• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum :(:(

Çok haklısınız aslında bunun farkında olup uygulayamayanlardanım ben. Kendiside bana diyor benim evlenme gibi bi aşamaya gelebilmem için biraz bazı şeyleri yaşayıp sana gelmem gerekiyo. Biz 4 senedir birlikteyiz ve arkadaşlarıyla gezip tozucağı zamanlarda hep benimleydi şimdide arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bu yaz başından beri inşallah bende o da aşıcaz bu durumu. Yazarken farkettim o hata yaptı ben ayağına gittim ve açıkça bunu söyledi bana izin verseydinde ben gelseydim ayağına ben hata yaptım çünkü demek ki ben onun hiç bişey yapmasına izin vermiyorum herşeyi ben üstlenmişim. ben arıyorum ben msj atıyorum ben görüşelm diyorum o hata yapıyo yine ben ayağına gidip bağırıp çağırıp sonra barışalım diyorum.

Bak hepimizin ilişkisinin bi'döneminde bu hataya düştüğü olmuştur. Ben gördümki ben sevgilimin ne kadar üstüne titrersem okadar çekiyor kendini çünkü onun görevini de ben üstlenmiş oluyorum. Ne zaman dengeyi kurdum ozaman benim de gönlüm hoş oldu:31:Malesef kaçan kovalanır lafı sonuna kadar doğru yani:44:

Evlendiğinde "aman artık evliyiz zaten, kolay kolay ayrılamaz istediğim gibi gezeyim tozayım" demesi mi yoksa şimdi böyle basit şeylere doyup ilerde huzurlu olmak mı :)

Bırak özlemesine fırsat ver emin ol özleyip hadi buluşalım dediğinde daha mutlu olacaksın. Tut biraz kendini
:1:

Bak hepimizin ilişkisinin bi'döneminde bu hataya düştüğü olmuştur. Ben gördümki ben sevgilimin ne kadar üstüne titrersem okadar çekiyor kendini çünkü onun görevini de ben üstlenmiş oluyorum. Ne zaman dengeyi kurdum ozaman benim de gönlüm hoş oldu:31:Malesef kaçan kovalanır lafı sonuna kadar doğru yani:44:

Evlendiğinde "aman artık evliyiz zaten, kolay kolay ayrılamaz istediğim gibi gezeyim tozayım" demesi mi yoksa şimdi böyle basit şeylere doyup ilerde huzurlu olmak mı :)

Bırak özlemesine fırsat ver emin ol özleyip hadi buluşalım dediğinde daha mutlu olacaksın. Tut biraz kendini
:1:

burda yazılanları sürekli sürekli okuyup artık ona göre hareket edicem :)

sevgilimi çok seviyorum beni de sevdiğini hissediyorum. ne kadar hata yapsada. o yüzden izin vermiycem böyle sebeplerden ayrılmamıza. gayet aklı başında düzgün bi ilişki istiyorum artık.

Ellerini ac uçsun gitsin
eğer sana asiksa ve sadiksa güvercin gibi doner:38:

burda yazılanları sürekli sürekli okuyup artık ona göre hareket edicem :)

sevgilimi çok seviyorum beni de sevdiğini hissediyorum. ne kadar hata yapsada. o yüzden izin vermiycem böyle sebeplerden ayrılmamıza. gayet aklı başında düzgün bi ilişki istiyorum artık.
canim ben sizin birbirinizi cok sevdiginize inaniyorum...
erkekler malesef fazla ilgiye alakaya gelemiyorlar. benim erkek arkadasimda oyle...
ufak tefek seyleri gormezden gel. dogru soylemissin boyle sebeplerden ayrilmaya degmez....
sikma bosver sende kendine zaman ayir dogru soylemis ozleyin birbirinizi....kiymetin artar...
insallah heppppp cok mutlu olursun....

bnde senn gıbydım arkadsımn tavsıyesıyle aradım gorstum kadın teldende bakıyo ama ucretlı ızmırde cafesı var süper tavsıye ederım osenı gerı dondrr onuda hulya hanım hülyam cafe dıye bı yerdı ısmıde.

canim ben sizin birbirinizi cok sevdiginize inaniyorum...
erkekler malesef fazla ilgiye alakaya gelemiyorlar. benim erkek arkadasimda oyle...
ufak tefek seyleri gormezden gel. dogru soylemissin boyle sebeplerden ayrilmaya degmez....
sikma bosver sende kendine zaman ayir dogru soylemis ozleyin birbirinizi....kiymetin artar...
insallah heppppp cok mutlu olursun....

mesela o işteyken arıyorum msj falan atıyorum kızıyo bana diyo film izle bişeyler yap kendine zaman ayır. benim aklı başında olgun olmamı istiyo. İnşallah olucam gerçekten çok seviyorum. Bi dönemden geçiyoruz ve atlatıcaz. İnşallah çok mutlu oluruz değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

fal baktr ınsana ıyı gelıyo bnm bı falcım var arada ararım hep baktrrım kısmetımı actı allh razı olsun cocuguda gerı dondrdu fallrıda hep cıkıyo sende bıyerlerde baktr cıkıyo onlar ne derlerse muhakk bılıyolar canm kıyamm bukadar uzme sıkma kendını.

ah ne kadar üzüldüm ne kadar ağladım bir bilseniz. Yeni yıl itibariyle dedim ki kendimi frenliycem artık çok zarar veriyorum. 10 gündür hiç ağlamadım tartışmadımda sevgilimle kendimi yedim ama ne ağladım ne de ona belli ettim. yavaş yavaş eski haline dönüyo eskisi gibi aşkımm hayatım falan demiyo arada diyo daha çok canım yavrum falan diyo ama arada söyleyince daha mutlu olduğumu anladım. bana dediki ben sana dedim herşey yavaş yavaş eski haline gelicek diye umarım böyle devam eder ne kendimi üzerim ne ilişkimizi yıpratırım.

Çok mu anormal davranıyorum. Kısıtlamasam, durmadan aramasam onun beni aramasına izin versem herşey daha mı iyi olur.
:(

yani evet. çok boğmuşsun erkek arkadaşını.

Facebook u olması yada twitter hesabı olması anormal birşey değil ki bunu açarken de sana sormasına gerek yok. Herkesin kendine ait sosyal bi alanı vardır. Seni aldatmadığını biliyorsun araştırmışsın bu kadar kuruntu yapacak ne var ki. Onunda arkadaşlarıyla zaman geçirmek en doğal hakkı.

Kimse sevdiğini kaybetmek istemez, herkes için sevdiği kıymetlidir.Ama birazda sakin olmak gerekiyor. Açmıyorsa vardır bir nedeni,ya uygun değildir yada sen bunaltmışsındır ondan. Soruların hep aynı şekildeyse açmasada haklı kusura bakma ama:( nerdesin, yanındaki kim....
Biraz kendini geri çek, çok zor diyorsun ama böyle giderse hiç değerin kalmaz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sorun sevgilimle ilgili. 4 senedir beraberiz ben 22 o 23 yaşında. Ama bu yaz başından itibaren bana öyle bişey oldu ki çok fazla üstüne düşer oldum. Hiç rahat vermez oldum. Durmadan msj atmalar, sürekli aramalar. Onun beni aramasına fırsat vermez oldum. Bu da onu çok bunaltıyo. Ama kendimi tutamıyorum eskiden böyle değildim. Aslında böyle davranmamın bir sebebi var. Bi bu yaz başına kadar hiç ayrılmadık ama bu yaz kavga ettik ben ayrılmak istedim o da hemen kabul etti. o kabul edince bilmiyorum ne oldu ben vazgeçtim. barışmak istedim. ayrılığımız 2 3 saat falan sürdü sadece. Ama ondan sonra çok değişti. Eskiden bana sorarak dışarı çıkardı şimdi ben çıkıyorum diyor. bir şey olmadığını biliyorum ama yinede dayanamıyorum hep bana msj atsın benimle konussun istiyorum. yine bu yaz telefonları değiştik ben onun telefonunu aldım ve twitter hesabı olduğunu gördüm baktım birşey yoktu takip ettiği şeyler sadece beşiktaşla ilgili şeylerdi o yüzden kızmadım ama yinede çok zoruma gitti. uzatmadım tartışmadım ayrılma korkusuyla ama neden bana söylemedi anlamadım. sonra bi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben aradım telefona cvp vermedi. aradım aradım aradım ama o kdr çok aradım ki açmadı. telefonu bende kaldığı süre içinde bende telefonundan yakın arkadaşlarının numaralarını almıştım. eğer ona ulaşamazsam onları ararım diye. gizli numaradan aradım çocuğu arkadan sevgilimin sesini duydum. iyice gıcık oldum bu neden açmıyo benim telefonumu diye.bu açmadıkça ben arkadaşını aradım. çocuk kimsin kimsin diyo ben cevap vermiyorum sevgilim anladı herhalde arkadan seni seviyorum dediğini duydum. ama bütün gece açmadı telefonunu bana ilk defa böyle bişey yaptı.o gece eve gelmedi arkadaşlarıyla edirneye gitmişler bi arkadaşlarının yanına öyle dedi. herneyse sabah oldu benim içime kurt düştü. benim facebookum yok ama google yazdım arkadaşının soyadını biliyodum belki facee falan resim bişey koymuştur bakarım diye. bi baktım sevgilimin facebooku var. şok oldum nerden nereye. farklı bir isimle açmış. arkadaşlarında falan çok kişi yok patronu falan var erkek arkadaşları var ben iyice sinir oldum. Çok kötü kavga ettik bu eve gelince ama biz yine ayrılmadık. Ama o kadar güveniyodum ki ona eskiden şimdi bilmiyorum. Aldatma gibi bişey kesinlikle yok. Bi tane bile kız arkadaşı yok. Bu zamana kadar öyle bi sorunumuz olmadı. Ama ndn bana böyle davranıyor neden sakladı anlamıyorum acaba arkadaşlarıyla ilgili birşey mi. Kafayı yiycem artık. Bana diyo ki seni özlememe izin ver. Biraz ağır ol kız gibi ol. Ben bu facebook olayını öğrendiğim gün evine kadar gitmiştim. Sokak ortasında 1 saat kavga etmiştik. Çok kızdı öyle yapmama. Neden açtın diyorum bilmiyorum diyo. Sanırım çok fazla üstüne düştüm sıktım bunalttım. Ama ne yapıcağımı bilemiyorum ya. Çok seviyorum eskisi gibi güzel bi ilişkim olsun istiyorum. Mesela bu akşam arkadaşıyla sinemaya gitti. İlk defa yaptı bunu. İçim içimi yiyor. Kaybetmekten çok korktuğum için bişeyde diyemiyorum. Çok mu anormal davranıyorum. Kısıtlamasam, durmadan aramasam onun beni aramasına izin versem herşey daha mı iyi olur.
Lütfen bana yardımcı olun çok uzun yazdım hala bile kendimi ifade edebilmiş değilim :(
inan aynı şeyleri bende yaşadım ama tam tersi o benim üstüme aşırı derecede cok geliyordu giydiğim kıyafete kadar karısıyordu tabi bnde ona karısıyordm aradan 1sene gectı bu ben aramadn aramaz oldu mesaj atmaz oldu noldugunu gercektn anlamıs değildm cokmu üstüne gidiyorm diye dusundm bunaltmıyım dedm ben aramıyım bırazda o arasn dedm saatler gecıyo hala tık yok sonra kavga ettik zaten. aradan bikacgun gectı anlattıki bunun başı belaya girmiş reşit olmayan bir kızla beraber olmus sonrdan kızn ailesi bnu ogrenınce ondan davacı olmus ben bunu duyunca delirdim kafayı yicektim resmen sonra zaten ayrıldık suan hala peşimde ama umrumda deil hayatımı mahvettiyle kaldı bosu bosuna 1senem gitti güvenmiyorm artık kmseye kolay kolay.. :( sanada tavsiyem eger gercekten birsey olmsa sevgln böyle davrnmaz belkıde cok sıktıgın için sıkılmstr ne diyim inşallah duzelırr...

kızlar bugün görüştüm sevgilimle herşey çok güzeldi beni özlediği her halinden belliydi ben hiç yanaşmadım hep o sarıldı falan. gayet güzel bir gün geçirdik sonra eve dönerken minibüste o inerken her zaman beni öperdi ama bugün saçımı okşadı sadece ben öpmeye yöneldim o inmeye çalışıyodu görüşürüz dedi sadece şimdide buna taktım. artık kesin taktik yapıyo diye düşünüyorum ben tepki vericek miyim diye yaptı heralde bende bişey demedim. Ama garip hissediyorum böyle yapınca.

Kimse sevdiğini kaybetmek istemez, herkes için sevdiği kıymetlidir.Ama birazda sakin olmak gerekiyor. Açmıyorsa vardır bir nedeni,ya uygun değildir yada sen bunaltmışsındır ondan. Soruların hep aynı şekildeyse açmasada haklı kusura bakma ama:( nerdesin, yanındaki kim....
Biraz kendini geri çek, çok zor diyorsun ama böyle giderse hiç değerin kalmaz.

çok kızdı o kadar aramama açmıyosam açmıyorumdur bi insan 80 kere aranmaz dedi düşünün ben gece 2 den sabah 5 buçuğa kdr aradım ve şarjı bitti. ama o inatla açmadı o akşam.
sanırım bana ders vermeye çalışıyo o kadar aranmaz diye.

yani evet. çok boğmuşsun erkek arkadaşını.

Facebook u olması yada twitter hesabı olması anormal birşey değil ki bunu açarken de sana sormasına gerek yok. Herkesin kendine ait sosyal bi alanı vardır. Seni aldatmadığını biliyorsun araştırmışsın bu kadar kuruntu yapacak ne var ki. Onunda arkadaşlarıyla zaman geçirmek en doğal hakkı.

açıcaksa açsın ama kendi adıyla bana sormasın belki ama haberim olsun isterim bu şekilde kandırılıyorum. ben açmaya kalksam kıyamet kopar asla izin vermiyo. Ki en başlarda benim faceim vardı onun yoktu 4 sene kadar önce bana ben takıntılı bi adamım facebook gibi saçma şeylerden tartışmak istemem ilerde seninle kapat dedi bende kapadım. kendisi internetten facebook gibi şeylerden nefret ederdi. hoş face açıp bişey yaptığıda yoktu çok girmemiş zaten belliydi ama neden yani bunu yaptı arkadaşlarından diye düşünüyorum artık :(

inan aynı şeyleri bende yaşadım ama tam tersi o benim üstüme aşırı derecede cok geliyordu giydiğim kıyafete kadar karısıyordu tabi bnde ona karısıyordm aradan 1sene gectı bu ben aramadn aramaz oldu mesaj atmaz oldu noldugunu gercektn anlamıs değildm cokmu üstüne gidiyorm diye dusundm bunaltmıyım dedm ben aramıyım bırazda o arasn dedm saatler gecıyo hala tık yok sonra kavga ettik zaten. aradan bikacgun gectı anlattıki bunun başı belaya girmiş reşit olmayan bir kızla beraber olmus sonrdan kızn ailesi bnu ogrenınce ondan davacı olmus ben bunu duyunca delirdim kafayı yicektim resmen sonra zaten ayrıldık suan hala peşimde ama umrumda deil hayatımı mahvettiyle kaldı bosu bosuna 1senem gitti güvenmiyorm artık kmseye kolay kolay.. :( sanada tavsiyem eger gercekten birsey olmsa sevgln böyle davrnmaz belkıde cok sıktıgın için sıkılmstr ne diyim inşallah duzelırr...

işiyle ilgili sorunları var. sanırım bende üstüne gittikçe iyice çıldırıyo :S gerçekten böyle rahat olmak istiyorum ya nasıl olucak bilmiyorum ama :(

kızlar yardım ya :(

az önce sevgilime dedim ne zaman bana aşkımm bitanem falan diyceksin diye bilmiyorum dedi. özledim dedim bana attığın güzel msjları. o çok zor artık dedi. beni sevmiyo musun dedim. bişey demedi. neden benim yanımdasın dedim. sen istediğin için dedi. sadece ben istediğim için mi dedim. ben istiyorum diye mi bana sarılıyosun öpüyosun dedim. ya boşver şimdi bunları şimdi çok iyiyiz dedi boşver bunları dedi. ama çok zoruma gitti. 2 günde bir görüşüyoruz yan yanayken çok iyiyiz. yanındayken bazen hayatım falan diyo ama çok nadir. ama telefonda hem tatlım diyo yada bişey demiyo ya :( neden böyle yapıyo. bide dedi eskisi gibi olucağından sen korktuğum için böyle şimdi dedi. acaba bana çok yüz vermeyip şımarmıyım diye mi yapıyo. çok kafama taktım ya. ne yapmam gerek benim.

durmadan yazıp duruyorum buraya ama şimdide bi tane resim yolladı kediyle köpek resimi birbirlerinin gözlerinin içine bakıyolar bak senle ben dedi :) Benim kafam cidden karıştı ya ne demek şimdi bu biri bişey söylesin lütfen :)

Back