teşekkür ederim canım. annemin sıkıntısı sona ericek mi?
Evet bitanem erecek.
Canım ilişkiniz temiz aydınlık çıkmış
İstersen sonra iskambil de bakarım :)
Adı İlknur, Hayatına ciddi manada biri yakın gelecekte girecek mi? Bunu merak ediyor. Teşekkürler şimdiden.
Kızlar isminizi,burcunuzu yazın.
Sevdiğiniz varsa ismini burcunu.
Falıma bakanlara iskambil de bakıyorum.
Dilek falı için üstte dediklerimi yazmanız yeterli.[/QUOTE
ben yengeç neslişah
balık yusuf
sadece aşka değil genel olrak bak canım. özellilkle 'iş' bak bana hatta sadece ona baksan yeterli aşka luzüm yok
ısmım hulya
burcum yengeç
ısmım hulya
burcum yengeç
ister inan isterse inanma ama içime doğdu sana fal bakabilirim öyle bir şey işte bendeki, sadece bana burcunu kaç kardeş olduğunu aanne baba sağmı erkek kız kardeş sayısı yaşını ve erkek arkadaşın varmı yaz buraya sana bişeyler diyebilirim ama kart falan değil sadece içime doğanı yazıcam çok sıkıntıda olduğun kesin ama duygu değişiklilerin var sadece sabır biraz herkesi kendin gibi zannetme sen hep iyi niyetlisin ne zaman bende değişicem desen yapamıyorsun çünkü insanların yaratılışlarında CENABI ALLAH nitelikleri ile doğar bu senin yapın hassasın bence ve çok iyi bir dostsun kolay kolay insanlara güvenemiyosun ve empati yapma yeteneğin insanların yerine koyup ona göre davranıyorsun birde bir işi yarım bırakma huyun var çabuk vazgeçebiliyor yada daha iyi bişey bulunca ona yöneliyorsun işlerinde çok meraklısın öğrenmeye kendini geliştirmeye ve yetenklerini insanlara yardım için kullanıyorsun sevdiklerinle paylaşımcısın bol elim cömertsin misafir iyi ağırlarsın sen sohbetinde güzel çok zekisin ama belli etmiyosun hislerin kuvvetli ama önyargılı davranmaktan çekiniyosun hep iyi yönde bakmaya çalışıyorsun aile içinde tartışmalarda kim olursa olsun adil davranmaya çalışıyorsun
su an ınan soktayım bu teklıfıne sevındım cok hemen bılgılerımı vereyım
yengeç
2 kardesız 1 ablam var
hayatımda bırı var
annem babam sag
tesekkur ederım
slm cnm, kahve falından anlasam bakardım ama hiç anlamıyorumiskambili kaçırdım ama dileğim kaçmasın:) adım cansu aslan burcuyum gelecekte nasıl bir kariyerim olacak hani açıkmı önüm hedeflerimi elde edebilecekmiyim dileğim hep budur şimdiden çok teşekkür ederim