Mace'den İskambil & Dilek Falı

Mace ben buraya yazamam sana özelden atsam olur mu benim ve aklımdaki kişinin adını ?

bilgilerini verdiğim insanla kavuşabilecek miyim? macecim şimdiden çok sağol valla hakkını ödeyemem :)

Çok teşekkür ederim.

tek bir şey gördüm. hayatına yakında yeni biri girecek.
aşk.

burcudeniz: Canım dileğin olacak :) Önünüz açık aydınlık :)

Tryamour: Rica ederim :) :)

Pakhize: Ağzına sağlık olsun :) Dileğini yaz istersen sende :)

Kızlar bu arada belki ilgilenen olur;

http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/555608-mace-bastan-yaratiyor.html

Benim ten rengim kumral, beyaz tenli; eşim kızıla dönük, açık beyaz tenli, ela gözlü. Dileğim evliliğimi kurtarıp, güzel şekilde sürdürmek.

cnm banada lütfen esimle cok kavgali bi iliskimiz var bebegim oldukdan sonra düzelirmi nasil olur acaba vea sorun ne gözüküo

Benim ten rengim kumral, beyaz tenli; eşim kızıla dönük, açık beyaz tenli, ela gözlü. Dileğim evliliğimi kurtarıp, güzel şekilde sürdürmek.

Canım eşinle ayrısınız sanırım şu an evlerinizi mi ayırdınız böyle bi ayrılık var. Eşin kara kara düşünüyor.

Ama önünüz aydınlık,eşinle barışır mısın bilmiyorum ama bi dileğin var yürekten istediğin eğer bu oysa olacak.

:)

Canım arkadaşımın esmini yüklüyorum sana photoshop için. Onun dileği için de bakar mısın? Adı İlknur, aşk hayatında gönlünü çalabilecek kimse olacak mı yakın zamanda, Bu arada esmer kendisi. Resmi de 5 dakikaya yüklüyorum.

Canım bunun için bir zaman verebiliyor musun? En fazla ne kadar zamanda olabiir? 1 aydan fazla oldu ayrılalı, hiç aramıyor.

Canım bunun için bir zaman verebiliyor musun? En fazla ne kadar zamanda olabiir? 1 aydan fazla oldu ayrılalı, hiç aramıyor.

Yükle canım. Düz çekilmiş ve görüntü kalitesi iyi olsun mümkünse :)

Canım zaman veremiyorum ama bi aydınlık kapı açılmış falında...

canım iskambil falıma bakar mısın ?
adım sinem, koç burcuyum ve ten rengim esmer.
lütfen bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…