece sen bazen konuları çok kurcalıyosun bence uzatıyosun fazla ve bazen susamıyorsun eğer haklıysan ama genede orta yol bulunuyor

canım tesekkur ederım falıma baktıgın ıcın...eşimin burcunu sormussun koç
HULLY KUSURA BAKMA
imdi geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez bir şey isterken hep üzülürüz neden olmuyor diye ama zaman geçer çok sevinirizi iyikide olmamış diye sadece ilşkin için şunu demeliyim sevdiğin adama çevresi geniş ve sosyal birisi duygularını çok açığa vermiyor yasaklara ve kısıtlamaya gelmeyen birisi ama sendende hep doğruyu yapmanı bekliyor bazen çok ama çok sıcak bazende değişik çevresinde samimi olduüğu bazı arkadaşları var ve onu paylaşmak istemiyorlar iyi niyetli gibi davranıyorlar ama onu hep boş şeylere sürükleyen tipler anı yaşa tarzında ama bu ilşki seni çok yormu defalarca bitirmek istemişsin ama olmamış kafan allak bullak kim ne derse desin gene kendi bildiğini yapıyosun bu ilşkide olumsuz yorum almak istemiyosun ama bişey diyeyimmi çok yorulmuşun çok ama farklı bir elektriğin var insanlar tarafından dikkat çeken birisisin hayalerin var bir tarafın ideallerini yapmak bir tarafında artık evlenip ömutlu olmak istiyorsun baskıcı değilsin bu kopnuda ama genede bazen canın sıkılıyor
bu yorum başkasına yazdım ama saçma oldu kartma karışık yeni siyteye üye oldum kusura bakma kullanım hatası yaptım alışıcam

kusura bakma bilmeden oldu

kusura bakma bilmeden oldu

HIRÇIN MENEKŞEye yazdım onu byorumları tam okumadığım için bana fal bakarmısın diye sorduğunu zannettim aşağıdaki yorumu yazdım

şimdi geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez bir şey isterken hep üzülürüz neden olmuyor diye ama zaman geçer çok sevinirizi iyikide olmamış diye sadece ilşkin için şunu demeliyim sevdiğin adama çevresi geniş ve sosyal birisi duygularını çok açığa vermiyor yasaklara ve kısıtlamaya gelmeyen birisi ama sendende hep doğruyu yapmanı bekliyor bazen çok ama çok sıcak bazende değişik çevresinde samimi olduüğu bazı arkadaşları var ve onu paylaşmak istemiyorlar iyi niyetli gibi davranıyorlar ama onu hep boş şeylere sürükleyen tipler anı yaşa tarzında ama bu ilşki seni çok yormu defalarca bitirmek istemişsin ama olmamış kafan allak bullak kim ne derse desin gene kendi bildiğini yapıyosun bu ilşkide olumsuz yorum almak istemiyosun ama bişey diyeyimmi çok yorulmuşun çok ama farklı bir elektriğin var insanlar tarafından dikkat çeken birisisin hayalerin var bir tarafın ideallerini yapmak bir tarafında artık evlenip ömutlu olmak istiyorsun baskıcı değilsin bu kopnuda ama genede bazen canın sıkılıyor
hırçın menekşeye YAZDIM BEN ONU YORUMLARI TAM OKUMADIĞIM İÇİN BANA FAL BAKARMISIN DİYE SORDUĞUNU ZANNETTİM

lütfen banada fal bakarmısın çok önemli ve acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…