Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Konuştuğun kişi seni sevmiyor. Anlattığın kişiyi seviyor. Evli ve 2 çocuklu olduğunu söylersen bir daha konuşmaz zaten seninle

Kınamak değil de , 2-5 yaş olan çocuklarla nasıl sabahtan gece yarilarina kadar konusabiliyorsun ? Kocan yokmuscasina bir yalanla yaşıyorsun okey de çocuklar ? Hiç mi duymuyor bu adam o çocukların sesini ?

Boşan önce bir boşan kurtul bu kadar erkek meraklısı olma kafasını dinle iki küçük çocuk var onlarla ilgilen nasıl geçireceksin onları düşün kocan duymasın sakın canindan olma bir de..ne kadar cahillik var siz de böyle şaşırdım. O kisiyede ayıp etme hiçbir şey demeden kes iletişimi burdan bir halt çıkmaz. Kötü biriyse kullanır atar.

Yok canım söyleme tabii ki evlenmek için nüfus dairesine gittiğinizde memurdan öğrenir..

Ya ben çok şaşırıyorum, helal olsun nereden buluyorsunuz bu enerjiyi? 2 çocuk, bitmemiş bi evliliğin travmaları, boşanma yeni hayat kurma tonla iş, tüm bunlar olurken sosyal medyadan da yeni manita yapma

Yasiniz daha cok genc, o evlatlarinizin en masum guzel zamanları, onlar dünyaya gelmeyi secmedi , siz her ne kadar istemeden evlendirilmişseniz de bile onlar siz istediğiniz icin bu dunyadalar ve annelerinin ilgi alakasini sonuna kadar hak ediyorlar. biraz buyusunler , bosanirsiniz da , yeni bir evlilik yaparsınız da.. hiç birsey icin geç degil , cok kucuksunuz daha...
adama doğruları itiraf etmeden bitirin , basınıza bela olabilir gercekten bunu yazan arkadaslara katiliyorum. tehditle size istemediğiniz seyler yaptırabilir vs.
cocuklarinizin sevgi ve ilgisi sizi sarsın sarmalasın , karsi cins sevgisini de ilerde cok mutlu sekilde yasarsınız insallah. kolaylıklar diliyorum.

Olur mu hiç aile evinde nasıl fingirdeyecek, koca mayısta gidiyor zaten rahat rahat görüşür istediği ile.

Evli ve iki çocuklu olduğunuzu bilse belki tanışmadan ibaret kalacaktı .

Gerçekleri anlatarak.

Ben de okurken çocuklar ın halini düşündüm.Anne ergen yazışmaları yaparken napıyor çocuklar kim ilgileniyor diye Dünya garip bir yer.Kimisi evlat hasretiyle yanıp tutuşurken kimisi de elindekinin kıymetini bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…