Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Regli düzeni için mi yapıcaksın canm yoksa bebiş için mi
Aslında ben düzenli tarih olmasa da her ay hasta oluyorum ama bu ay olmadım ümitlendim gittim hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı bu arada 4 aydır çocuk istiyoruz doktor muayene etti polikistik over olduğumu daha başlangıcı olduğunu ilerlemeden ilaç tedavisine başlamamı söyledi bugün ilaçlara başlıcam onlar oncelıkle adet olmamı saglıcak sonra da 21 gün sürecek polikistik over için ilaç tedavsine bende bu tedavinin yanında soğan kürü yapıyım dedim nette bakıyorum çok kişiye şifa olmuş hamile kalmışlar belki bende de işe yarar ve hamile kalırım

Aslında ben düzenli tarih olmasa da her ay hasta oluyorum ama bu ay olmadım ümitlendim gittim hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı bu arada 4 aydır çocuk istiyoruz doktor muayene etti polikistik over olduğumu daha başlangıcı olduğunu ilerlemeden ilaç tedavisine başlamamı söyledi bugün ilaçlara başlıcam onlar oncelıkle adet olmamı saglıcak sonra da 21 gün sürecek polikistik over için ilaç tedavsine bende bu tedavinin yanında soğan kürü yapıyım dedim nette bakıyorum çok kişiye şifa olmuş hamile kalmışlar belki bende de işe yarar ve hamile kalırım
İnşallah canım

Keşke bilen yazsa ama pek yazmıyorlar bu ayda buna stres yaptım işte inşallah kesilir bakalim

Bende kist görüldü ve hemen soğan suyuna başladım toplamda 5 gün içtim ki zaten 5 ila 10 gün arası yapın deniyor. Bende leke gibi birşey olmadı hiç sorun yaşamadım. Gebelik testi yapın garanti olsun

kızlar bugun sogan biteli 5.gun incire baslicam fakat hala adet gormedim pco var zaten duzensiz tarlusal alayimmi acaba yoksa bekliyimmi dha

canim dogru soyluyosunda iste duzensiz olunca insanin kafasi karisio bakalim dedigin gbi birazcik dha bekleyim test yapayim sonra tarlusal icerim olmadi.s

canim dogru soyluyosunda iste duzensiz olunca insanin kafasi karisio bakalim dedigin gbi birazcik dha bekleyim test yapayim sonra tarlusal icerim olmadi.s
Aynen aynen canım benimde çok düzensiz 29 gün falan qecikio iş te soğan suyuna 7 gün oldu ins hayırlısı olur sende biraz bekle bence canım bide bisy olur

haklisin cnm benim allah razi olsun sizden allah butun istediginiz herseyii hayirlisinla versin yanliz cnm benim 3 bazen 4 ay olamdigi oluo regl. ondan tedirginim cnm

haklisin cnm benim allah razi olsun sizden allah butun istediginiz herseyii hayirlisinla versin yanliz cnm benim 3 bazen 4 ay olamdigi oluo regl. ondan tedirginim cnm
Benimde bi ara olurdu canım 3 ay falan ama şimdi düzeldi 29 qune falan dusdu kuzum ınş bu soğan suyunun faydasını görürüz ins

X