Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Kızlar bende sogan kürü içmek istiyorum ama yan etkileri falan olur diye çok korkuyorum.Çünkü doktorum internette yazan bazı şeyler kistleri olumsuz etkielyebilir demişti.Hiç farklı bir etkisiin gören oldu mu?İncir kürü mesela prolaktini yükseltiyor.Bunuda öyle bir zararı varmıdır?

Valla canım bn hiç bilmiyorum ama bn çok araştırdım hiç yan etkisini gren olmamış ama bazı insanlarda khverengi kanama yapmış ama yne de devam etmişlerbnde çok inanıyorum valla o yüzden kullanıyorum

Hanımlar soğan küründe anlamadığım tek nokta ne zaman içileceği her yerde farklı şeyler yazıyor? Mesela adetim başlangıç tarihinden itibaren 7. günü mü (mesela 1 ağustosta adet olsam 8 ağustos da mı baslıcam ) yada adet bitiminden 7 gün sonra mı (mesela benim adet 6 gün sürüyo 6 ağustosta bitsem 13 ağustosta mı başlıcam ) kafam allak bullak oldu yapan varsa bilgilendirebilir mi?

Canım ben adetim bitti 2. Günü başladım hemen öğlen ve akşam içiyorum ıbrahim saraçoğlunda böyle yaziodu

Canım yukarda açıklamıştım bi arkadaşa ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten yedi gün snra yazıyo ama ben videosunu da izledim orda da adet bttikten iki gün snra dyo ben adetimin altıncı günü başladım reglim 4gün sürdüğü için

O zaman adet bittikten 2 gün sonra başlanması en iyisi canım

Başla bence canım 7 gün içinde baslanmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…