Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

allahim bizede nasip etsin insallah canim ya senin adina cok mutlu oldum bende 14. gun yarin son icişim ve hala adet gormedim zaten duzensz insallah bizlerede faydasi olur canim bittikten sonrami lekelenmeler oldu

allahim bizede nasip etsin insallah canim ya senin adina cok mutlu oldum bende 14. gun yarin son icişim ve hala adet gormedim zaten duzensz insallah bizlerede faydasi olur canim bittikten sonrami lekelenmeler oldu
Hayir canim ilk birkac gun.dilerim tez vakitte guzel haberler aliriz rabbim sizlere nasip etsin insallahhh insallah ben bu duyguyu iyi bilirim ictenlikle dua edicem.hep

aminnnnn canim saolasin senin ictikten sonraki aymı oldu yani pek anlayamadim cok merak ediyorum bu sogani uyguladim tamı tamina ama ne bir akıntım var sadece 1 kez beyaz yapiskan bi akinti oldu okadar ve surekli wcdeyim her 5 dkkada anlayamadim pek ne oldugunu

Bugün 4olcak kUzum ama kahve leke gelmedi daha sabahları adet sancısı gibi çok ağrım oluyor bide bu sabah saydam şeffaf bir akıntı geldi
Kahverengi leke genelde sonlara doğru geliyomus yada olmadığı da oluyomuş yavaş yavaş etki etmeye başlamış cnm sancıda yapiyomus çoğu kullananda gerçi ben 10 gün yaptım bıraktım sen neden kullanıyorsun cnm

Canım ben soğan kürünü birkaç kez içtim. Benımde üç dört gün süren kahve gibi akıntım oldu ama bırakmadım soğan kürümü 15 güne tamamladım dosdoğru yaptım ve faydasını gördüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…