-
- Konu Sahibi ankarali_94
Bakalım ben yeni başladım ama bi kaç güne daha sık tuvalete cıkarsam yandım ordan yatayım daha iyi ztn çok sık çıkıyorum
Bende qece uykum bölününce sewmiom canım ya: )Bakalım ben yeni başladım ama bi kaç güne daha sık tuvalete cıkarsam yandım ordan yatayım daha iyi ztn çok sık çıkıyorum
Valla canım bn hiç bilmiyorum ama bn çok araştırdım hiç yan etkisini gren olmamış ama bazı insanlarda khverengi kanama yapmış ama yne de devam etmişlerbnde çok inanıyorum valla o yüzden kullanıyorumKızlar bende sogan kürü içmek istiyorum ama yan etkileri falan olur diye çok korkuyorum.Çünkü doktorum internette yazan bazı şeyler kistleri olumsuz etkielyebilir demişti.Hiç farklı bir etkisiin gören oldu mu?İncir kürü mesela prolaktini yükseltiyor.Bunuda öyle bir zararı varmıdır?
benim saydam degil ama canim yogun cok kati beyaz bi akinti 3 gun gecti sogan biteli pcoda var duzensiz aama ilk defa oldu boyle adette gorrmedimBenim 5.günum kuzum bende de var o saydam bi akıntı neden bilmiyorum ama
Inş bebiş geliyordur kuzumbenim saydam degil ama canim yogun cok kati beyaz bi akinti 3 gun gecti sogan biteli pcoda var duzensiz aama ilk defa oldu boyle adette gorrmedim
Canım ben adetim bitti 2. Günü başladım hemen öğlen ve akşam içiyorum ıbrahim saraçoğlunda böyle yazioduHanımlar soğan küründe anlamadığım tek nokta ne zaman içileceği her yerde farklı şeyler yazıyor? Mesela adetim başlangıç tarihinden itibaren 7. günü mü (mesela 1 ağustosta adet olsam 8 ağustos da mı baslıcam ) yada adet bitiminden 7 gün sonra mı (mesela benim adet 6 gün sürüyo 6 ağustosta bitsem 13 ağustosta mı başlıcam ) kafam allak bullak oldu yapan varsa bilgilendirebilir mi?
Canım yukarda açıklamıştım bi arkadaşa ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten yedi gün snra yazıyo ama ben videosunu da izledim orda da adet bttikten iki gün snra dyo ben adetimin altıncı günü başladım reglim 4gün sürdüğü içinHanımlar soğan küründe anlamadığım tek nokta ne zaman içileceği her yerde farklı şeyler yazıyor? Mesela adetim başlangıç tarihinden itibaren 7. günü mü (mesela 1 ağustosta adet olsam 8 ağustos da mı baslıcam ) yada adet bitiminden 7 gün sonra mı (mesela benim adet 6 gün sürüyo 6 ağustosta bitsem 13 ağustosta mı başlıcam ) kafam allak bullak oldu yapan varsa bilgilendirebilir mi?
Bende öyle yapıyım ozaman peki ben çalışıyorum sabah içemem aksam yemeğinden önce ve gece yatmadan yarım saat önce içsem olur mu kokar çünkü dimiCanım ben adetim bitti 2. Günü başladım hemen öğlen ve akşam içiyorum ıbrahim saraçoğlunda böyle yaziodu
O zaman adet bittikten 2 gün sonra başlanması en iyisi canımCanım yukarda açıklamıştım bi arkadaşa ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten yedi gün snra yazıyo ama ben videosunu da izledim orda da adet bttikten iki gün snra dyo ben adetimin altıncı günü başladım reglim 4gün sürdüğü için
Aynen cnm bu arAda koku yapmıyo ama baya zorlandım bn içerken bugün daha rahat içtim içerken bi tne deverik alıyorum ağzımın tadı değişsin dyeO zaman adet bittikten 2 gün sonra başlanması en iyisi canım
ağızdan soğan kokmuyor mu canım ona göre sabah içiyim ben çalışıyorum çunku. deverik ne oluyor bu aradaAynen cnm bu arAda koku yapmıyo ama baya zorlandım bn içerken bugün daha rahat içtim içerken bi tne deverik alıyorum ağzımın tadı değişsin dye
Onu bilmiom kuZum da hiç korkmuyor yaBende öyle yapıyım ozaman peki ben çalışıyorum sabah içemem aksam yemeğinden önce ve gece yatmadan yarım saat önce içsem olur mu kokar çünkü dimi
Başla bence canım 7 gün içinde baslanmaliCanım yukarda açıklamıştım bi arkadaşa ibrahim saraçoğlunun sitesinde adetten yedi gün snra yazıyo ama ben videosunu da izledim orda da adet bttikten iki gün snra dyo ben adetimin altıncı günü başladım reglim 4gün sürdüğü için
Erik yazcaktım yaaağızdan soğan kokmuyor mu canım ona göre sabah içiyim ben çalışıyorum çunku. deverik ne oluyor bu arada
insallah cnmInş bebiş geliyordur kuzum
saol canim insallahInş bebiş geliyordur kuzum
HAHAH SÜPERErik yazcaktım yaa