Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Canm ya valla dzi grünce daha çok üzülüyrum bn üç aydır uğraşıyrum bnm ki szin yanınızda hiç iyi dayanıyosunuz her ay beklemesi çok zor
Rabbim sabrını veriyor kuzum isteyen herkese versin ınş dicek bisyimiz yok hepsi onun elinde allah aratmasin kimseye benim kayınvalidemin 7 sene olmamış cocuqu

Rabbim sabrını veriyor kuzum isteyen herkese versin ınş dicek bisyimiz yok hepsi onun elinde allah aratmasin kimseye benim kayınvalidemin 7 sene olmamış cocuqu
Allah'ım sabır versin valla bn sırf bebek olsun dye bu ay işten çıktım işim çok stresliydi bi de çok hareketliydi belki dedim işteki stres de etkiliyodur bu ay böyle kürdür dinlenmedir öyle geçircem inşallah bebişte bekletmz gelir bu ay bu arada iki gündür belim ağrıyo bnm sanki ağır bşey taşımışım gibi yumurtlamayla alkalıdır dye düşünüyorum

Farkında olmadan zorlamış olabilirsin canım ya belkide yumurtlamadir

Bende kullandim oluyor canim ama benimki hamilelikten olmusdu insallah seninkide hamileliktendir yerlesme kanaması olabilir dikkat et kendine kullanmayida bırak

Merhaba ben de bu ay rahim filmi çektirdim herkes fikmden sonra gebe kalabilirsin diyor adetime 10 gün kala kahverengi akıntı gelmeye basladı bugün üçüncü gün yerleşme kanaması bukadar sürer mi acaba sizde kaç gün sürdü

Merhaba cnm bende çok dydum filmden sonra hamile kalanı.Peki beni bu konuda aydınlatırmısın bnmde çektirmem lazım ve inanılmaz korkuyorum.Kaç aydır erteliyorum.

Merhaba cnm bende çok dydum filmden sonra hamile kalanı.Peki beni bu konuda aydınlatırmısın bnmde çektirmem lazım ve inanılmaz korkuyorum.Kaç aydır erteliyorum.
Canım korkma bende çekildim 1 sene oldu nerdeyse benim bebeqim olmadı. Ama anestezi yapmışlardı sonradan biraz kanamam ve aqrim oldu okadar canım

Erteleme canım bende çektircem ama adet günü geçti bugün 3 gün oluyo gecikeli. adet oluyum bende arayıp randevu alacağım. bide devlet hastanesinde anestezi olmadan yapıyorlarmış katlancaz acısına artık bende çok duydum ondan sonra hamile kalanı

Meraba canım benimki tam gun hatirlamiyorum ama lekelenmem oldu dedim adet oluyorum heralde bi kacgun surmustu yani insallahhhh seninkide hamileliktendir saglikli sihatli salih evladin olsun

Arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti biraz öncede sarı sümüksü akıntı geldi ve belim falan agriyo adet mi olacağım acaba önceden beyaz açık renkte bu akıntı gelirdi ama ilk defa böyle sarı jelimsi gördüm böyle yaşayan var mi

test yap bence kuzum benimde sogan ictim tarlusal ictim beklemedeyim adet gormedim insallah olurum yoksa test yapcm artik

Aynı seylerı bende yasadım canım ama biraz daha bekle ki hayal kırıklığı yaşama insan böyle olunca. Beynen ister istemez acaba hamilemiyim diye düşünüp o moda giriyor ve beyin de adeti geçiktiriyor ben 5 gün geçikip adet olmustum ve cok uzulmustum o sebeple adetin bir gün geçince kan testi yaptır hemen sonuc belli olur boşa bekleyip kendini kurma allah gönlüne göre nasip etsin sağlıkla

Bende senin gibi cok aşırı korktum ve aylarca erteledim ve en sonunda cok pişman oldum cektırmıs olsaydım hemen sonucu görüp ona göre harelet edicekti im ama zaman kaybettim hiç korkma vajinal muayene olan herkes cektıryor ve sadece rahme ve tüplere sıvı akışı olurken bi sancı hissediyorsun oda sıvı verimi durunca geçiyor zaten ilk sıvıyı verince onlar anlıyor sorun varmı yokmu benim sol tüpüm de yapısıklık olduğu için uğrastılar uzun sürdü normali 7:8 dakika ama ertelme ve sonucu biran önce öğren ben bakırkoyde radyoemar da cektirdim yeni teknoji ile ağrısız cekim uapılıyor ama özeller bunu narkozla bayıltarak yapıyor ve hiç gerek yok aynı para vunki narkoz almaya değmez allah gönlüne göre versin

O kadar çok yerde o kadar çok şey okudumki hepsi çorba oldu. Lütfen soğan kürüyle hamile kalan biri yardım etsin. Ne zaman başlamamız gerekiyor küre adetten kaç gün sonra

Teşekkür ederim cnm yazdığın için aynen dusunmemek lazım yoğun var şuan ama adette olabilirim

O kadar çok yerde o kadar çok şey okudumki hepsi çorba oldu. Lütfen soğan kürüyle hamile kalan biri yardım etsin. Ne zaman başlamamız gerekiyor küre adetten kaç gün sonra
Canım adetin 7.günü yani bittikten 2 gün sonra başla 15 gün iç sabah akşam aksatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…