- Konu Sahibi ankarali_94
aaaa harika haber çok sevindim cnm gözün aydın saglıkla gelin inş.Güzel bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim.Çok sevindim.Hamileyiiiiim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa harika haber çok sevindim cnm gözün aydın saglıkla gelin inş.Güzel bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim.Çok sevindim.Hamileyiiiiim kuzum
Canim benim rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzumaaaa harika haber çok sevindim cnm gözün aydın saglıkla gelin inş.Güzel bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim.Çok sevindim.
Belirtilerin ne diye sorucam ama belirtim yok demiştin cnm galiba.Canim benim rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum
Aynen kuzum yok du bi göğsüm çok kaşındiBelirtilerin ne diye sorucam ama belirtim yok demiştin cnm galiba.
Canım aksine bende haftada 2 kere yemek gerektiğini duydum.Doktoruna bir danış istersen.Kızlar kayınvalidem hamilelikte balık yenmez dio
Canım hayırlı olsun yeni gördum çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah soğan suyu yaramıs:)Hamileyiiiiim kuzum
Canım inşallah hamileliktir Bendede geçen ay böyle olmuştu 3 gün erken oldum regl ama yoksa şuan bi umut olabilirkızlar dünden beri kahverengi akıntım var.Normlde regliden sonra olurdu böyle ama neden suan böyle oldu anlamadım.Dün bir ara kanama gidi oldu çok az sonra gene kahverengiye döndü.Farklı bir durum yoktur digmi.Reglim cuma günü ama.Hamilelik dışında farklı bir problemde bunu yaşayan varmı?
Cnm reglim cuma günü hala devam ediyor kahverengi akıntım 3 gün oldu yani cumaya kadar bekleyeyim bakalım hamile olduğumu düşünmüyorum ama bakalımCanım inşallah hamileliktir Bendede geçen ay böyle olmuştu 3 gün erken oldum regl ama yoksa şuan bi umut olabilir
Aynen bekle bakalım cnm hiç belli olmazCnm reglim cuma günü hala devam ediyor kahverengi akıntım 3 gün oldu yani cumaya kadar bekleyeyim bakalım hamile olduğumu düşünmüyorum ama bakalım
Hamile oldugumu düşünmüyorum.Çünkü umutsuzum artık zaten bu ayda film çektireceğim.Hiçte üstüne düşmedim zaten ondan.Hayırlısı bakalım.Hamileysemde şaşırırım tabi.Aynen bekle bakalım cnm hiç belli olmaz
Yanlış anlamışım cnm çok sevindimCanimmm ben soğan kürünü 15 gün kullandım 3 ay değil soğan küründen 3 ay sonra hamile kaldım sadece
Aa ozaman kahverengi akıntı regl belirtisiymiş en azından gününde oluyorsun cnm hiç bununla ilgili gittin mi doktoraKızlar regli oldum Demiştim hamile degilim diye.
Yok cnm gitmedim zaten ilk defa böyle bir durumla karşılaştım film çekindikten sonra doktora göstereceğim zaman söyleyeceğim amaAa ozaman kahverengi akıntı regl belirtisiymiş en azından gününde oluyorsun cnm hiç bununla ilgili gittin mi doktora
Söyle cnm bende de öyle olmuştu geçen ayYok cnm gitmedim zaten ilk defa böyle bir durumla karşılaştım film çekindikten sonra doktora göstereceğim zaman söyleyeceğim ama