Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Çok teşekkür ederim Sana hak vermiyorum ama anlıyorum.
Sabahtandır yorumlarınızı okuyorum da bu ne kin, bu nasıl bi nefret kusma. Hanımefendi hepimiz insanız, hatalar yapabiliriz ben de yaptığım hatanın gayet bilincindeyim ve bunu tanıdığım insanlarla paylaşamadığımdan bu platformda paylaşmayı tercih ettim. Sadece bir anlık hatayla evet büyük bi yanlış yaptım ama farkındaysanız derdim tanıştığım kişiye doğruları anlatıp kendimi kabul ettirip evlenmek, sizin kaba tabirinizle koca bulmak asla değil emin olun. Eğer o şekilde olsa çoktan boşanır, yeni kocayı edinirdim emin olun böyle bi devir de zor bişey değil bu. Sadece duygusla bi boşlukta yapmamam gereken bi konuşma yaptım ve işler bu raddeye geldi. Sizden akıl istediğim bi konuuyu kalkıpta çocuklarımın ileride cani olbilmesine kadar eleştirmenizde gerçekten çok acımasızca. Bakın söylediğiniz çoğu şey de doğruluk payı olduğunun bende farkındayım ama emin olun üslup herşeydir. Keşke bunca kin nefret dökmek yerine aynı yorumu daha anlayışlı bi şekilde yapabilseydiniz. Olsun yinede zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hayır adres vermemiştim. Çok teşekkürler yorumunuz için

Hayır adresmi vermedim ve evet gerçekten büyük bi hata kesinlikle karşıdakine gerçekleri anlatıp da beni affetmesi gibi bi beklentim yok, daha doğrusu herhangi bi erkekten talep veya beklentim yok sadece bi anlık duygusal boşlukta gaflete düştüm.

Haklısınız ama inanın burda yapılan ithamların aksine asla evlilik veyatta yeni bi ilişki arayışı içinde değilim. Duygusal boşlukta yapılan büyük bir hata oldu

Allah akıl fikir versin hem kocanla aynı evdesin hem de birini bulmuşsun, adam gibi boşanın kendinizi kandırmayın, hem aynı evde olup hem boşanmış gibi davranmak çok aşağılayıcı ikinizde birbirinizi aldatıyorsunuz hem de çocuklarınızın gözleri önünde, sadece çocuklara acıdım, herkes anne baba olmasın yaaaa...

Haklısınız tüm söylediklerinizde ama inanın amacım yeni bi ilişki arayışı veyatta evlilik değil. Sadece duygusal boşlukta, görmüş olduğum ilgiye kapıldım. İleriye yönelik düşüncelerim asla olmadı olmazda.

Çok haklısınız yaptığım büyük bir bencillik.

Yorumunuz o kadar kalbime dokunduki, gerçekten yargılama amaçlı değil de bi hemcinsinizi anlama, yardımcı olabilme amacıyla konuyu okuyup yaptığınız yorum için çok teşekkür ederim

Açık adres vermemişsin neyseki, konuşmayı bitir hemen bahane öne sürerek. Hiç mi korkmuyosunuz takıntılı manyak çıkar çocuklarınıza zarar verir diye. Millet delirmiş iyice katliam yapıyor resmen. Gerçekten iyi cesaret evli çocukluyken sevgili peşine düşmek.
Şehrini bile farklı deseydin keşke

Yanlış sularda yüzüyorsunuz. Adama hiçbir şey anlatmayın detay vermeyin. Görüşmek istemiyorum deyip konuşmayı bitirin. Daha sonra boşanın, atanmak için çaba gösterin.

Bizim aynı böyle bir akraba vardı. Kadın o konuştuğu kişiye kaçtı çocukları bırakıp. Meğer o adam da evliymiş. Kactıgı adamın eşinin akrabaları sen tut adamı döv hastanelik et kır heryerini sonra da karısının yanına bırak. Karıso da çocuklar var tabi gitsin çalısdın eve para getirsin boşanmam demiş.

Kadın kaldı ortada.
Kocası hemen bosandı tabi başka kadınla evlendi. O evlendiği kadın bu terkedilen çocuklara o kadar güzel bakıyorki hayran kalırsınız.
Öz anne o kadar ilgisizmişki bu kadına anne diye dolaşıyor çocuklar.

Bu arada çocuklar da elin adamı ile annelerinin telefon konuşmalarını duyuyormuş. Hatta kadın annem bizi hiç sevmiyor ama telefonda birine aşkım canım diyor diye. Çocuk da biri yedi biri iki yasındaydı

Ben acimasiz degil gerçekçiyim
20'lerde olan pembe gözlüklerini çıkartıp bir etrafına, olduğun duruma ve hatta kendine bi dönüp bakmanı sağlıyorum.
Bu kafayla gidersen zaten 10 seneye o çocuklar ergenlikte belli eder kendini. Sen de üçüncü kocaya doğru yol alırken aklına ben gelirim. Umarım gelirim(!)

Yani iki çocukla bosaninca ne yapacağım bir iş bulayım demiyorda kocadan kocaya atlayım diyor . 17 yaşında anne olmuşsun kocaya doymadın mi ? Yani akıl fikir Yarabbim . O çocukların suçu ne

Yani iki çocukla bosaninca ne yapacağım bir iş bulayım demiyorda kocadan kocaya atlayım diyor . 17 yaşında anne olmuşsun kocaya doymadın mi ? Yani akıl fikir Yarabbim . O çocukların suçu ne
Acımasızsın diyo bana vik vik vik.

Elimden telefon dusmuyor bir aydır diyor. 2 ve 5 yaşındaki çocuğu değil onun fantezilerini düşüneceğim.

Ahlaksız işler yapıp merhamet dilenen herkesten midem bulanıyor.

Ben yorumları hiç okumadım acımasız olan kendisi iki çocuk var aman bir iş arayım bu çocuklara düzgün kreş bulayım boşanana kadar para biriktieeyim demez. Koca kocadayken bulunur diyor . İşte heder olan çocuklar keşke devlet alsa en azından ihaml edilmeden büyürler

Ben tek çocukla akşama sağ zor cikiyorum. Yakama yapisiyor yemesi içmesi , oyunu , uykusu ,banyosu derken yetişemiyorum sen iki çocukla nasıl elalemle flört ediyorsun ? Ev işi ne oluyor o çocuklar ne yiyip ne içiyor ? Babaları dışarda daha çok sevgiye ihtiyaçları var

Madem çok ılımlı iyi biri, ona şey diyin, bana bu kadar iyi davranmana dayanamıyorum diyin

Sonra da boşanın. Çocuklar büyüyene kadar boşanmayacaksanız kimseyle flört etmeyin, has yok bekleyemem diyorsanız çocukların büyümesini de beklemeden boşanın. Ama evli de kalsanız, ayrılsanız da önceliğiniz başka adam(lar) değil çocuklarınız olsun lütfen.

Vallahi yazmayayım dedim ama tutamıyorum da, doğurup doğurup ortalığa salıyor sonra da elin adamlarıyla gönül eğlendiriyorlar. Yaptıklarına kulp bulurlar yok değerli hissetmiş, yok manevi olarak bağ kalmamış, külahıma anlatsın. Anne başka alemde baba başka alemde. Çocukların suçu günahı ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…