Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Konuştuğun kişi seni sevmiyor. Anlattığın kişiyi seviyor. Evli ve 2 çocuklu olduğunu söylersen bir daha konuşmaz zaten seninle

Kınamak değil de , 2-5 yaş olan çocuklarla nasıl sabahtan gece yarilarina kadar konusabiliyorsun ? Kocan yokmuscasina bir yalanla yaşıyorsun okey de çocuklar ? Hiç mi duymuyor bu adam o çocukların sesini ?

Boşan önce bir boşan kurtul bu kadar erkek meraklısı olma kafasını dinle iki küçük çocuk var onlarla ilgilen nasıl geçireceksin onları düşün kocan duymasın sakın canindan olma bir de..ne kadar cahillik var siz de böyle şaşırdım. O kisiyede ayıp etme hiçbir şey demeden kes iletişimi burdan bir halt çıkmaz. Kötü biriyse kullanır atar.

Yok canım söyleme tabii ki evlenmek için nüfus dairesine gittiğinizde memurdan öğrenir..

Ya ben çok şaşırıyorum, helal olsun nereden buluyorsunuz bu enerjiyi? 2 çocuk, bitmemiş bi evliliğin travmaları, boşanma yeni hayat kurma tonla iş, tüm bunlar olurken sosyal medyadan da yeni manita yapma

Yasiniz daha cok genc, o evlatlarinizin en masum guzel zamanları, onlar dünyaya gelmeyi secmedi , siz her ne kadar istemeden evlendirilmişseniz de bile onlar siz istediğiniz icin bu dunyadalar ve annelerinin ilgi alakasini sonuna kadar hak ediyorlar. biraz buyusunler , bosanirsiniz da , yeni bir evlilik yaparsınız da.. hiç birsey icin geç degil , cok kucuksunuz daha...
adama doğruları itiraf etmeden bitirin , basınıza bela olabilir gercekten bunu yazan arkadaslara katiliyorum. tehditle size istemediğiniz seyler yaptırabilir vs.
cocuklarinizin sevgi ve ilgisi sizi sarsın sarmalasın , karsi cins sevgisini de ilerde cok mutlu sekilde yasarsınız insallah. kolaylıklar diliyorum.

Olur mu hiç aile evinde nasıl fingirdeyecek, koca mayısta gidiyor zaten rahat rahat görüşür istediği ile.

Evli ve iki çocuklu olduğunuzu bilse belki tanışmadan ibaret kalacaktı .

Gerçekleri anlatarak.

Ben de okurken çocuklar ın halini düşündüm.Anne ergen yazışmaları yaparken napıyor çocuklar kim ilgileniyor diye Dünya garip bir yer.Kimisi evlat hasretiyle yanıp tutuşurken kimisi de elindekinin kıymetini bilmez.

Sosyal medyada tüm gün tüm gece ziyan ettiğin zamanı eğitim alarak harcasan da hayatını kurtarsan nasıl olur acaba
Evet erken evlenmiş iki de çocuk yapmışsın. Gençlik cahillik diyelim. Peki şu an yaptığın ne!! Yanlış üstüne yanlış yapıyorsun. Ne ahlaken ne vicdanen ne dinen kabul edilebilir değil. Konuştuğun adama da yazık. Adamı resmen kandırıyorsun.
Okulunu dışarıdan bitir çalış çabala. Ama sıkar tabi bunlar dimi. Oku desek çocuklarla nasıl okuyayım derler ama yazışmaya gelince 24 saat yazışırlar.Yan gelip yatarak elin erkeklerini kandırarak nasıl bir mutluluğa kavuşacağını sanıyorsun
Tipik Müge anlı konususun şu anda

Ben de şimdi yazacaktım. Başka bahanelerle zaten bi şekilde sizi bırakmıyormuş. Gerçeği söyleyin. Bitip bitmemesine kendisi karar versin

Bu hikaye şöyle devam edecek.
Adama söyleyeceksin çocukların olduğunu eşinle kanki olduğunu. Seviyorum aşığım ölüyorum bitiyorum ayağı çekeceksin. Gözünü karartıp çocukları yurda verip hayatını yaşama hakkın olduğunu savunacaksın. Sonra o çocuklar telef olacak sen yeni çocuklar yapacaksın o çok sevdiğin kişiden. Çocuk olduktan sonra o adam da bozulacak seni kapıya koyacak zaten yalancıydın bilmem ne diyecek.
El kadar çocukların varken sabahtan akşama telefon peşindesin. Ne diyeyim hayat sana güzel valla. Çocuk ağlayınca falan ne diyorsun soru çözüyorum mu diyorsun ? Hayır konuşurken adam çocukların sesini nasıl duymuyor ?

Kardeşleri olarak tanıtmış çocukları.

Tanıtmıştır deseniz anlarım da kesin bi şekilde tanıtmış, demek bilemiyorum :)
Ay özür diliyorum öyle bir mesaj okudum sanıyordum. Belki başka konuda okudum karıştırdım. Sahi çocuk seslerini hiç duymadı mı ne söylediniz ? Çocukları bir yere kapatıyorsanız eğer bu kadar çok konuşmaya fark edilmemesi imkansız da :)

Tanıtmıştır deseniz anlarım da kesin bi şekilde tanıtmış, demek bilemiyorum :)
Bu mesajdan dolayı aklımda öyle kalmış canım sorry

O yaştaki çocukları televizyon başına oturtup sizde sürekli telefonla meşgul oluyorsunuz değil mi? Başka türlü iki yaşındaki çocuktan fırsat bulup saatlerce yazısamazsiniz.
Tamam erken kötü bir evlilik yaşamışsınız ama iki tane çocuk yapmışsınız. Onları ihmal ederek yüz yüze gelmediğiniz bir insanın derdine düşmeniz manasız. Başınıza bela bile alabilirsiniz karşınızdaki nasıl biri bilmiyorsunuz. Evli, çocuklu olduğunuzu falan söylemeden ayrılın. Kimse ölüp bitmez arkanızdan merak etmeyin.

Son düzenleme:
Siz hayatın size acımasız davrandığını düşünüyorsunuz çok erken yaşta yanlış evlilik olmuş .Yaşıtlarınız gezip tozarken siz iki çocuk sahibi olmuşsunuz .Çok üzücü kim neye neden sebep olduysa Fakat olan olmuş .Bir şekilde büyümesi gerekli o çocukların hayatın size yaptığı haksızlığı siz onlara yapmayın.Anne babanız kocanız olacak kişi kim ne yaptı ise size.Siz daha iyisini yapın onları meskek sahibi yapın okutun dağ gibi durun arkalarında.Sonra vakti zamanı gelir aşkı da bulursunuz güzelliğide.Once sizin zor hayatınızı bir yola koymanız gerek gencsiniz kendinize güvenin çalışın çabalayin eğitin kendinizi her manada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…