Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Bende Ankara'dadevlet hastanesinde çektirdim cnm ilk ay geç kalmıştım 2.ay bayram haftası olduğu için alamamıştım 3. Ay çektirdim doktor çok iyiydi ilgiliydi tek tek anlattı devlet hastanesi olmasına rağmen her hastahane farklı tabi anestesisiz rahat geçti

merhaba sogan suyunu kulladıgınız ay hamıle kaldınız acaba merak ettim , leke falan görmüşsünüz

merhaba sogan suyunu kulladıgınız ay hamıle kaldınız acaba merak ettim , leke falan görmüşsünüz
Yok cnm maalesef lekelenme 1 hafta sürdü korktum bıraktım 10.günde gıda içmedim bu ay klomen kullandım bakalım adet olunca tekrar soğan suyu kullanmayı düşünüyorum pko varmış sağ overde

ben gubğn göründüm doktora cnm yumurtam çatlamak üzereymiş.Bu ay geçsin önümüzdeki ay kullan dedi.Anlattı ama bnm kafam 5 gün kullanıp ne zaman doktor gidicez?Birdaha arayıp sormam lazım doktoru :KK12:

ben gubğn göründüm doktora cnm yumurtam çatlamak üzereymiş.Bu ay geçsin önümüzdeki ay kullan dedi.Anlattı ama bnm kafam 5 gün kullanıp ne zaman doktor gidicez?Birdaha arayıp sormam lazım doktoru :KK12:
5 gün kullanmıştım cnm ben bittikten 3 gün sonra çağırdı hiç oluşmamış 4gün sonra bira çağırdı 20 ml oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yani hap bittikten 1 hafta içinde çağırdı cnm

Banada iç 5 gün dedi bittikten sonra ne zaman gitmem gerek o konuda bilgim yok ve galiba o tarihlerde sehir dışında olacagım.Nasıl gidicem bilmiyorum off :KK43:

G
Banada iç 5 gün dedi bittikten sonra ne zaman gitmem gerek o konuda bilgim yok ve galiba o tarihlerde sehir dışında olacagım.Nasıl gidicem bilmiyorum off :KK43:
Gideceğin yerde bir doktora gitsen cnm bide ara öğren onu atlama klomen kist yapma ihtimalide oluyo kontrol ettirmekten fayda var

Ayy evet ya nasıl denk geldi.Neyse bu ayı bir atlayım hayırlısı ile inş. gerek kalmaz sende inş. güzel sonuçlar alırsın cnm :dua:

Ben İbrahim Saraçoğlu na iki sene boyunca para yatırdım incir ve soğan kürleri yaptım lakin hiçbir işe yaramadı ÜZgünüm ama gerçek bu bende hiçbir gelişme ve sonuç olmadı

Benim de soğan suyumun 3.günü :KK73:kullananlar neler yaşamış diye bakarken burda okuduklarım beni rahatlattı. Başladığımdan beri kasıklarımda ağrım var ama akıntı hiç yok bu tecrübe de benden olsun ...

canım naptın gittin mi doktora güzel haberler ver bize :)
Keşke verebilseydim cnm ama malesef yok çatlatma iğnesinn 15 gününde de adet oldum bugün 2.günü yarın yada ertesi gün hastaneye gideceğim muhtemelen yine klomen verir doktor yine başa döndük:) sen naptın gelişmeler var mı?

Keşke verebilseydim cnm ama malesef yok çatlatma iğnesinn 15 gününde de adet oldum bugün 2.günü yarın yada ertesi gün hastaneye gideceğim muhtemelen yine klomen verir doktor yine başa döndük:) sen naptın gelişmeler var mı?
Bende durumlar aynı cnm regliyi bekliyorum.OLursam eger clomen kullanıcam ama oda mechul şehir dışıında olacagım için doktora gidememe ihtimaline karşı önümüzdeki aya sarkabilir.

X