Lütfen yardım edin?

Ya kızcağızım hava malum sıcak belli cam açık üstüde açık kaldıysa bugün birazda esiyor. Çok etkisinde kalmış.

Ama canım gerçek hayata dön senin concon arkadaşın yok. Ama birgün olursa bu özenti halinle başına bu yazdıkların gelir demedi ler deme

Allah tan sürtünmemiş direk olaya dalmış yoksa şimdi hamile mi değil mi ultrason arıyor olurduk
Ay gına geldi bu sorulardan gercekten o değil, Birgün sürtünürlerken yangın çıkaracaklar. Ulan Ateş'i kesin bizim millet buldu ha, bizimkilerden baska sürtünenini duymadım

Kaç yıllık içki tüketicisiyim, hiç içki yüzünden böyle şeyler yaşamadım. Ya içki tü kaka densin diye açtınız bu konuyu ya da orta öğretimler tatilde olduğundan.

Ay gına geldi bu sorulardan gercekten o değil, Birgün sürtünürlerken yangın çıkaracaklar. Ulan Ateş'i kesin bizim millet buldu ha, bizimkilerden baska sürtünenini duymadım

Iyi donları yırtılmıyor valla şu sürtünmeyi bir Haydar Dümen'de bir KK'de duydum.

Beş on yıl sonra neden pişman olsun ki? Yani olmama ihtimali neden yok daha doğrusu?
şimdi biz bunu bağlayamayız sizinle ancak yinede görüşlerimi belirteyim taabi

aşk evlilik muhabbet cinsi münasebet bunlar sevdiğin hoşlandığın kişi ile ALLAH cc nin emrettiği helal koşullara yapmak suretiyle mutluluk veren durumlardır

sadece nefsini kabartıp onu isteklerini bir bir yerine getirip

bir gecelik ilişkiler ile ruhunu yaralamanın yıpratmanın manası yok

ki bir çok örneğide var

belki 100 kişiden 3 ya da 5 kişidir bu pişmanlığı ve yıpranmışlığı yaşamayan

ha bu benim görüşüm ve belirttim sadece

alıntı yapmak direkt olarak polemik olarak algılanıp hücreye atılıyoruz ki

bende alıntı yaptığınız için hoşlandığımı söyleyemeyeceğim

aman deyim derdim ıspat falan değil sonuç itibariyle sizin görüşlerinizi burada yazdığım 3-5 kelime ile değiştiremem sonuçta

velhasıl polemiğe dökmenize gerek yok nacizane düşüncemi yazdım

siz merak ettiniz cevap verdim

ha ciddi bi şekilde soru cevap olarak devam etmek isterseniz

özel mesaj atabilirsiniz

iyi geceler

Kaç tır söylüyorum nolur eşim ve eşimin ailesi tekrar açılsın diye.

Şimdi gelip yazıyorlar derdim var diye. Bende "nolduuuu" diye sesli şekilde giriyorum topiğe . Bak okadar da samimi içtenim.

Sonra yok sevdiğim çocuk bana abla dedi. Yok inanılmaz gecemin arkasından yüzüme bakmadı.

Kaç yıllık içki tüketicisiyim, hiç içki yüzünden böyle şeyler yaşamadım. Ya içki tü kaka densin diye açtınız bu konuyu ya da orta öğretimler tatilde olduğundan.

arabesk ve günümüz dizilerinde bunlari görüyolar ablasi. kezban kiz züppe arkadaslarla yazliga gider (kizda zengin olabilir tabi)
icki eglence derken, kendini aslinda hoslanmadigi adamin yataginda bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…