Lütfen yardım edin?

daha sonra bebeği aile ve nişanlı öğrenir. nişanlı eşi bulunmaz iyimserliği ve aşk dolu kalbiyle bebeği de kabul ediyorum evlenelim hemen der.:KK36: sonra bebeğin babası bunları duyar çıkar gelir. kız esas oğlana çoktan aşık olmuştur zaten . :KK37:nişanlısından ayrılır. nişanlı psikopat olur çıkar.:KK62: bebek doğar bebeği öldü gösterir başka aileye verir falan. :KK53:
ıyy türk senaryoları ne kadar dandikmiş arkadaş iğrendim şu dakka:KK53:

bide sey, eski nisanli tir söförü olsunmuuuu :KK51:

Bu konuyada doyum olmaz da uyku vakti geldi dostlar.. Bşr başka fake sohbette buluşmak dileğiyle.. Herkese kocaman opucuklwerr :KK70: :KK15:

Durduk yere bana laf söylemişliğin vardır mesela. Ay nedense bir seni bir limoncu28 i unutmuyorum. Geri kalan herkes flu bende :KK70:
Ahhaha, yapmışımdır, bazen çok itin teki olabiliyorum.
Ama ben hatırlamıyorum, demek ki öyle çok ciddi yazmamışım, bi derdim olsa hatırlardım yani. :KK69:

Ahhaha, yapmışımdır, bazen çok itin teki olabiliyorum.
Ama ben hatırlamıyorum, demek ki öyle çok ciddi yazmamışım, bi derdim olsa hatırlardım yani. :KK69:

Karşılık vermedim. Ondan dır. Au dedim şimdi başkasına yazdığımı alıntılayıp bunu yazıyorsa hiiç dokunma çikom bas geri dedim. Cevap vermeyince içimde patladı herhalde . Ondan unutmuyor olmalıyım :KK70:

Karşılık vermedim. Ondan dır. Au dedim şimdi başkasına yazdığımı alıntılayıp bunu yazıyorsa hiiç dokunma çikom bas geri dedim. Cevap vermeyince içimde patladı herhalde . Ondan unutmuyor olmalıyım :KK70:
Yok, cevap versen de hatırlamazdım, cidden.
Buradaki tepkilerim çok "anlık" oluyor benim, laf etmişimdir, etmemişimdir demiyorum. Ama anlık olarak okuduğum şeye tepki verivermişimdir yani. Öyle bi kin güttüğüm falan yok, kırıcı falan olduysa itliğim için kusura bakma. :)

ama yok kiz simdi eski nisanliya asiksa, o fakir ama gururlu oluyor
zengin yazlikli erkekde pic in teki oluyor
ya ne bicim film izliyorsun :KK70:
yok şimdi yeni moda cicim bu. nişanlısı yağusuklu, genc, kariyerli iş adamı oluyo ama kız gidiyo nerde züppe ayyaş varsa ona aşık oluyo seviyo. sonra zengin olan her şeye okeyim canım dese de kız eceline susadı bi kere. bizim millette aşk hikayesi diye yiyo işte :KK45::KK45::KK53:

Nasıl vicdansızsınız.Acımıyormusunuz şu kıza.Zaten tekmeyi basmış çocuk.Çok üzgün ağlamaktan cevap yazamıyor belli ki.Ebrucum üzülme.Bir arda gider yenisi gelir.
Gandırdım zaaa :KK45: Kesin ardanın kırmızı ferrosu vardır he onuda ekleyin senaryoya
:KK45:

yok şimdi yeni moda cicim bu. nişanlısı yağusuklu, genc, kariyerli iş adamı oluyo ama kız gidiyo nerde züppe ayyaş varsa ona aşık oluyo seviyo. sonra zengin olan her şeye okeyim canım dese de kız eceline susadı bi kere. bizim millette aşk hikayesi diye yiyo işte :KK45::KK45::KK53:

aaaa ne kadar cahil kalmisim yaaa ama böyle daha mantiksiz olmus, olmamis mi?
neyse gönül iste, nerelere konuyor :KK14:

X