Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Canım inşallah kolaylıkla atlatırsın korkma orada da kendini kasma rahat bırak çektirince nasıl olduğunu yaz olur mu umarım tüplerinde açık çıkar

bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum ama bazi sitelerde kabuklu baziları soğan soy 4 e böl diyo soğanları kabukları ile birliktemi kaynaticaz yoksa kabuksuz mu

bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum ama bazi sitelerde kabuklu baziları soğan soy 4 e böl diyo soğanları kabukları ile birliktemi kaynaticaz yoksa kabuksuz mu
Kabuklarıyla birlikte 4e böleceksin öyle kaynatacaksın canm sarı kabuklu olmasına dikkat et beyaz veya mor soğan olmayacak

Kızlar çektirdim rahim filmini hemde anestezisiz çok şükür atlattım hiç korktuğun gibi geçmedi doktorlar ve hemşirelerin ilgisinde buna neden olabilir çok ilgilendiler elimi tuttular motive ettiler saatlerce konuştular allh omlardan da razı olsun

Mrb canim ne kadar zaman sonra rahim filmi cektirdin ben 10 aydir bebek istiyorum hiç bir sorun yokmus ama olmuyo rahim filmi icin gitsem erken derler mi acaba

Am atlattın mı cnm çok sevindim rahat geçtiğine. Nasıl cnm sonuçlar güzelmi

Yazdığım önceki mesajı da düzenleyemedim cnm ya sonuçlar nasıldı

Mrb canim ne kadar zaman sonra rahim filmi cektirdin ben 10 aydir bebek istiyorum hiç bir sorun yokmus ama olmuyo rahim filmi icin gitsem erken derler mi acaba
Canım biz toplamda 1 senedir istiyoruz ama olmuyor bende kist var.Onun dışında bir problemim yok.Doktor takibindeydim bekleyelim 1 sene dedi.ama rahim filmini bana 6.ayımda verdi.Acelesi yok ne zaman istersen çektir en azından onuda görmüş olalım dedi.Bende anca cesaret edip çektirdim .

Bende hiç devlet hastanesinde muayene olnadım malatyada bi özel pılikılinikde çektirmiştim ama çok memnun jalmıştım doktorum olsun diğer hemşireler olsun çok ilgiliydi

Hanımlar özel polikıliniktemi çektirdiniz
Bende Ankara'dadevlet hastanesinde çektirdim cnm ilk ay geç kalmıştım 2.ay bayram haftası olduğu için alamamıştım 3. Ay çektirdim doktor çok iyiydi ilgiliydi tek tek anlattı devlet hastanesi olmasına rağmen her hastahane farklı tabi anestesisiz rahat geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…