Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Benm de kahverengi akıntı arada da az az kanama olunca bıraktım cnm napiyim 2gün oldu birakalı ama daha devam ediyo bu olay bide progesteronum bu kanama varken yaptırdım düşük cikti

Canım korkulacak bir şey yok soğan kürü içimizi temizliyor. Hatta ben sevinmiştim kanamam lekelenmem olduğu için.
Öyle cnm ama doktora randevu vardı hormon kanı için adetin 2.günü hormonlarim normaldi kullanmaya başladım 21.gunu kan verdim progesteron düşük çıktı kanamada kesilmeyince hala sıkıntı ya giriyorum

Öyle cnm ama doktora randevu vardı hormon kanı için adetin 2.günü hormonlarim normaldi kullanmaya başladım 21.gunu kan verdim progesteron düşük çıktı kanamada kesilmeyince hala sıkıntı ya giriyorum
Canım kanamadan çok endişe ediyorsan doktora muayene ol neden kanama oluyor bilgi verir belki.. bende soğan kürü yaparken 7. Gündü galiba lekelenmem başladı 3 4 gün sürdü. Devam ettim küre.. ve hamile olduğumı öğrendim adet tarihim geçince.. şöyle düşündüm belkide yumurtam çatladı o yüzden lekelenmem oldu soğan kürü içimi temizledi falan diye düşündüm

Kızlar ben o ay çok uğrastım çok istedim. Doktor bana çocuğun olmayabilir demişti.. ama ben ona inanmak istemedim.. soğan kürü yaptım. Kenzül arş yasin tebareke meryem yusuf surelerini okudum çok dua ettim

Gidicem cnm kesilmezse çok sevindim maşallah

canim benim eltim 87 kiloyla gebe kaldi merak etme insallah sende hamis kalirsin

kizlar dun sogan küru bitti bugun yumurta akina benzeyen akintim vaar nedir bu bi bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm

Kuzlar bnmde ikinci günüm bitti bugün soğan küründe henüz bi blirtim yok akıntı falan tuvalete normal de de sık çıkarım bn ondan blirti saymıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…