Lütfen yardım edin?

ebru177

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
11
1
29
5 gün önce en yakın kız arkadaşım ve 2 erkek arkadaşımızla birlikte yazlığa gittik erkek arkadaşımızın yazlığıydı... Diğer erkekte yakın olduğumuzun kuzeniydi. hepimiz oyun falan oynadık eğlendik kuzeni sürekli bana yanaşmaya çalıştı ven hiç yüz vermedim ertesi gün akşam hep birlikte döndük. dün tekrar birlikteydik akşam yazlığa gittik yine. kız markadaşım eceyle yğitin kuzeni konuşmuşlar ben lavobodayken,çocuk benden çok hoşlandığını çok güzel olduğumu ancak ona hiç yanaşmadığımı ve soğuk davrandığımı söylemiş. sonra biz içtik baya çakır keyif olduk eceyle yiğit evden dışarı çıktılar arbayla dolaşmaya. biz ardayla evde kaldık. ikimizde çakır keyiftik ikimizde sevgilimizden yeni ayrılmıştık. Bir an kendimizi durduramadık ve öpüşmeye başladık sonra yukarı çıkıp ilişkiye girdik. Bana çok güzel olduğumu söyledi sürekli. Sonra sabaha karşı döndük hep birlikte istanbula. Ben vedalaşırken dudağından öptüm çünkü sürekli benimle ilgilendi kucağına uyudum hep bana hayranlıkla baktı. Ve ben ardadan hoşlanmaya başladım. Ancak bu sabah döndüğümüzden beri ne ece ne yiğit ne de arda hiç konuşmadık. Eceyle birlikte kaldık ama hiçbirinden bir haber çıkmadı. Çocuk gerçekten benim için deli oluyordu. Şu an hiç yazlık hakkında dahi konuşmadık. Ne yapmam gerekiyor gerçekten çok utanıyorum ama yazmaya konuşmaya utanıyorum. Biz olaydan sonra yaptığımız hakkında konuştuk pişman mısın dedi biraz dedim özür dilerim gerçekten böyle olsun istemezdim dedi önemli değil sadece her önüne gelenle yatmadığımı bil ben öyle bir kız değilim dedim. Bu kadar. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Çocuğun deli olduğunu falan yok bence.
One night stand mi ne olmuşsunuz işte.

biseye benzettim ama yazmicam uyeler hatunlar alay eder benle de hahhah

gerçekten rezil bir ülke de yaşıyoruz,burada kadınlar dertlerini paylaşıyor bende bir kadın olarak derdimi açıyorum sizlere şu söylediklerinize bakın resmen dalga konusu yapmışsınız. İşte bu kadar sizin anlayışınız. Dalga geçilecek bir şey olduğunu sanmıyorum bende çok büyük konuşuyordum asla yapmam gibisinden ama olaylar öyle gelişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…