- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
çozmuşsun olayı pampaarabesk ve günümüz dizilerinde bunlari görüyolar ablasi. kezban kiz züppe arkadaslarla yazliga gider (kizda zengin olabilir tabi)
icki eglence derken, kendini aslinda hoslanmadigi adamin yataginda bulur
Sonra ertesi gün bu durumu nişanlısından nasıl saklayacağını düşünür. Tam sakladığına inanırken birden sabahları mide bulantısı başlar, bir gece önceki partyde içkiyi fazla kaçırdığını düşünür. Derken kokulara hassasiyeti başlar. Annesi "kızım noluyor sana" diye çıkışır. Bir şey yok anneeeğğğ der. Sonra da vahim gerçek yüzüne çarpar ve orada dizinin 2. bölümü biter.arabesk ve günümüz dizilerinde bunlari görüyolar ablasi. kezban kiz züppe arkadaslarla yazliga gider (kizda zengin olabilir tabi)
icki eglence derken, kendini aslinda hoslanmadigi adamin yataginda bulur
Aynen bende burda duydum, ilk duyduğumda gözümde canlandıramadım hatta, o ne len demiştimIyi donları yırtılmıyor valla şu sürtünmeyi bir Haydar Dümen'de bir KK'de duydum.
çozmuşsun olayı pampa
Inşallah bu da birden online olup bana saran önceki şahıs gibi BOK KAFA BOKUMA BENZİYORSUN, KEZBAN, SEN NE ANLARSIN SEKKKZZTEN diye bana carlamaz bu sefer alttan almam. Sonra ben kışkırttı diye eleştiriliyorumHırgızın hiç mi suçu yok Mune abla
Ama farkettiginde cok gectir. Gebelik 10. Haftasini doldurmustur. Bir yandan nisanlisi evlenmek icin baski yapiyordur. Diger yandan bebehin babasi sahip cikmiyordur. Kizimiz iki arada bir derede kalmistir. Careyi intihar etmekte bulur. Cikar bi insaatin tepesine. Ailesi kosar gelir. Nisanlisi da. Tam atlayacakken 3. Bolum de biterSonra ertesi gün bu durumu nişanlısından nasıl saklayacağını düşünür. Tam sakladığına inanırken birden sabahları mide bulantısı başlar, bir gece önceki partyde içkiyi fazla kaçırdığını düşünür. Derken kokulara hassasiyeti başlar. Annesi "kızım noluyor sana" diye çıkışır. Bir şey yok anneeeğğğ der. Sonra da vahim gerçek yüzüne çarpar ve orada dizinin 2. bölümü biter.
napsinlar cocuklar özeniyorlar iste
dün hatta günesin kizlarinda baska bi eve kactilar gencler, romantik takildilar felan
ebru kardesinde ordan cani cekmisse demek
Sonra ertesi gün bu durumu nişanlısından nasıl saklayacağını düşünür. Tam sakladığına inanırken birden sabahları mide bulantısı başlar, bir gece önceki partyde içkiyi fazla kaçırdığını düşünür. Derken kokulara hassasiyeti başlar. Annesi "kızım noluyor sana" diye çıkışır. Bir şey yok anneeeğğğ der. Sonra da vahim gerçek yüzüne çarpar ve orada dizinin 2. bölümü biter.
şimdi biz bunu bağlayamayız sizinle ancak yinede görüşlerimi belirteyim taabi
aşk evlilik muhabbet cinsi münasebet bunlar sevdiğin hoşlandığın kişi ile ALLAH cc nin emrettiği helal koşullara yapmak suretiyle mutluluk veren durumlardır
sadece nefsini kabartıp onu isteklerini bir bir yerine getirip
bir gecelik ilişkiler ile ruhunu yaralamanın yıpratmanın manası yok
ki bir çok örneğide var
belki 100 kişiden 3 ya da 5 kişidir bu pişmanlığı ve yıpranmışlığı yaşamayan
ha bu benim görüşüm ve belirttim sadece
alıntı yapmak direkt olarak polemik olarak algılanıp hücreye atılıyoruz ki
bende alıntı yaptığınız için hoşlandığımı söyleyemeyeceğim
aman deyim derdim ıspat falan değil sonuç itibariyle sizin görüşlerinizi burada yazdığım 3-5 kelime ile değiştiremem sonuçta
velhasıl polemiğe dökmenize gerek yok nacizane düşüncemi yazdım
siz merak ettiniz cevap verdim
ha ciddi bi şekilde soru cevap olarak devam etmek isterseniz
özel mesaj atabilirsiniz
iyi geceler
Ya şu saatte bastım kahkahayıAma farkettiginde cok gectir. Gebelik 10. Haftasini doldurmustur. Bir yandan nisanlisi evlenmek icin baski yapiyordur. Diger yandan bebehin babasi sahip cikmiyordur. Kizimiz iki arada bir derede kalmistir. Careyi intihar etmekte bulur. Cikar bi insaatin tepesine. Ailesi kosar gelir. Nisanlisi da. Tam atlayacakken 3. Bolum de biter
pekiHayır canım, neden polemik olsun, benim şurda polemik yaşadığım kişi sayısı iki üç senede iki kişi falandır. Ciddi sordum.
Olayın benim fikirlerimle veya sizin fikirlerinizle ilgisi yok direkt olarak.
Yüzde üç-beşten fazladır o kişi sayısı, onu belirtmek lazım.
Yazış tarzınızdaki o kesinlik nedeniyle, neden diğer türlüsünün olma ihtimalini yok saydığınızı / azımsadığınızı merak ettim, hala da ediyorum.
Kendi fikirlerimizden bağımsız olarak, muhattabmıza (burada konu sahibi) "on sene sonra nasıl olsapişman olacaksın" şeklinde kesin konuşmamaktan bahsediyorum. Bu onun sırtına belki hiç gereği yokken ekstra bir yük yüklüyor çünkü.
bu biraz amerikan gençlerine ozenmiş sanki, yada ortaya karışık yapmış
fake olmayınca tadı çıkmıokiKizlar geyik topigi acicam boyle bi hikayeyle oraya gelin hee. Buralar az sonra tarla olacak cunku
Durduk yere bana laf söylemişliğin vardır mesela. Ay nedense bir seni bir limoncu28 i unutmuyorum. Geri kalan herkes flu bendeHayır canım, neden polemik olsun, benim şurda polemik yaşadığım kişi sayısı iki üç senede iki kişi falandır. Ciddi sordum.
Olayın benim fikirlerimle veya sizin fikirlerinizle ilgisi yok direkt olarak.
Yüzde üç-beşten fazladır o kişi sayısı, onu belirtmek lazım.
Yazış tarzınızdaki o kesinlik nedeniyle, neden diğer türlüsünün olma ihtimalini yok saydığınızı / azımsadığınızı merak ettim, hala da ediyorum.
Kendi fikirlerimizden bağımsız olarak, muhattabmıza (burada konu sahibi) "on sene sonra nasıl olsapişman olacaksın" şeklinde kesin konuşmamaktan bahsediyorum. Bu onun sırtına belki hiç gereği yokken ekstra bir yük yüklüyor çünkü.
daha sonra bebeği aile ve nişanlı öğrenir. nişanlı eşi bulunmaz iyimserliği ve aşk dolu kalbiyle bebeği de kabul ediyorum evlenelim hemen der.Ama farkettiginde cok gectir. Gebelik 10. Haftasini doldurmustur. Bir yandan nisanlisi evlenmek icin baski yapiyordur. Diger yandan bebehin babasi sahip cikmiyordur. Kizimiz iki arada bir derede kalmistir. Careyi intihar etmekte bulur. Cikar bi insaatin tepesine. Ailesi kosar gelir. Nisanlisi da. Tam atlayacakken 3. Bolum de biter