-
- Konu Sahibi ankarali_94
Hayir canim ilk birkac gun.dilerim tez vakitte guzel haberler aliriz rabbim sizlere nasip etsin insallahhh insallah ben bu duyguyu iyi bilirim ictenlikle dua edicem.hepallahim bizede nasip etsin insallah canim ya senin adina cok mutlu oldum bende 14. gun yarin son icişim ve hala adet gormedim zaten duzensz insallah bizlerede faydasi olur canim bittikten sonrami lekelenmeler oldu
Canım meraba benim hala lekeler geliyo bide ara kanama gibi ama adet gibi degil uani 5 gün olacak sıkıntı ya girdim uzun sürmedi mi acaba senin kaç gün sürmüstü lekelenmeBen bu ay ilk.kez ictim.on onbes gun lekeler geldi ve bu ay hamile kaldim
Canım meraba benim hala lekeler geliyo bide ara kanama gibi ama adet gibi degil uani 5 gün olacak sıkıntı ya girdim uzun sürmedi mi acaba senin kaç gün sürmüstü lekelenme
Benkm iki uc gun aurdu
Evet akıntı olması normal temizliyomuş kaç gündür iciyosunBenimde saydam akıntım var normal midir kizlar
Bugün 4olcak kUzum ama kahve leke gelmedi daha sabahları adet sancısı gibi çok ağrım oluyor bide bu sabah saydam şeffaf bir akıntı geldiEvet akıntı olması normal temizliyomuş kaç gündür iciyosun
Kahverengi leke genelde sonlara doğru geliyomus yada olmadığı da oluyomuş yavaş yavaş etki etmeye başlamış cnm sancıda yapiyomus çoğu kullananda gerçi ben 10 gün yaptım bıraktım sen neden kullanıyorsun cnmBugün 4olcak kUzum ama kahve leke gelmedi daha sabahları adet sancısı gibi çok ağrım oluyor bide bu sabah saydam şeffaf bir akıntı geldi
Allah nasip ederse bebk için canım insKahverengi leke genelde sonlara doğru geliyomus yada olmadığı da oluyomuş yavaş yavaş etki etmeye başlamış cnm sancıda yapiyomus çoğu kullananda gerçi ben 10 gün yaptım bıraktım sen neden kullanıyorsun cnm
Inşallah bi bebişin olur Allah gönlüne göre versin cnmAllah nasip ederse bebk için canım ins
Hamile kaldinmo yani kuzumCanım ben soğan kürünü birkaç kez içtim. Benımde üç dört gün süren kahve gibi akıntım oldu ama bırakmadım soğan kürümü 15 güne tamamladım dosdoğru yaptım ve faydasını gördüm çok şükür
Inşallah bi bebişin olur Allah gönlüne göre versin cnm[/QUOaamiiin canım isteyen herkese versin rabbim aratmasin