- 2 Ekim 2016
- 641
- 359
-
- Konu Sahibi ankarali_94
hasne cnmtBende Ankara'dadevlet hastanesinde çektirdim cnm ilk ay geç kalmıştım 2.ay bayram haftası olduğu için alamamıştım 3. Ay çektirdim doktor çok iyiydi ilgiliydi tek tek anlattı devlet hastanesi olmasına rağmen her hastahane farklı tabi anestesisiz rahat geçti
Zekai tahir de çektirmiştim cnmHangi ha
hasne cnmt
Endişelenme cnm bende 10 gün kullanmıştım kahverengi leke gelince korkup bırakmıştım yani temizleyip iltihabı falan söküyomuş faydalı dediler bende tekrar başladım 5. Günüm şuan renkte doğru koyuluk var sık ıdrara çıkma ve akıntı var suan da bendeHanımlar merhaba.
Birşey sormak istiyorum. Soğan küründe 6. Günüm fakat bugün idrarım kahverengiye dönüktü. Çikolata kistim vardı omu gidiyor aceba yoksa endişelenmem gereken bir durummu ?
İdrar ile atılma ihtimali varmı ?
Aynen canım bendede idrarım bildiğin kahverengiydi dün. Akıntım fazla ama kahve değil sarı ve beyaz. Benimde sık idrara çıkma var. O zaman işe yarıyor demi inşallah yaEndişelenme cnm bende 10 gün kullanmıştım kahverengi leke gelince korkup bırakmıştım yani temizleyip iltihabı falan söküyomuş faydalı dediler bende tekrar başladım 5. Günüm şuan renkte doğru koyuluk var sık ıdrara çıkma ve akıntı var suan da bende
Yarıyo cnm daha iyi aynı şeyleri bende yaşıyorum inşallah faydalı olurAynen canım bendede idrarım bildiğin kahverengiydi dün. Akıntım fazla ama kahve değil sarı ve beyaz. Benimde sık idrara çıkma var. O zaman işe yarıyor demi inşallah ya
Senin ilk yapışın mı ?Yarıyo cnm daha iyi aynı şeyleri bende yaşıyorum inşallah faydalı olur
Yok cnm ben 3 ay önce filan yapmıştım ama 9. Gününde kahverengi leke olunca korktum bıraktım o leke 1 hafta srdü ama aslında öyle gelmesi iyiymiş devam etseydin dediler bırakmak durumunda kaldım. Şimdi tekrar başladım 1 hafta olacak sabah akşam içiyorum pko var bide bendeSenin ilk yapışın mı ?
Bendede çikolata kisti var maalesef bakalım gitmişmi .Yok cnm ben 3 ay önce filan yapmıştım ama 9. Gününde kahverengi leke olunca korktum bıraktım o leke 1 hafta srdü ama aslında öyle gelmesi iyiymiş devam etseydin dediler bırakmak durumunda kaldım. Şimdi tekrar başladım 1 hafta olacak sabah akşam içiyorum pko var bide bende
İnşallah faydası olur cnmBendede çikolata kisti var maalesef bakalım gitmişmi .
Sağol canım sanada inşallah. Faydasını görürsen yazarmısınİnşallah faydası olur cnm
Tabi ki de cnm yazarım pazartesi hasta haneye gideceğim klomen kullanmıştım onun kontrolüne belki kistlerle ilgili bişeyde söyler. Sen de yaz cnmSağol canım sanada inşallah. Faydasını görürsen yazarmısın
Tamam canımTabi ki de cnm yazarım pazartesi hasta haneye gideceğim klomen kullanmıştım onun kontrolüne belki kistlerle ilgili bişeyde söyler. Sen de yaz cnm
Bende de olmuştu o belirtiler ama kistim gitmedi. İnş sizde işe yarar kızlar birdaha da denemedim soğan kürünü tabi.İnşallah faydası olur cnm
Hadi bakalım cnm bu ay güzel haber alalım inş. senden klomen işe yaramıştır yumurtanda inş güzel çatlar.Beklediğin sonucu alman dileği ileTabi ki de cnm yazarım pazartesi hasta haneye gideceğim klomen kullanmıştım onun kontrolüne belki kistlerle ilgili bişeyde söyler. Sen de yaz cnm
Bugün baktı cnm 18 mm yumurta oluşmuş çok sevindim en azından yumurta gelişiyo yarın tekrar gel dedi muhtemelen çatlatma iğnesi verecek ondan sonra aşılama olacak belki tutar bir umut eşim cuma günü spermiyogram testi vermişti ama hareketlilik azalmış cnm niye öyle olduki bilmiyorum nolcakHadi bakalım cnm bu ay güzel haber alalım inş. senden klomen işe yaramıştır yumurtanda inş güzel çatlar.Beklediğin sonucu alman dileği ile
Canım keçi boynuzu kaynat içir.Yada pekmezi yesin 1 tatlı kaşıgı sabah akşam.Biraz kilo aldırıyor ama etkisi varmış.Hatta keçi bynuzu kürü var erkekler için ona bir bak onu yap.Çok sevindim yumurtalarının gelişmesine.İnş. bu ay güzel geçer sizin için.Bugün baktı cnm 18 mm yumurta oluşmuş çok sevindim en azından yumurta gelişiyo yarın tekrar gel dedi muhtemelen çatlatma iğnesi verecek ondan sonra aşılama olacak belki tutar bir umut eşim cuma günü spermiyogram testi vermişti ama hareketlilik azalmış cnm niye öyle olduki bilmiyorum nolcak
Çok teşekkür ederim cnm keçi boynuzu özü almıştık içiriyodum 1 buçuk haftadır ama henüz işe yaramamış inşallah cnm sen ne yaptınCanım keçi boynuzu kaynat içir.Yada pekmezi yesin 1 tatlı kaşıgı sabah akşam.Biraz kilo aldırıyor ama etkisi varmış.Hatta keçi bynuzu kürü var erkekler için ona bir bak onu yap.Çok sevindim yumurtalarının gelişmesine.İnş. bu ay güzel geçer sizin için.
Ben ne yapayım cnm regli oldum bitti.Çarşamba sehir dısındayım 1 hafta.önümüzdeki reglie clomen kullanıcam hayırlısı ile bakalım.Çok teşekkür ederim cnm keçi boynuzu özü almıştık içiriyodum 1 buçuk haftadır ama henüz işe yaramamış inşallah cnm sen ne yaptın
İnşallah faydası olur cnm Allah gönlüne göre versinnBen ne yapayım cnm regli oldum bitti.Çarşamba sehir dısındayım 1 hafta.önümüzdeki reglie clomen kullanıcam hayırlısı ile bakalım.