- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Benm de kahverengi akıntı arada da az az kanama olunca bıraktım cnm napiyim 2gün oldu birakalı ama daha devam ediyo bu olay bide progesteronum bu kanama varken yaptırdım düşük ciktiCanım ben soğan kürünü birkaç kez içtim. Benımde üç dört gün süren kahve gibi akıntım oldu ama bırakmadım soğan kürümü 15 güne tamamladım dosdoğru yaptım ve faydasını gördüm çok şükür
Evet canım çok şükür. Bir dahaki ay adet olmadım 4 gün geçti test yaptım hamileyimHamile kaldinmo yani kuzum
Ben tahlil olmadım canım değerlerimi bilmiyorum devam ettim küre.Benm de kahverengi akıntı arada da az az kanama olunca bıraktım cnm napiyim 2gün oldu birakalı ama daha devam ediyo bu olay bide progesteronum bu kanama varken yaptırdım düşük cikti
Maşallah cnm hayırlı olsun ben de korkup bırakmıştım inşallah bizede nasip olurEvet canım çok şükür. Bir dahaki ay adet olmadım 4 gün geçti test yaptım hamileyim
Canım korkulacak bir şey yok soğan kürü içimizi temizliyor. Hatta ben sevinmiştim kanamam lekelenmem olduğu için.Maşallah cnm hayırlı olsun ben de korkup bırakmıştım inşallah bizede nasip olur
Evet canım çok şükür. Bir dahaki ay adet olmadım 4 gün geçti test yaptım hamileyim[/QUOTE çok sevindim canım allah bizlerde nasip etsin benim adetim düzensiz bakalım nasıl olacak bn daha başındayım 4.gun buqun
Bende hiç ilaç kullanmadim ilk kez içtim soğan suyunu böyle oluncada isteBen bekarkende soğan kürü içtim evliykende içtim faydasını gördüm. Bende ilaçlar işe yaramıyor malesef
Öyle cnm ama doktora randevu vardı hormon kanı için adetin 2.günü hormonlarim normaldi kullanmaya başladım 21.gunu kan verdim progesteron düşük çıktı kanamada kesilmeyince hala sıkıntı ya giriyorumCanım korkulacak bir şey yok soğan kürü içimizi temizliyor. Hatta ben sevinmiştim kanamam lekelenmem olduğu için.
Canım kanamadan çok endişe ediyorsan doktora muayene ol neden kanama oluyor bilgi verir belki.. bende soğan kürü yaparken 7. Gündü galiba lekelenmem başladı 3 4 gün sürdü. Devam ettim küre.. ve hamile olduğumı öğrendim adet tarihim geçince.. şöyle düşündüm belkide yumurtam çatladı o yüzden lekelenmem oldu soğan kürü içimi temizledi falan diye düşündümÖyle cnm ama doktora randevu vardı hormon kanı için adetin 2.günü hormonlarim normaldi kullanmaya başladım 21.gunu kan verdim progesteron düşük çıktı kanamada kesilmeyince hala sıkıntı ya giriyorum
Gidicem cnm kesilmezse çok sevindim maşallahCanım kanamadan çok endişe ediyorsan doktora muayene ol neden kanama oluyor bilgi verir belki.. bende soğan kürü yaparken 7. Gündü galiba lekelenmem başladı 3 4 gün sürdü. Devam ettim küre.. ve hamile olduğumı öğrendim adet tarihim geçince.. şöyle düşündüm belkide yumurtam çatladı o yüzden lekelenmem oldu soğan kürü içimi temizledi falan diye düşündüm
Amin canım amin ınş. Olurcanim benim eltim 87 kiloyla gebe kaldi merak etme insallah sende hamis kalirsin
Bakalım ben yeni başladım ama bi kaç güne daha sık tuvalete cıkarsam yandım ordan yatayım daha iyi ztn çok sık çıkıyorumBen deli gibi vc çıkıyorum bugün ya afedersiniz idrari mi tutamicak kadar oluyorum