Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Ben olsam gerçeği söylemezdim. Başınıza bela olabilir, beni kandırdın deyip peşinize düşebilir, araştırabilir. Yani 1 ayda sosyal medyada konuştuğunuz kişiyi imkansız tanıyamazsınız. Ailem farketti ve istemiyorlar diyin gitsin. Onların kararına göre mi hareket edeceksin dediğinde evet diyin. Ailemin onaylamadığı bir ilişkiyi sürdüremem abilerimden çekinirim vs diyin. Üstten ğstten senin de başın yanmasına getirin olayı. Çoluk çocuğunuzu tehlikeye atmayın. Ne belli takıntılı bir manyak olmadığı?

Adamın ailesi destek oluyor mu size, en azından çocuklarının başında dur demişler. Büyük okula başlayınca küçüğü de kreşe verip iş hayatına atılın derim. Belediye kursları, işkur falan bir yerden başlarsınız. Maalesef aşk meşk işkeri için şu an durumunuz uygun değil. Adamdan boşanın, çocuklarınızla yeni bir hayat kurun ondan sonra gelsin aşk sevgililik. Maddi yardımları var mı, evin masrafını karşılarlar mı?

Boşan atan çalış diyenler, kızı 15 yaşında evlendirmişler, okul atanma vs olayı yok. Bu kız bugün başlaması gereken hayata 7 sene önce çocukken başlamış. İki taraf anlaşmış birbirlerini eşlikten azad etmiş. Karı koca değiller, çocuklarının başında duran iki yetişkinler sadece. Ama sevgililik konusunda haklısınız. Kağıt üstünde evlilik de olsa yakışmıyor.

Yorum yapan arkadaşlar haklı, ben diğer ihtimali hiç düşünmedim. Bu kişi takıntılı birisi çıkarsa konuşmaların detayını eşine atabilir. Ama 22 yaşında bir erkek böyle bir şeyi yapmaya cesaret eder mi, kendisini ateşe atar mı bilmiyorum. Yine de ne olur ne olmaz, evli çocuklu olduğunu söyleme. Direkt iletişimi kesmek istediğini söyle.

Arkadasim bi kere en büyük sorun bu muhabbete yalanlarla baslamis olman. Suan adam seni bambaska biri gibi hayal ediyor, gercekler aciga cikinca isler degisecek. Onun haricinde seni niye yargilayalim ki? gencecik kadinsin, ilgi alaka hepimizin hosuna gider, üstelik kocan da aldatmis kac kez, o yapinca eminim zerre vicdan azabi yasamiyordur. Yine de aman diyim ilk önce cocuklarini düsün yoksa ilerde onlar da erken yasta evlilik yapip (aile evinden kurtulmak icin) seninle ayni kaderi paylasabilirler, yazik olur.

Yargılamadan yaptığınız yorum o kadar destek oldu ki, kalbinizin güzelliği için çok ama çok teşekkür ederim Verdiğiniz tavsiyesi uygulayacağım birebir.

Boşver gitsin ,hiç bir iletişime girmeden engelle.
Çocuklar büyürken sende bir meslek sahibi olmaya bak .
Yoksa 3 sene sonra nasil boşanacaksin?
Ayni iş yok para yok destek yok?

"Onun haricinde seni neden yargılayalım ki ? " Bu cümleniz kalbime dokundu. Çok ama çok teşekkür ederim haklısınız aklımı başıma almam gerekiyor bir an önce.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Şuan açıktan eğitime devam ediyorum ve birikim yapıyorum

Haklısınız, çok teşekkür ederim

Haklısınız, çok teşekkür ederim
Söyleme bence. Bakarsın sosyal medyadan eşine yada ailenden birilerine ulaşmaya kalkar, başına iş açma boşuna. Direkt devam etmek istemiyorum de ve bitir.
Teşekkürler

Şu anda adamın ilgi gösterdiği kişi sen değilsin, adama çok başka bir kadın anlatmışsın. Kimseyi de aptal yerine koymaya hakkımız yok. Bu iş daha da ilerlemeden evli ve 2 çocuklu olduğunu söyle, kabul ederse için daha rahat görüşmeye devam edersin ki ne yazık ki muhtemelen etmez

Atanmayi gec iki cocuk oldugunu biliyormu? Ailesi varsa veya cocugun dusunceleri farkliysa kabul etmeyebilirm simdi gelir ne kadar kotu kalbin var diyenler. Ama hayatin gerceklerini boyle gozardi ettigimiz icin basimiza bunlar geliyor. Seninle yasitsa eger ailesi 22 yasindaki oglunun iki cocuklu bir kadinla ciddi dusunmesini istemez. Ogullari istese bile. Velevki oldu bu is olana kadar basin cok agrir herseyi gectim tabi isin icinde bir de aldatma var. Resmi olarak bitmeyen. Sabah aksam sevgiliyke konusulan evde iki kucuk cocuk ihmal edilmez umarim.birde o hediye nasil eve geldi? Hala kagit ustunde kocaniz olan adam gorse Allah korusun neler okuyoruz. Lutfen evde iki cocuk varken once onlarin guvenligini sevgisini saygisini saglayin bence

Yargılamadan yaptığınız yorum o kadar destek oldu ki, kalbinizin güzelliği için çok ama çok teşekkür ederim Verdiğiniz tavsiyesi uygulayacağım birebir.
Halamın kızı aynı sizin durumdaydı. Genç kız oldu, göze batıyor, dikkat çekiyor diye 15 yaşında evlendirdiler. Cahil baba tarafı ve paragöz halam gram acımadı kızı zengin biriyle evlendirdiler. Sevgi yok birbirini tanıma etme yok, kabile kültürünün içinde arka arkaya 2 çocuk yaptı. 18 yaşında 2 çocuğu vardı. Yalnız o kocasını yola getirmişti. Önce hemen kapattılar ama kocası yıllar sonra açılmasına izin verdi, araba aldı kullanmayı öğretti, halamların yanına gelince sıkılmasın harcasın diye bol bol para verdi. Karışmayan hesap sormayan karısını kırmamaya özen gösteren bir adama dönüştü. Ama benim kuzenin gözü açılmıştı, çocukları halama bırakıp dağıttı kendini. Adam, ailesinin yanında 3 abisiyle aynı evde biliyorken halamın işbirliğiyle kapatmasıyla gece yarıları eve geldi. Dibin dibine kadar yaşadı ama bir gün hiç beklemediği anda kolundan tutup çöp poşeti gibi kapıya koydular. Kış günü ev terliğiyle komşuya sığındı, halamlar yol parasını gönderiler de yanlarına gidebildi. Parmağından alyansını aldılar, çocukların okuldan gelmesini bile beklemediler yallah attılar kapıya. Çünkü sağda solda başka erkeklerle görülmüş, hatta biriyle sevgili olmuş buluşuyormuş. Sevgili olduğu adama da bekarım çocuklar kardeşim demiş. Velayet gitti, bol paralı harcamalı gezmeli hayat bitti, kıvama getirdiğin her istediğini yapan koca gitti. Abartma diyecekler için, akıl hastanesinde tedavi gördü.

Yani uzun lafın kısası, böyle hayırsız uğursuz işler bir gün mutlaka insanın başını yakıyor. Çocukları olmayanların yeniden başlaması çok daha kolay oluyor. Bekar evinde kalırsın, ortak ev tutarsın bir yatağa bir dolaba sığarsın ama çocuk varsa çaresiz perişansın. Herkesin sevmeye sevilmeye ihtiyacı var. Ama önce şartları oluşturmak lazım, alnı açık, ayaklarının üstünde durmak lazım. Sizi yargılamadım ç-nk-öaz çok yaşadığınızı biliyorum. Benim kuzene elli kişi yüz defa yapma etme dedi dinlemedi. Siz dinleyin ve vazgeçin.

Söyleme bence. Bakarsın sosyal medyadan eşine yada ailenden birilerine ulaşmaya kalkar, başına iş açma boşuna. Direkt devam etmek istemiyorum de ve bitir.
Adama açık adresini falan vermiş adam kendini kaptırmış bu kadına karşı ya çıkar gelirse yaşadığı şehre gönlünü yapacağım diye buda çözüm değil bence

Bu iş başınıza iş açar..

Boşanma yok aranızda güya anlaşma var ama olmaz yarin bu yaptığınız ortaya çıkarsa sonuçları iyi olmaz.

Boşanmaniza eşinizin ailesi ne karışır. Yok çocuklar büyüyecekmis 22 yaşındasıniz bunu kabul edemezsiniz.
Şuanda eşinizi aldatıyorsunuZ hatta diğer kişiyi de aldatıyorsunuZ

En kısa sürede ya konuşmayı kesmen ya da gerçekleri söylemen lazım. 20 Li yaşların başında 2 çocuklu bir kadını isteyeceğini hiç sanmıyorum. Çünkü hayatının çok başlarında böyle bir sorumluluk haliyle fazla gelir.
Ayrıca her ne kadar eşin sadakatsiz olsa da evlilik birliği içinde başkalarıyla konuşmanı meşru kılmıyor maalesef.
Lütfen önce kendi ayaklarının üzerinde durup sonra boşan ve yeni hayatına öyle birilerini ekle. Bunu yaparken de 2 çocuklu olduğunu hiç unutma

Önce eşini iyice yerin dibine sokmuşsun ki aldattığını haklı görelim.Bu adamla vakit geçirirken çocuklar nerede?İnsan bu yaş iki çocukla kafasını kaşıyacak,sen kendine erkek bulmuşsun.Allah akıl fikir versin,ne denir ki,ahlaksızlık diz boyu .

Yavrum daha 22 yaşındasın iki tane küçücük bebegin var ayaklarının üzerinde durma yolları arasana sosyal medya da saçma salak insanlarla muhatap olup zaman öldürene kadar para biriktirecek işler elinde meslegin olması icin çaba sarfetsene delirmek istiyorum sizin yüzünüzden bağıra bağıra yaw yakmissin kendini bi kez niye ikinci kez baska bir adamda arıyorsun çare ona gidince farklı mi olacak sanıyorsun niye ateşten ateşe atlıyorsun çıkın su zihniyetten kendine özgürlüğünü kendin ver nolur ya

Evliyim demeyin sakın. Ahlaksız tekliflerde bulunabilir, tehditle istismar edebilir. Adam in midir cin midir bilemezsiniz, belki o da evlidir. Yaşı da yalan olabilir.Ailem abilerim uygun görmüyor yazın engelleyin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…