- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Fakeymisim gibi cek panpa boylr de banlaniyoz be hacii eglencemiz kursagimizda kaliyo azicik yolumuzu bulalimfake olmayınca tadı çıkmıoki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fakeymisim gibi cek panpa boylr de banlaniyoz be hacii eglencemiz kursagimizda kaliyo azicik yolumuzu bulalimfake olmayınca tadı çıkmıoki
Vuhuu gurupça delirmeceler
o zaman orjinal fake gibi davran , orjinal bi konu bulFakeymisim gibi cek panpa boylr de banlaniyoz be hacii eglencemiz kursagimizda kaliyo azicik yolumuzu bulalim
daha sonra bebeği aile ve nişanlı öğrenir. nişanlı eşi bulunmaz iyimserliği ve aşk dolu kalbiyle bebeği de kabul ediyorum evlenelim hemen der. sonra bebeğin babası bunları duyar çıkar gelir. kız esas oğlana çoktan aşık olmuştur zaten . nişanlısından ayrılır. nişanlı psikopat olur çıkar. bebek doğar bebeği öldü gösterir başka aileye verir falan.
ıyy türk senaryoları ne kadar dandikmiş arkadaş iğrendim şu dakka
Ahhaha, yapmışımdır, bazen çok itin teki olabiliyorum.Durduk yere bana laf söylemişliğin vardır mesela. Ay nedense bir seni bir limoncu28 i unutmuyorum. Geri kalan herkes flu bende
Okulda ilk ateşi bulma ile ilgili konudan mı esinleniyor bu ergenler niye sürtünüyor lar zaten anlamam.Iyi donları yırtılmıyor valla şu sürtünmeyi bir Haydar Dümen'de bir KK'de duydum.
Bu konuyada doyum olmaz da uyku vakti geldi dostlar.. Bşr başka fake sohbette buluşmak dileğiyle.. Herkese kocaman opucuklwerr
genelde eski nişanlı daha yakısıklı, zengin, kariyerli oluyo ama hadi seni mi kırcasbide sey, eski nisanli tir söförü olsunmuuuu
Özelden yazayım dur.o zaman en azından bundan sonra hayatını daha dikkatli yaşamasına vesile olur diye diyelim
Ahhaha, yapmışımdır, bazen çok itin teki olabiliyorum.
Ama ben hatırlamıyorum, demek ki öyle çok ciddi yazmamışım, bi derdim olsa hatırlardım yani.
Sürtünmedim bilemicemAy gına geldi bu sorulardan gercekten o değil, Birgün sürtünürlerken yangın çıkaracaklar. Ulan Ateş'i kesin bizim millet buldu ha, bizimkilerden baska sürtünenini duymadım
genelde eski nişanlı daha yakısıklı, zengin, kariyerli oluyo ama hadi seni mi kırcas
Yok, cevap versen de hatırlamazdım, cidden.Karşılık vermedim. Ondan dır. Au dedim şimdi başkasına yazdığımı alıntılayıp bunu yazıyorsa hiiç dokunma çikom bas geri dedim. Cevap vermeyince içimde patladı herhalde . Ondan unutmuyor olmalıyım
yok şimdi yeni moda cicim bu. nişanlısı yağusuklu, genc, kariyerli iş adamı oluyo ama kız gidiyo nerde züppe ayyaş varsa ona aşık oluyo seviyo. sonra zengin olan her şeye okeyim canım dese de kız eceline susadı bi kere. bizim millette aşk hikayesi diye yiyo işteama yok kiz simdi eski nisanliya asiksa, o fakir ama gururlu oluyor
zengin yazlikli erkekde pic in teki oluyor
ya ne bicim film izliyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.844209/o zaman orjinal fake gibi davran , orjinal bi konu bul
Sürtünmedim bilemicem
yok şimdi yeni moda cicim bu. nişanlısı yağusuklu, genc, kariyerli iş adamı oluyo ama kız gidiyo nerde züppe ayyaş varsa ona aşık oluyo seviyo. sonra zengin olan her şeye okeyim canım dese de kız eceline susadı bi kere. bizim millette aşk hikayesi diye yiyo işte