Mace'den İskambil & Dilek Falı

Sinemcim iskambiline baktım. Dün bilgisayarı hiç açmadım o yüzden kusura bakma yazamadığım için

Bitanem ailenizde bir bayan var, bu kişi sanırım annen. Çok sıkıntılı... Bir derdi var ki sorma gitsin anlayamadım ben içi karartılı çıkmış. Tüm koyu renk kartlar yanında. Bir tek senin kartın onun yanında çıktı ilk açtığımda sanırım en büyük destekçisi sensin. Senden güç alıyor.

Sevgilin var mı bilmiyorum ama olsa bile kafanda başka sorunlar var senin. Aşk meşk düşünmüyorsun. Düşüneceğin bir aşk çıkabilir karşına eğer yoksa, varsa da bu kişiyle ilgili gelişmeler olabilir. Çok hayırlı bir kısmet dikkate almanı öneririm

Okuyor musun? Ya da çalışıyor musun? Okulun yada çalıştığın yerden üzüleceğin küçük bir haber alacaksın. Ama bu haber sonucunda daha iyi şeyler olacak. Ufak bir sıkıntı çıkmış.

Çevrende bir bayan var. Bayan kartı çıkmış. Açık renli biri sanırım,kumral olabilir sarışın olabilir. Canım bu bayanın niyeti kötü dikkat et. Derdini paylaşma bu kişiyle.

Benden bu kadar umarım seni mutlu edebilmişimdir

Canım arkadaşım falıma bakmış mı diye sürekli beni arıyor. Galiba henüz bakmadın değil mi? Göremedim.

Canım arkadaşının ismini dileğini tekrar yazar mısın,atlamış olabilirim.

Lara sizin aranızda baya mesafe var. Mesafe dediğim hem yol anlamında hemde kalp. Sen neden bu kadar korkuyosun? İçini korkular kaplamış.

Karşındaki kişi biraz umursamaz. Herşeye olsa da olur, olmasa da olur gözüyle bakıyor.

Sanırım bu seni korkutuyor. Şu anlık ilişkiniz iyi görünüyor

Canım fal için teşekkür ederim,ağzına sağlık. İyi kötü ne gördüysen söylemişsin. Bakalım hayırlısı :)

Canım sizin aranızda bir ayrılık mı olmuş,ayrı mısınız anlayamadım ben. Sen bu kişiyi çok seviyorsun ama şu sıralar mantığını dinlemen gerek. Kalbinin yanındaki kartlar hep kapalı çıktı.

Kalbin sana doğruyu söylemiyor demek ki şu günlerde. Mantığını dinlemelisin.

Karşındaki kişi tamamen mantığına yönelik davranıyor. Kalbinin yanındaki kartlar açıldı. Ama nedense bu çocuk kalbini değil hep mantığını dinliyor.

Sende biraz öyle yapmalısın :)

Kardeşin var mı? Kız kartı çıkmış. Sürekli bir tartışma var sanırım aranızda.

Şu sıra da küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz :)

Hanede bir erkek var. Hafif göbekli. Orta boylu. Akrabalarından biri de olabilir. Arandaki bağ inanılmaz. Çok seviyorsun ama ne kadar seversen sev onun dahil birilerinin sana bir şey söylemesi seni sinirlendiriyor.

Okulla ilgili ya da işle ilgili bir beklentin varsa olacak. Kartlarının hepsi açık temiz çıkmış.

Benden bu kadar canım, bildiklerim olursa söyle :)

Ağzına sağlık canım,fal için teşekkür ederim :)

onun adı özkan ileriye dönük birşeyler var mı canım benim burcum boğa onunkisi ikizler

Aynen öyle beni korkutan sey onun umursamaz olması hem de kalp anlamında mesafe varmış demek ... Su anlık iyi ama ilerisi? Ben cok korkuyorum. Biz birbirimize hep "the one" gözüyle bakmıştık ileriyi düşünmüştük. Onsuz bir gelecek düşünemiyorum.
Yine de cok teşekkür ederim :))

Son düzenleme:
MACE BENİM İSKAMBİLİ UNUTMUŞSUN :d
DİĞER TOPİKTE ÜÇ BEŞ YORUM YAPMIŞTIM SENİN FİNCANA AMA:44:

Canım arkadaşının ismini dileğini tekrar yazar mısın,atlamış olabilirim.

Adı İlknur, Hayatına ciddi manada biri yakın gelecekte girecek mi? Bunu merak ediyor. Teşekkürler şimdiden.

teşekkür ederim canım. annemin sıkıntısı sona ericek mi?

Son düzenleme:
Benim falıma bakar mısııın? Adım gizem, kova burcuyum, 1996'lıyım.Bakarsan çok mutlu olurum.Senden başka kimse bakmıyor bana, lütfen.

valla canım ne diyeyim hepsi doğru dediklerinin.ağzına sağlık tatlım çok isabetli bakıyorsun.

onun adı özkan ileriye dönük birşeyler var mı canım benim burcum boğa onunkisi ikizler

Canım ilişkiniz temiz aydınlık çıkmış

İstersen sonra iskambil de bakarım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…