Lütfen yardım edin?

Bizim niye yazlığımız yokk.
Hadi arkadaslarıminda yok.
Acıdım kendime.
Iyisimi uyayım ben.
Belki amerikan dizi filmi gorürüm ruyamda da bi konu acıp anlatırım başıma gelenleri.

genelde eski nişanlı daha yakısıklı, zengin, kariyerli oluyo ama hadi seni mi kırcas :KK53:
bidaha ki fake konuda görüsmek üzere kusum, yazligada bekleriz :KK8:
Okulda ilk ateşi bulma ile ilgili konudan mı esinleniyor bu ergenler niye sürtünüyor lar zaten anlamam.
Konu silmek yassak dostum hoşçakal :KK54:
E tabii yani, bunlar genç kanları kaynıyor :KK53:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.844209/
Hadi gelin burdan devam edek bu konu ucusa gecicek

Yok, cevap versen de hatırlamazdım, cidden.
Buradaki tepkilerim çok "anlık" oluyor benim, laf etmişimdir, etmemişimdir demiyorum. Ama anlık olarak okuduğum şeye tepki verivermişimdir yani. Öyle bi kin güttüğüm falan yok, kırıcı falan olduysa itliğim için kusura bakma. :)
Valla ben bilmem sanaldan küsüm sana :)))

Estağfurullah ya ikide bir o kelimeyi kullanma kendin için . Bende kiblemiştim zaten seni :KK70:

Valla ben bilmem sanaldan küsüm sana :)))

Estağfurullah ya ikide bir o kelimeyi kullanma kendin için . Bende kiblemiştim zaten seni :KK70:
Ehuehe taam kiblemişsin işte en güzeli zaten :)
O an ceza almadıysam da o kibler birikince almışımdır illa ceza :KK70:
Neyse, kusura bakma yani.

Ehuehe taam kiblemişsin işte en güzeli zaten :)
O an ceza almadıysam da o kibler birikince almışımdır illa ceza :KK70:
Neyse, kusura bakma yani.
Öylemi oluyor. Kk ye geldim geleli bir kere uzaklaştırma aldım ondan bilmiyorum pek. Ama Ohh 3 gün falandı ama söylediğime değer.

Ayyy ben çok karanlık sularda yüzmeye başladım. Sigarayı bıraktım zaten kk den de kovulmayım dımdızlak kalırım.

Öylemi oluyor. Kk ye geldim geleli bir kere uzaklaştırma aldım ondan bilmiyorum pek. Ama Ohh 3 gün falandı ama söylediğime değer.

Ayyy ben çok karanlık sularda yüzmeye başladım. Sigarayı bıraktım zaten kk den de kovulmayım dımdızlak kalırım.

Ahah, bu konuda da toplu kıyım yapılacak zaten muhtemelen,ben kaçar burdan :p

X