- 3 Kasım 2012
- 1.552
- 2.135
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Bekle bakalım cnm belki olmazsın olursan da gelecek aya olursun insallah
Canım bende de var kist1 ssenedir deniyoruz bizde ama olmuyor ama bir türlü rabbim daha zamanı var diyor demekki.
Rahim filmi kaldı bnmde bir.Bir türlü çektiremedim.İnş. onuda halledersem kafam rahat olacak.
Canım maalsef regl oldim hastaneye gittim klomen ve folik asit verdi doktorCanım belkide hamilesin onun belirtileri.Oldun mu regli ?
Aaa gerçekten mi hamilesin o zaman :)Kızlar sanırım hamileyim kan testin 196 çıktı ne diyosunuz??
Aaa gerçekten mi hamilesin o zaman :)
yukselmissede haber ver tamammi:) çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almati nasip etsin cnm inşallah bizlere de nasip olur:)))Sanırım öyle canım :)) yarın tekrar kan testi yaptırcam değerim artmış mı bakmak için. Doktor haftaya gel ozaman yükselir değerin kese görülebilir dedi. Ayyy inş bakalım :)
Ayy inanmıyorum nasıl sevindim.Hayırlısı olsun cnm inş degerin daha da artar güzel haberler ile bize yaz olur mu?Kızlar sanırım rahim filmi ve soğan kürünün etkisi olduuu
Ya bana neden doktor ilaç vermiyor ki? 1 sene olacak hamile kalamadım.Acaba rahim filmini mi bekliyor?Canım maalsef regl oldim hastaneye gittim klomen ve folik asit verdi doktor
Canım mesela biz 1 buçuk seneye yakın evliyiz bende başta korunduğumu soylemedim zaten kendi yontemlerimizle korunduk 1seneden sonra tedaviye başlıyorlar galiba bide benimde öyle bütün sonuçlara baktılar öyle verdiler ilacı yumurta ıyi gelişmiyo bende pko başlangıcıYa bana neden doktor ilaç vermiyor ki? 1 sene olacak hamile kalamadım.Acaba rahim filmini mi bekliyor?
Anladım cnm bende de pko var işte versede işe yararmı ki bilmiyoum.Bakalım hayırlısıCanım mesela biz 1 buçuk seneye yakın evliyiz bende başta korunduğumu soylemedim zaten kendi yontemlerimizle korunduk 1seneden sonra tedaviye başlıyorlar galiba bide benimde öyle bütün sonuçlara baktılar öyle verdiler ilacı yumurta ıyi gelişmiyo bende pko başlangıcı
Canım çok sevindim.Rabbim saglıkla almayıda nasip etsin.Bizlerede dua et senin duan kabul olur.İnş bizde güzel haberler veririz burdaKızlar şimdi öğrendim sonucu. 708 olmuş değerin çok şükür Rabbime. Haftaya doktor kontrolüm var ozaman inş keseyi görebiliriz. Nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorum. Allah’ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inş.
Aynen canm umarım ise yararAnladım cnm bende de pko var işte versede işe yararmı ki bilmiyoum.Bakalım hayırlısı
Canım çok sevindim.Rabbim saglıkla almayıda nasip etsin.Bizlerede dua et senin duan kabul olur.İnş bizde güzel haberler veririz burda
Soğan kürünü bende yaptım bu ay inş rahim filminide çektirecegim hayırlısı ile inş işe yarar.Amin canım inş. Etmem mi herkese dua ediyorum. O kadar iyi anlıyorum ki sizleri. 1,5yıldır her ay yeniden yıkılıyorduk çok şükür vakti bu zamanmış demek ki. Rahim filmi çektirdim bu ay,soğan kürü yaptım ve dua ettik sonunda oldu çok şükür
Soğan kürünü bende yaptım bu ay inş rahim filminide çektirecegim hayırlısı ile inş işe yarar.
Gebelik testi yapmadım ama ya negatif çıkcak diye bi belirtide yok zatenKuzular tedavi için gittim 20 gün önce adet olunca 3. Günü gel dedi hala adet olmadım 20 gün geçti üstünden bu soğan kuru banada yaramadı galiba
Canım ne yaptın son durum ne ?Gebelik testi yapmadım ama ya negatif çıkcak diye bi belirtide yok zaten
Hamileyiiiiim kuzumCanım ne yaptın son durum ne ?