Lütfen yardım edin?

arabesk ve günümüz dizilerinde bunlari görüyolar ablasi. kezban kiz züppe arkadaslarla yazliga gider (kizda zengin olabilir tabi)
icki eglence derken, kendini aslinda hoslanmadigi adamin yataginda bulur
Sonra ertesi gün bu durumu nişanlısından nasıl saklayacağını düşünür. Tam sakladığına inanırken birden sabahları mide bulantısı başlar, bir gece önceki partyde içkiyi fazla kaçırdığını düşünür. Derken kokulara hassasiyeti başlar. Annesi "kızım noluyor sana" diye çıkışır. Bir şey yok anneeeğğğ der. Sonra da vahim gerçek yüzüne çarpar ve orada dizinin 2. bölümü biter.

Off su fakelerden ve sacma sapan igrenc hikayelerinden igrelti geldi nedir buyha insanlarda hic utanma arlanma kalmamis

ayhh allh seni netmesinn.. Kahkahayı basmamla kocam fırladı uykudan, bastı fırçayı..
bu esprileri sabaha saklayın allah için

Ama farkettiginde cok gectir. Gebelik 10. Haftasini doldurmustur. Bir yandan nisanlisi evlenmek icin baski yapiyordur. Diger yandan bebehin babasi sahip cikmiyordur. Kizimiz iki arada bir derede kalmistir. Careyi intihar etmekte bulur. Cikar bi insaatin tepesine. Ailesi kosar gelir. Nisanlisi da. Tam atlayacakken 3. Bolum de biter

bi 10, 15 bölüm böyle devam ettikten sonra nisanlisi durumu ögrenir, kiz "sen sanmistim" diyerek kendini acindirir, nisanli cok sevmesine ragmen affedemez kendiyle cebellesir. sonra zengin oglan gelir, kizi ve sülalesini parasiyla döver.... bu böyle uzaaaaar gider

Hayır canım, neden polemik olsun, benim şurda polemik yaşadığım kişi sayısı iki üç senede iki kişi falandır. Ciddi sordum.
Olayın benim fikirlerimle veya sizin fikirlerinizle ilgisi yok direkt olarak.
Yüzde üç-beşten fazladır o kişi sayısı, onu belirtmek lazım.
Yazış tarzınızdaki o kesinlik nedeniyle, neden diğer türlüsünün olma ihtimalini yok saydığınızı / azımsadığınızı merak ettim, hala da ediyorum.
Kendi fikirlerimizden bağımsız olarak, muhattabmıza (burada konu sahibi) "on sene sonra nasıl olsapişman olacaksın" şeklinde kesin konuşmamaktan bahsediyorum. Bu onun sırtına belki hiç gereği yokken ekstra bir yük yüklüyor çünkü.

Hmm..bekle olmadi yani..burdan bakinca farkli gorunuyor ama arar belki nerden bilebilirz:) olan olmus uzulme sen...bekle bakalim

Ya şu saatte bastım kahkahayı Geyiğe nasıl müsait konu nasıl nasıl nasıl. Kafamda da deli senaryolar var, izleyici kitlemizi ters köşe yapacak cinsten Amma velakin Mune ablanın cımbızı diye bir efsane duydum, büyükler için korku hikayeleri bölümünde

peki

o zaman en azından bundan sonra hayatını daha dikkatli yaşamasına vesile olur diye diyelim

ki kendisi pişmanlığı hemen yaşamış zaten

Durduk yere bana laf söylemişliğin vardır mesela. Ay nedense bir seni bir limoncu28 i unutmuyorum. Geri kalan herkes flu bende

daha sonra bebeği aile ve nişanlı öğrenir. nişanlı eşi bulunmaz iyimserliği ve aşk dolu kalbiyle bebeği de kabul ediyorum evlenelim hemen der. sonra bebeğin babası bunları duyar çıkar gelir. kız esas oğlana çoktan aşık olmuştur zaten . nişanlısından ayrılır. nişanlı psikopat olur çıkar. bebek doğar bebeği öldü gösterir başka aileye verir falan.
ıyy türk senaryoları ne kadar dandikmiş arkadaş iğrendim şu dakka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…