- Konu Sahibi snejinka92
-
çocuğu çok bunaltmışsın o da sana ders veriyor azcık sakinleşsen normalleşek herşey geri çek kendini sen de onun gibi yap bak bakalım kim kimin peşinden koşuyor kaçan kovalanır canımcım
Canım açıkcası banada taktik gibi geldi :) sen biraz onu rahat bırak ama kendine hakim olmalısın o aramadan arama mesela bu dediklerini yaparken kotu bi amacı oldugunu sanmıyorum kızları eklememiş takip etmemiş sonuçta bence sana ders vermeye çalışıyor üstüne gitmemelisin sen aramayinca dayanamayip kendisi arayacaktir :)
Seni kendinden sogutmaya çalışıyor olabilir mi?
Benzer şeyleri geçmişte yaşamıştım:) Dilimde tüy bitti erkeklerin peşinde koşmayın, ben ettim siz etmeyin diye diye :)
Çok bunaltmışsın gerçekten. Bir kere ona, ayrılamayacağını göstermişsin ya, o da şimdi kısıtlanmadan özgürce dilediklerini yapmak istiyor, bunu yaparken de sıkılmıyor çünkü senin bırakmayacağını biliyor. Yani evine kadar gitmişsin, ayaklarına kadar gidince erkek efendiler gerçekten aşırı derecede havalanıyorlar.
Kaybetmekten korktuğun sürece kaybedersin bunu söyleyeyim, ben bunu anladığımda çok yıpranmıştım, artık son damla da taştığı için bir cesaret ayrılmıştım, ayrıldıktan sonra herşeyi daha iyi anlamıştım. Hatta onun bana aslında uygun biri olmadığını da! :) Hastalıklı bir sevgi olarak adlandırıyorum ben bunu. Uzun süreli ilişkilerde nedense bu sorun ortaya çıkıyor, alışıyorsun ya yeniden başlayamam, yeniden aşık olamam, başkasıyla yapamam düşünceleri gerçekten ilişkili hastalıklı hale getiriyor.
Bence kendini kontrol altına almayı öğren, onun peşinden koşma, bırak o senin peşinden koşsun, sinemaya git sen de kapa telefonunu, arkadaşlarınla takıl mesajlarına cevap verme, çok meşguldüm vs de.
Fakat bana sorarsan, bir ilişki taktikle yürüyecek boyuta gelmişse muhakkak bir yerlerde derin çatlaklar vardır.
Bak kendin diyorsun 4 senedir sinemaya bile gitmedi diye arada nefes almak önemlidir bırak arkadaşlarıyla vakit geçirsin sende oyalanacak bişeyler bul kendin icin bişeyler yap dönüp dolaşıp kurkcu dükkanına gelecektir.
Objektif olarak değerlendireyim;
*Kendi ilişkimi baz alarak cevaplıyorum ki ben bu zamana kadar hiç "gidebilir miyim" demedim "gidiyorum" dedim hani nerde olduğumu bil, haberin olsun gibi. Erkek arkadaşım da aynı şekilde zaten nereye gittiğimizde rahatsız olup olmayacağımızı biliyoruz. Mesela bizde ben karışık arkadaş ortamıyla içkili ortama girersem erkek arkadaşım rahatsız olur gibi ayrıntılar var sadece.
Hani "izin" olayı insanı bunaltır ben ki "emir" cümlelerinden çok fazla rahatsız olan biriyim gidemezsin deyince çok fena damarıma basıyor gibi geliyor.
Sinemaya gitmiş hem ne var bundaBence de çok bunaltıyorsun. Erkekler ve kızların büyük bir çoğunluğu bu boğma kısmına gelemez. Nefes almalık özel alanlarınız olmalı...
Sevgiline gelince başka isimle facebook alması beni kuşkulandırırdı şahsen. Güven kırıcı bi'şey. Twitter'a gelince benim de var ve erkek arkadaşım çok sonra öğrendi. Twitter pek facebook gibi değil güzel yazanları vs takip ediyorsun vs vs :)
işte 4 senedir yapmadığı şeyleri şimdi yapınca garip hissediyorum
Panikle daha cok hata yapabilirsin akısına bırak bence onu kaybetmek istemediğin cok belli telaşından. böyle sevebilen kişiler olması cok güzel :) dediğim gibi kendine hakim olmalısın biliyorum cok zor ama bogmamaya çalış onu
işte bende o facebook konusuna çok takıldım neden yani diyorum bilmiyorum diyo hoşuma gidiyodu senden saklı dedi bide. ayrı bi heyecanı vardı dedi. ama facebookundada kızlar falan ekli değildi arkadaşları patronu akrabaları falan acaba arkadaş ortamında mı ona işte bi facebookun yok gibi laflar falan ediyolar ondan mı oldu anlamadım.
Bak şey gibi düşün en çok hata yapan çocuklar kimlerdir "ailesi çok sıkı" olandır değil mi bu da onun gibi aslında. Nefes almak istedikçe seni üzecek şeyler yapmış oluyor.
Bırakın ya facebook, twitter, sinema küçük şeyler bu yaşında sinemaya gitmeyecek arkadaşlarıyla kafede sohbet etmeyecekse ne zaman edecek. Eğer böyle küçük heveslerini içinde bırakırsan üzülen sonunda yine sen olursun. En güzel yaşlarınızı böyle birbirinizi boğarak geçirmeyin.
Dünya ne senin için ondan ne de onun için senden ibaret değil. Sen de arkadaşlarınla sinemaya git, gez, dolaş birbirine anlatacak güzel anılar da biriktirebilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?