- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Mace ben buraya yazamam sana özelden atsam olur mu benim ve aklımdaki kişinin adını ?
benim adım burcu deniz başak burcuyum o mehmet balık burcu canım.
ten renklerimizi vermemişim.ikimiz de beyaz tenliyiz hemen hemen aynı gibi ama o sanırım biraz daha açık benden.
bilgilerini verdiğim insanla kavuşabilecek miyim? macecim şimdiden çok sağol valla hakkını ödeyemem :)Dileğin nedir canım?
bilgilerini verdiğim insanla kavuşabilecek miyim? macecim şimdiden çok sağol valla hakkını ödeyemem :)
Çok teşekkür ederim.
tek bir şey gördüm. hayatına yakında yeni biri girecek.
aşk.
Doğum günün kutlu olsun Mace. Bu yaşın şu ana kadar yaşadığın en güzel yaşın olsun.
Ben de yarından itibaren bakacağın iskambil falın için sıraya gimek istiyorum. Evliliği için baktırmak istiyorum. 2. bir seçenek olarak olursa maddiyatıma baktırmak istiyorum.
Benim ten rengim kumral, beyaz tenli; eşim kızıla dönük, açık beyaz tenli, ela gözlü. Dileğim evliliğimi kurtarıp, güzel şekilde sürdürmek.
cnm banada lütfen esimle cok kavgali bi iliskimiz var bebegim oldukdan sonra düzelirmi nasil olur acaba vea sorun ne gözüküo
erol bnm ki tugba
Canım eşinle ayrısınız sanırım şu an evlerinizi mi ayırdınız böyle bi ayrılık var. Eşin kara kara düşünüyor.
Ama önünüz aydınlık,eşinle barışır mısın bilmiyorum ama bi dileğin var yürekten istediğin eğer bu oysa olacak.
:)
burcudeniz: Canım dileğin olacak :) Önünüz açık aydınlık :)
Tryamour: Rica ederim :) :)
Pakhize: Ağzına sağlık olsun :) Dileğini yaz istersen sende :)
Kızlar bu arada belki ilgilenen olur;
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/555608-mace-bastan-yaratiyor.html
Canım arkadaşımın esmini yüklüyorum sana photoshop için. Onun dileği için de bakar mısın? Adı İlknur, aşk hayatında gönlünü çalabilecek kimse olacak mı yakın zamanda, Bu arada esmer kendisi. Resmi de 5 dakikaya yüklüyorum.
Canım bunun için bir zaman verebiliyor musun? En fazla ne kadar zamanda olabiir? 1 aydan fazla oldu ayrılalı, hiç aramıyor.