• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum :(:(

snejinka92

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
78
0
16
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sorun sevgilimle ilgili. 4 senedir beraberiz ben 22 o 23 yaşında. Ama bu yaz başından itibaren bana öyle bişey oldu ki çok fazla üstüne düşer oldum. Hiç rahat vermez oldum. Durmadan msj atmalar, sürekli aramalar. Onun beni aramasına fırsat vermez oldum. Bu da onu çok bunaltıyo. Ama kendimi tutamıyorum eskiden böyle değildim. Aslında böyle davranmamın bir sebebi var. Bi bu yaz başına kadar hiç ayrılmadık ama bu yaz kavga ettik ben ayrılmak istedim o da hemen kabul etti. o kabul edince bilmiyorum ne oldu ben vazgeçtim. barışmak istedim. ayrılığımız 2 3 saat falan sürdü sadece. Ama ondan sonra çok değişti. Eskiden bana sorarak dışarı çıkardı şimdi ben çıkıyorum diyor. bir şey olmadığını biliyorum ama yinede dayanamıyorum hep bana msj atsın benimle konussun istiyorum. yine bu yaz telefonları değiştik ben onun telefonunu aldım ve twitter hesabı olduğunu gördüm baktım birşey yoktu takip ettiği şeyler sadece beşiktaşla ilgili şeylerdi o yüzden kızmadım ama yinede çok zoruma gitti. uzatmadım tartışmadım ayrılma korkusuyla ama neden bana söylemedi anlamadım. sonra bi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben aradım telefona cvp vermedi. aradım aradım aradım ama o kdr çok aradım ki açmadı. telefonu bende kaldığı süre içinde bende telefonundan yakın arkadaşlarının numaralarını almıştım. eğer ona ulaşamazsam onları ararım diye. gizli numaradan aradım çocuğu arkadan sevgilimin sesini duydum. iyice gıcık oldum bu neden açmıyo benim telefonumu diye.bu açmadıkça ben arkadaşını aradım. çocuk kimsin kimsin diyo ben cevap vermiyorum sevgilim anladı herhalde arkadan seni seviyorum dediğini duydum. ama bütün gece açmadı telefonunu bana ilk defa böyle bişey yaptı.o gece eve gelmedi arkadaşlarıyla edirneye gitmişler bi arkadaşlarının yanına öyle dedi. herneyse sabah oldu benim içime kurt düştü. benim facebookum yok ama google yazdım arkadaşının soyadını biliyodum belki facee falan resim bişey koymuştur bakarım diye. bi baktım sevgilimin facebooku var. şok oldum nerden nereye. farklı bir isimle açmış. arkadaşlarında falan çok kişi yok patronu falan var erkek arkadaşları var ben iyice sinir oldum. Çok kötü kavga ettik bu eve gelince ama biz yine ayrılmadık. Ama o kadar güveniyodum ki ona eskiden şimdi bilmiyorum. Aldatma gibi bişey kesinlikle yok. Bi tane bile kız arkadaşı yok. Bu zamana kadar öyle bi sorunumuz olmadı. Ama ndn bana böyle davranıyor neden sakladı anlamıyorum acaba arkadaşlarıyla ilgili birşey mi. Kafayı yiycem artık. Bana diyo ki seni özlememe izin ver. Biraz ağır ol kız gibi ol. Ben bu facebook olayını öğrendiğim gün evine kadar gitmiştim. Sokak ortasında 1 saat kavga etmiştik. Çok kızdı öyle yapmama. Neden açtın diyorum bilmiyorum diyo. Sanırım çok fazla üstüne düştüm sıktım bunalttım. Ama ne yapıcağımı bilemiyorum ya. Çok seviyorum eskisi gibi güzel bi ilişkim olsun istiyorum. Mesela bu akşam arkadaşıyla sinemaya gitti. İlk defa yaptı bunu. İçim içimi yiyor. Kaybetmekten çok korktuğum için bişeyde diyemiyorum. Çok mu anormal davranıyorum. Kısıtlamasam, durmadan aramasam onun beni aramasına izin versem herşey daha mı iyi olur.
Lütfen bana yardımcı olun çok uzun yazdım hala bile kendimi ifade edebilmiş değilim :(

Evet çok bunaltmışsın,
kaçan kovalanır unutma :)

Biraz rahat ol,
Aşkın gözü kör ama kendini de bir erkege bu kadar kaptırma :)

çocuğu çok bunaltmışsın o da sana ders veriyor azcık sakinleşsen normalleşek herşey geri çek kendini sen de onun gibi yap bak bakalım kim kimin peşinden koşuyor kaçan kovalanır canımcım:34::34::34::34::34::34:

tamam bunaltmışım ama neden yani bu facebooku açtı veya twitterı bu benim kafamı daha çok kurcalıyor. ilişkimizin ilk zamanlarında onda facebook yoktu benim facemi kapattırmıştı ben takıntılı bi adamım ilerde facebook gibi saçma bişey yüzünden tartışmak istemem diye kendisi neden açtı :(

çocuğu çok bunaltmışsın o da sana ders veriyor azcık sakinleşsen normalleşek herşey geri çek kendini sen de onun gibi yap bak bakalım kim kimin peşinden koşuyor kaçan kovalanır canımcım:34::34::34::34::34::34:

Bende zaten sakinleşmek istiyorum rahat olmak istiyorum. Ona sordum tekrar facebook açmak istersen kendi adınla aç ben biliyim kaç yaşında insansın farklı isimle açmak çok saçma geldi bana gerek yok istemiyorum dedi bana. Nasıl rahat olucam bilmiyorum yaa

Canım açıkcası banada taktik gibi geldi :) sen biraz onu rahat bırak ama kendine hakim olmalısın o aramadan arama mesela bu dediklerini yaparken kotu bi amacı oldugunu sanmıyorum kızları eklememiş takip etmemiş sonuçta bence sana ders vermeye çalışıyor üstüne gitmemelisin sen aramayinca dayanamayip kendisi arayacaktir :)

mesela bu akşam sinemaya gitti ilk defa böyle bişey yaptı 4 senedir bi arkadaşıyla sinemaya gitmek gibi içim içimi yedi ama hiç bişey dedim yinede. Bunda bişey yok belki ama neden böyle oldum bilmiyorum eskiden ben böyle değildim ki ben gayet rahattım o üstüme düşerdi ya şimdi seni özlemek istiyorum diyo

Canım açıkcası banada taktik gibi geldi :) sen biraz onu rahat bırak ama kendine hakim olmalısın o aramadan arama mesela bu dediklerini yaparken kotu bi amacı oldugunu sanmıyorum kızları eklememiş takip etmemiş sonuçta bence sana ders vermeye çalışıyor üstüne gitmemelisin sen aramayinca dayanamayip kendisi arayacaktir :)

zaten ayrı değiliz sürekli msj atıyo hala bana evden cıktım işteyim işte eve geldim yattım falan gibi. herşey eskisi gibi ama şu gezme olayı arkadaşlarıyla çıkması canımı sıkıyo işte

Benzer şeyleri geçmişte yaşamıştım:) Dilimde tüy bitti erkeklerin peşinde koşmayın, ben ettim siz etmeyin diye diye :)

Çok bunaltmışsın gerçekten. Bir kere ona, ayrılamayacağını göstermişsin ya, o da şimdi kısıtlanmadan özgürce dilediklerini yapmak istiyor, bunu yaparken de sıkılmıyor çünkü senin bırakmayacağını biliyor. Yani evine kadar gitmişsin, ayaklarına kadar gidince erkek efendiler gerçekten aşırı derecede havalanıyorlar.

Kaybetmekten korktuğun sürece kaybedersin bunu söyleyeyim, ben bunu anladığımda çok yıpranmıştım, artık son damla da taştığı için bir cesaret ayrılmıştım, ayrıldıktan sonra herşeyi daha iyi anlamıştım. Hatta onun bana aslında uygun biri olmadığını da! :) Hastalıklı bir sevgi olarak adlandırıyorum ben bunu. Uzun süreli ilişkilerde nedense bu sorun ortaya çıkıyor, alışıyorsun ya yeniden başlayamam, yeniden aşık olamam, başkasıyla yapamam düşünceleri gerçekten ilişkili hastalıklı hale getiriyor.

Bence kendini kontrol altına almayı öğren, onun peşinden koşma, bırak o senin peşinden koşsun, sinemaya git sen de kapa telefonunu, arkadaşlarınla takıl mesajlarına cevap verme, çok meşguldüm vs de.

Fakat bana sorarsan, bir ilişki taktikle yürüyecek boyuta gelmişse muhakkak bir yerlerde derin çatlaklar vardır.

Bak kendin diyorsun 4 senedir sinemaya bile gitmedi diye arada nefes almak önemlidir bırak arkadaşlarıyla vakit geçirsin sende oyalanacak bişeyler bul kendin icin bişeyler yap dönüp dolaşıp kurkcu dükkanına gelecektir.

Benzer şeyleri geçmişte yaşamıştım:) Dilimde tüy bitti erkeklerin peşinde koşmayın, ben ettim siz etmeyin diye diye :)

Çok bunaltmışsın gerçekten. Bir kere ona, ayrılamayacağını göstermişsin ya, o da şimdi kısıtlanmadan özgürce dilediklerini yapmak istiyor, bunu yaparken de sıkılmıyor çünkü senin bırakmayacağını biliyor. Yani evine kadar gitmişsin, ayaklarına kadar gidince erkek efendiler gerçekten aşırı derecede havalanıyorlar.

Kaybetmekten korktuğun sürece kaybedersin bunu söyleyeyim, ben bunu anladığımda çok yıpranmıştım, artık son damla da taştığı için bir cesaret ayrılmıştım, ayrıldıktan sonra herşeyi daha iyi anlamıştım. Hatta onun bana aslında uygun biri olmadığını da! :) Hastalıklı bir sevgi olarak adlandırıyorum ben bunu. Uzun süreli ilişkilerde nedense bu sorun ortaya çıkıyor, alışıyorsun ya yeniden başlayamam, yeniden aşık olamam, başkasıyla yapamam düşünceleri gerçekten ilişkili hastalıklı hale getiriyor.

Bence kendini kontrol altına almayı öğren, onun peşinden koşma, bırak o senin peşinden koşsun, sinemaya git sen de kapa telefonunu, arkadaşlarınla takıl mesajlarına cevap verme, çok meşguldüm vs de.

Fakat bana sorarsan, bir ilişki taktikle yürüyecek boyuta gelmişse muhakkak bir yerlerde derin çatlaklar vardır.

o evine kadar gittiğim zaman bana dediki ya ben hata yaptım izin ver ben ayağına geliyim ben özür diliyim sen kızsın yapma böyle ağır ol efendi ol dedi.

ben öyle bişey yapamam telefonu açmamak gibi veya taktik yapmak gibi zaten yıprattım ilişkiyi dahada yıpratamam :(

Objektif olarak değerlendireyim;

*Kendi ilişkimi baz alarak cevaplıyorum ki ben bu zamana kadar hiç "gidebilir miyim" demedim "gidiyorum" dedim hani nerde olduğumu bil, haberin olsun gibi. Erkek arkadaşım da aynı şekilde zaten nereye gittiğimizde rahatsız olup olmayacağımızı biliyoruz. Mesela bizde ben karışık arkadaş ortamıyla içkili ortama girersem erkek arkadaşım rahatsız olur gibi ayrıntılar var sadece.

Hani "izin" olayı insanı bunaltır ben ki "emir" cümlelerinden çok fazla rahatsız olan biriyim gidemezsin deyince çok fena damarıma basıyor gibi geliyor.

Sinemaya gitmiş hem ne var bunda:31:Bence de çok bunaltıyorsun. Erkekler ve kızların büyük bir çoğunluğu bu boğma kısmına gelemez. Nefes almalık özel alanlarınız olmalı...

Sevgiline gelince başka isimle facebook alması beni kuşkulandırırdı şahsen. Güven kırıcı bi'şey. Twitter'a gelince benim de var ve erkek arkadaşım çok sonra öğrendi. Twitter pek facebook gibi değil güzel yazanları vs takip ediyorsun vs vs :)

Objektif olarak değerlendireyim;

*Kendi ilişkimi baz alarak cevaplıyorum ki ben bu zamana kadar hiç "gidebilir miyim" demedim "gidiyorum" dedim hani nerde olduğumu bil, haberin olsun gibi. Erkek arkadaşım da aynı şekilde zaten nereye gittiğimizde rahatsız olup olmayacağımızı biliyoruz. Mesela bizde ben karışık arkadaş ortamıyla içkili ortama girersem erkek arkadaşım rahatsız olur gibi ayrıntılar var sadece.

Hani "izin" olayı insanı bunaltır ben ki "emir" cümlelerinden çok fazla rahatsız olan biriyim gidemezsin deyince çok fena damarıma basıyor gibi geliyor.

Sinemaya gitmiş hem ne var bunda:31:Bence de çok bunaltıyorsun. Erkekler ve kızların büyük bir çoğunluğu bu boğma kısmına gelemez. Nefes almalık özel alanlarınız olmalı...

Sevgiline gelince başka isimle facebook alması beni kuşkulandırırdı şahsen. Güven kırıcı bi'şey. Twitter'a gelince benim de var ve erkek arkadaşım çok sonra öğrendi. Twitter pek facebook gibi değil güzel yazanları vs takip ediyorsun vs vs :)

işte bende o facebook konusuna çok takıldım neden yani diyorum bilmiyorum diyo hoşuma gidiyodu senden saklı dedi bide. ayrı bi heyecanı vardı dedi. ama facebookundada kızlar falan ekli değildi arkadaşları patronu akrabaları falan acaba arkadaş ortamında mı ona işte bi facebookun yok gibi laflar falan ediyolar ondan mı oldu anlamadım.

işte 4 senedir yapmadığı şeyleri şimdi yapınca garip hissediyorum

Panikle daha cok hata yapabilirsin akısına bırak bence onu kaybetmek istemediğin cok belli telaşından. böyle sevebilen kişiler olması cok güzel :) dediğim gibi kendine hakim olmalısın biliyorum cok zor ama bogmamaya çalış onu

Panikle daha cok hata yapabilirsin akısına bırak bence onu kaybetmek istemediğin cok belli telaşından. böyle sevebilen kişiler olması cok güzel :) dediğim gibi kendine hakim olmalısın biliyorum cok zor ama bogmamaya çalış onu

işte aşabilsem bi daha rahat edicem. eskiden o beni çok sıkardı ben bunalırdım şimdi tam ters oldu. sanırım büyüyoruz ve değişiyoruz.

işte bende o facebook konusuna çok takıldım neden yani diyorum bilmiyorum diyo hoşuma gidiyodu senden saklı dedi bide. ayrı bi heyecanı vardı dedi. ama facebookundada kızlar falan ekli değildi arkadaşları patronu akrabaları falan acaba arkadaş ortamında mı ona işte bi facebookun yok gibi laflar falan ediyolar ondan mı oldu anlamadım.

Bak şey gibi düşün en çok hata yapan çocuklar kimlerdir "ailesi çok sıkı" olandır değil mi bu da onun gibi aslında. Nefes almak istedikçe seni üzecek şeyler yapmış oluyor.
Bırakın ya facebook, twitter, sinema küçük şeyler bu yaşında sinemaya gitmeyecek arkadaşlarıyla kafede sohbet etmeyecekse ne zaman edecek. Eğer böyle küçük heveslerini içinde bırakırsan üzülen sonunda yine sen olursun. En güzel yaşlarınızı böyle birbirinizi boğarak geçirmeyin.
Dünya ne senin için ondan ne de onun için senden ibaret değil. Sen de arkadaşlarınla sinemaya git, gez, dolaş birbirine anlatacak güzel anılar da biriktirebilin:31:

Bak şey gibi düşün en çok hata yapan çocuklar kimlerdir "ailesi çok sıkı" olandır değil mi bu da onun gibi aslında. Nefes almak istedikçe seni üzecek şeyler yapmış oluyor.
Bırakın ya facebook, twitter, sinema küçük şeyler bu yaşında sinemaya gitmeyecek arkadaşlarıyla kafede sohbet etmeyecekse ne zaman edecek. Eğer böyle küçük heveslerini içinde bırakırsan üzülen sonunda yine sen olursun. En güzel yaşlarınızı böyle birbirinizi boğarak geçirmeyin.
Dünya ne senin için ondan ne de onun için senden ibaret değil. Sen de arkadaşlarınla sinemaya git, gez, dolaş birbirine anlatacak güzel anılar da biriktirebilin:31:

Çok haklısınız aslında bunun farkında olup uygulayamayanlardanım ben. Kendiside bana diyor benim evlenme gibi bi aşamaya gelebilmem için biraz bazı şeyleri yaşayıp sana gelmem gerekiyo. Biz 4 senedir birlikteyiz ve arkadaşlarıyla gezip tozucağı zamanlarda hep benimleydi şimdide arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bu yaz başından beri inşallah bende o da aşıcaz bu durumu. Yazarken farkettim o hata yaptı ben ayağına gittim ve açıkça bunu söyledi bana izin verseydinde ben gelseydim ayağına ben hata yaptım çünkü demek ki ben onun hiç bişey yapmasına izin vermiyorum herşeyi ben üstlenmişim. ben arıyorum ben msj atıyorum ben görüşelm diyorum o hata yapıyo yine ben ayağına gidip bağırıp çağırıp sonra barışalım diyorum.

Back