- Konu Sahibi snejinka92
Çok haklısınız aslında bunun farkında olup uygulayamayanlardanım ben. Kendiside bana diyor benim evlenme gibi bi aşamaya gelebilmem için biraz bazı şeyleri yaşayıp sana gelmem gerekiyo. Biz 4 senedir birlikteyiz ve arkadaşlarıyla gezip tozucağı zamanlarda hep benimleydi şimdide arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bu yaz başından beri inşallah bende o da aşıcaz bu durumu. Yazarken farkettim o hata yaptı ben ayağına gittim ve açıkça bunu söyledi bana izin verseydinde ben gelseydim ayağına ben hata yaptım çünkü demek ki ben onun hiç bişey yapmasına izin vermiyorum herşeyi ben üstlenmişim. ben arıyorum ben msj atıyorum ben görüşelm diyorum o hata yapıyo yine ben ayağına gidip bağırıp çağırıp sonra barışalım diyorum.
Bak hepimizin ilişkisinin bi'döneminde bu hataya düştüğü olmuştur. Ben gördümki ben sevgilimin ne kadar üstüne titrersem okadar çekiyor kendini çünkü onun görevini de ben üstlenmiş oluyorum. Ne zaman dengeyi kurdum ozaman benim de gönlüm hoş olduMalesef kaçan kovalanır lafı sonuna kadar doğru yani:44:
Evlendiğinde "aman artık evliyiz zaten, kolay kolay ayrılamaz istediğim gibi gezeyim tozayım" demesi mi yoksa şimdi böyle basit şeylere doyup ilerde huzurlu olmak mı :)
Bırak özlemesine fırsat ver emin ol özleyip hadi buluşalım dediğinde daha mutlu olacaksın. Tut biraz kendini