- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
Banada biraz sacma geldi konu ozellikle isimler falan yazmasi sanki hikaye anlatir gibi.. Ama hemen hukum vermek istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada biraz sacma geldi konu ozellikle isimler falan yazmasi sanki hikaye anlatir gibi.. Ama hemen hukum vermek istemedim
Ben bir sey merak ettim. Hani su komsu ile tartisma olmustu bu yuzden mi ayrildin sevgilinden ?gerçekten rezil bir ülke de yaşıyoruz,burada kadınlar dertlerini paylaşıyor bende bir kadın olarak derdimi açıyorum sizlere şu söylediklerinize bakın resmen dalga konusu yapmışsınız. İşte bu kadar sizin anlayışınız. Dalga geçilecek bir şey olduğunu sanmıyorum bende çok büyük konuşuyordum asla yapmam gibisinden ama olaylar öyle gelişmiyor.
Bu cok iyiydiNedense bir tanesinin adı da Ahmet, Mehmet olmuyor nedense Fatma, Füsun olmuyor. Hep cool isimler, kahrolsun kapitalizm.. Mehmetlerin de one night stand yaşamaya hakkı var!
Ben bir sey merak ettim. Hani su komsu ile tartisma olmustu bu yuzden mi ayrildin sevgilinden ?
Nedense bir tanesinin adı da Ahmet, Mehmet olmuyor nedense Fatma, Füsun olmuyor. Hep cool isimler, kahrolsun kapitalizm.. Mehmetlerin de one night stand yaşamaya hakkı var!
içki bütün kötülüklerin anasıdır !!!
konunun sahte olmadığını varsayarak yazıyorum
bu arada fake ingilizce kökenli
forum dili Türkçe ise neden sürekli bu kullanılıyor
e be çocuğum e be evladım ne deyim sizlere bilmiyorum
alın size özgür yaşam modern yaşam o an hissettiğin kişiyle istediğini yaşadın bitti
yazık değilmi şundan 5 olmadı 10 yıl sonra pişman olacaksın
şundan sonra önüne bak ve akıllıca yaşa
yardım etmemiz gereken kısım nedir? onun senden hoşlanmasını, aramasını mı istiyorsun?gerçekten rezil bir ülke de yaşıyoruz,burada kadınlar dertlerini paylaşıyor bende bir kadın olarak derdimi açıyorum sizlere şu söylediklerinize bakın resmen dalga konusu yapmışsınız. İşte bu kadar sizin anlayışınız. Dalga geçilecek bir şey olduğunu sanmıyorum bende çok büyük konuşuyordum asla yapmam gibisinden ama olaylar öyle gelişmiyor.
Vuhuu gurupça delirmecelerAllahtan Ece ile Yiğit dahil olmamış mevzuya.