Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Zorla evlendirildim aile tarafından keşke önce sorup sonra yargılasanız :)
18 yaşının altında zorla evlendirilen? Bu devletin polisi sana karşı mı? Memurun karşısında hayır diyemedin mi? Sığınma evi var. Gerçi o yaşta yetimhane olur. 2 çocuk da zorla mı yapıldı? O zaman git polise ben bu adamdan şikayetçiyim bu çocuklar da t.vuz urunu de.

Zorla büyük olsan döverler de. 18 yaşın altında polise gidicen de yardım etmeyecek öyle mi? Bırakın bu hikayeleri ya

Kimse kimseyi yargılayamaz. Bu, destek olduğumuz anlamına gelmiyor. Yargı mercii biz değiliz.

Bir hemcinsimiz içinde bulunduğu durumda sıkışmış ve yardım istiyor. Artık bırakın bu saldırıları. Ayrıca unutmayın, bu yargıların tamamı sizde karma oluşturuyor. Hemen savunmaya geçmeyin, Karma aynısını yaşamak değil. Düzgün bir ifadeyle de yorum yazabilirsiniz ama eğer amaç yol göstermekse.

Konu sahibi sizin için diyorum ki, madem duygularınızın peşinden gittiğiniz ve hata olduğunu farkettiğiniz için ilk olarak bunu karşı tarafa anlatmalısınız. Aniden yok olmak da, karşınızdaki kişinin kendini sorgulamasına ve özgüveninin düşmesine neden olabilir, tabi eğer doğruları söylediyse.

Ayrıca o kişi sizin eşiyle bu durumda olan çocuklu bir anne olan gerçek halinizi değil, atanmayı bekleyen gencecik bir kızdan etkilenmiş. Onun değer verdiği siz değilsiniz yani. Görsellik ve iletişimi tamamlayan, kişinin yaşam biçimi vsdir. Bütündür yani. Sizde o bütün değil, yarım. Diğer yarısı yalan olduğu için. O yüzden bu kişiyi hayatınızdan çıkararak, kendinizi ilgi ve sevgi bekleyen yavrularınıza verirseniz, her anlamda doğru davranmış olursunuz.

Konu sahibi sizden ayrı olarak söylüyorum bazıları kudurmuş gibi gidip çocuk yaşta evleniyor, koca da koca modunda oldukları için anında patlatıyorlar bir kaç bebe sonra bir dalı bırakmadan önce diğer dalı buluyor ki kocasız kalmasın. Ardından bebelere de sanki ağaçtan gelmiş gibi kendi doğurmamış gibi davranıp allah yolunda büyütüyorlar ya da çocuklar kendisi büyüyor bir şekilde çünkü onlar büyürken anaları şey derdindeydi şey işte erkek.

Reşit olmayan bir kız çocuğunun da zorla evlendirilmesi bana absürt geliyor. Bu ülkenin polisi adaleti hukukçusu ne yapıyordu siz istismar edilirken ? Hiçbir şekilde kabul etmediniz ve kaçtınız ona rağmen hukuksal olarakta göz yumuldu da mı evlendirildiniz ? Nasıl oldu bu zorla evlendirilme mevzusu ? Gerekiyorsa hak hukuk arayalım sizin için adalet peşinde koşalım anlatın da.

Ayrıca her şeyi geçtim dışarda 22 yaşında insanlar hayatını yaşıyor. Yani okul okuyor ya da çalışıyor geziyor tozuyor ilişki yaşıyor arkadaşlıklar yaşıyor ve sosyal medya aşırı yaygınlaştığı için oralardan da ilişkiler ediniyor ve kendimden biliyorum ben 22 yaşındayken asla instadan konuştuğum bir 22 yaşında kızın evli barlı iki koca çocuğu olacağını düşünmezdim. Birine yalan söylüyorsunuz sadece yalanı geçtim hayalleriyle falan oynuyorsunuz sosyal medyadan sevgili yapmadım ancak yapmış olsaydım 22 yaşın verdiği toylukla duygularımı yaşasaydım benim için unutulmaz bir dram olurdu karşımdaki kişinin evli çoluklu çocuklu bir kadın çıkması.

Duygusal boşluk çok tehlikeli. Bu bir hata. 1 ay çok kısa. Aklınızı başınıza alın. yoksa başınız yanar..

Herkesin iyiliği hakkettiği pembe dünyanızdan çıkıp söyle bir ana haberlere hatta sabah kuşağını izlerseniz; Anadolu irfanı diye övünülen yerlerde dönen dolapları anlamak için şema çözmenizi gerekir.
Bu çocuklar topluma karışacak. Ben ya da bir başkasının evladına zarar verecek. Psikolojik ya da fiziksel. Hiçbir şey olmasa da kendisi problemli olacak.
Konu sahibinin kiminle seviştiği benim zerre umurumda değil. Toplumun orta yerine bomba koyar gibi koca peşinde koşa koşa manyak yetiştiremez. Varsa itirazın okursun kardeşim sosyoloji psikoloji üzerine düşünürsün. Karma yasası enerji falan değil. Günün sonunda sosyopat biri başka kadını öldürünce sokaklara çıkmayı biliyoruz değil mi?
Sosyal medyada koca kovalayacaksa çocuk yapmayacak.
Yapıyorsa kürtaj olacak.
Olmuyorsa devlete versin anasına versin
Arızaları için de tedavi olsun.
Bu toplumun ahlak yapisi zaten mevcut yönetim nedeniyle bozulmuş durumda.
Canınız pembe hayatınızda sıkılmıyor ise şöyle bir etrafınıza bakın.
Bu ara neden sizce psikolojik destek sağlayanlar geziyor videolarda rağbet görüyor? Beş dakika düşündün mü X nesli ve Bb neslinin aile dinamikleri hakkında?
Kadıköy de yaşayan ultra elit poponuzla burada ahkam kesmeyin rica ediyorum.

Hanımlar öncelikle merhaba.
Önceki konumdan bilenler bilir çok erken yaşta evlenmek zorunda kalan 5 ve 2 yaşında olmak üzere 2 çocuk sahibi olan 22 yaşında bi kadınım. Daha önce defalarca kez aldatıldım. Artık dayanamayacak raddeye geldim defalarca ama maalesef ne arkamda duran bi ailem nede ekonomik özgürlüğüm var. Şuan da eşimle aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz. Ciddi mana da öyle son 3-4 aydır cinsel birlikteliği bırakın birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Oturup ilk kez düzgünce konuştuk, sevgimizin bittiği konusunda hem fikiriz, kendisi Mayıs ayında şehir dışına çalışmaya çıkacak, ve çocuklarımız biraz daha büyüyene kadar bekleyeceğiz beraber. Çünkü kendi ailesi de çocukları bu denli küçükken boşanmasını asla kabul etmiyor. Şehir dışında çalışacak, aynı zamanda hayatını bekar bi erkekmiş gibi sürdürecek, bununda gayet bilincindeyim ve inanınki zerre umrunda değil çünkü gerçekten manevi olarak bitmiş bi evlilik. Anlayacağınız aynı evin içinde zaman deviren 2 ev arkadaşı gibi bişey olduk. Lütfen cinsellik olmadan olmaz aynı evdesiniz demeyin çünkü kendisi bu ihtiyacını dışarı da karşılıyor zaten . :) şimdi anlatacağım bu olayda beni yargılayabilirsiniz çok da haklısınız ama lütfen bana bı akıl verin. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Size danışmak istediğim konu ise ;

Bu duygusal boşluk esnasında sosyal medya üzerin tesadüfen biriyle tanıştım. Sohbeti güzeldi sardı, normal bi şekilde konuşmaya başladık ama ben sohbetimizin kalıcı olacağını düşünmediğimden sohbetin başında bikaç yalan söylemiş bulundum, üniversiteyi bitirdiğimi ve bu aralar atanmayı beklediğimi söyledim tanıştığım kişiye. Bu arada uzak mesafe, aynı şehirde değiliz.
Her neyse hanımlar gerçekten ilk kez başıma böylesi bi durum geldi ve birden bire kendimi sürekli onunla konuşurken buldum. Aynı yaştayız kendisiyle, gün içinde sıkça konuşmaya başladık. Günün çoğu saati konuşuyoruz hatta. Çalışmasına rağmen bulduğu en ufak fırsatta bana yazar, erkenden uyanmasına rağmen benimle gece yarılarına kadar konuşur, sohbeti bırakmak istemediğini söyler hep .Sohbeti, ilgisi ve tavırları o kadar nazik o kadar hoş ki anlatamam size. İkimizde ortada açıkça bişeyler yokken bi flört döneminin içinde bulduk kendimizi. Gerçekten hanımlar birden bire oldu ikimizde anlayamadık. Şuan konuşalı 1 ay oluyor ve bana verdiği değeri o kadar net hissediyorum ki, evet belkide göründüğü gibi değildir bilemiyorum ama bunca sene gördüğüm değersizlik hissinden olsa gerek şuan kendimi çok mutlu ve değerli hissediyorum. Misal daha konuştuğumuz ilk günlerde severek okuduğum bi seriden bahsetmiştim kendisine ve 3 hafta sonra sevgililer gününde kendisi okuduğum serinin henüz almadığım kitabını almış, ve yine laf arasında kuzey yıldızını çok sevdiğimi öğrenmiş ve onunda kolyesiyle beraber güzel bi kutu yapıp hediye olarak gönderdi. Çok güzel el emeği yazılmış notlarla beraber.
Ama ne yazık ki şuanki durumumdan bi haber. Ramazan sonrası bulunduğum şehire gelip benimle buluşma hayalleri kuruyor. Hatta atanacağımı sandığı için, hep olduğum şehire yakın gelebilsen keşke sürekli yanında olacağım, vs diyor. Gerçekten çok anlayışlı ılımlı biri. Yaşadıklarımı bilmediği için, ben sürekli en ufak hata dahi denmeyecek sebeplerden konuşmayı kesmeye çalıştım çünkü vicdanım asla rahat değildi ama asla bırakmadı( bırakmadı derken kesinlikle zorlama veyahut rahatsızlık vererek değil) sürekli en güzel şekilde gönlümü almaya çalıştı ve ben alıkoyamayıp tekrar konuşmaya başladım. Kendisinin daha önce birkaç kısa flört deneyimi dışında kızlarla bi bağı olmamış, onun için ilkim ve bunada eminim davranışlarından fark edebiliyorum ben ise evliliği maneviyen bitmiş ama ne yazık ki resmiyette devam ediyor olan 2 çocuklu bir kadın 🥲Şuan konuşmayı kesmeyi düşünüyorum çünkü beni sevmeye başladığının farkındayım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki, sırf güzel duygular hissediyorum diye ona karşı yaptığım bencillik aklıma geldikçe kahroluyorum. Ama şuan konuşmayı bitirmek için herhangi bi sebepte yok, o kadar dikkat ediyor ki her bir kelimesine beni kırmamak için. Ama ben de bu şekilde devam edemiyorum evet sevdiği insan yine benim, karakterim, dış görünüşüm herşey aynı fakat söylenmeyen gerçekler var ortada.

Bilmiyorum hanımlar, çok erken yaşta evlenmek zorunda kaldığım ve bu evlilik de tam manasıyla hayatımı kararttığı için mi yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum ama bi anlık gaflete kapıldım, bırakamadım. Kendimi de karşı tarafa olduğum kişi değil de olmak istediğim kişi olarak aktardım hep. Yaşadığım değil de hayalini kurmuş olduğum hayatı hayatımmış gibi anlattım.

Kınanılmayacak gibi değil farkındayım ama lütfen kınamadan bana bir akıl verin🙏🏻

Sizce napmalıyım hanımlar ?
Konuşmayı ne şekilde kesmeyelim ?
Karşı tarafı incitmeden yada olabilecek en az seviye de inciterek bu konuşmayı nasıl kesebilirim ?
Adam sizinle konuşmuyorki. Atanmadyo bekleyen bekar bir kadınla konuşuyor. Allah akıl fikir versin. İki çocukla bunlara fırsat bulmanız da ayrı enteresan.

Önceki konumdan bilenler bilir çok erken yaşta evlenmek zorunda kalan 5 ve 2 yaşında olmak üzere 2 çocuk sahibi olan 22 yaşında bi kadınım. Daha önce defalarca kez aldatıldım. Artık dayanamayacak raddeye geldim defalarca ama maalesef ne arkamda duran bi ailem nede ekonomik özgürlüğüm var. Şuan da eşimle aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz. Ciddi mana da öyle son 3-4 aydır cinsel birlikteliği bırakın birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Oturup ilk kez düzgünce konuştuk, sevgimizin bittiği konusunda hem fikiriz, kendisi Mayıs ayında şehir dışına çalışmaya çıkacak, ve çocuklarımız biraz daha büyüyene kadar bekleyeceğiz beraber. Çünkü kendi ailesi de çocukları bu denli küçükken boşanmasını asla kabul etmiyor. Şehir dışında çalışacak, aynı zamanda hayatını bekar bi erkekmiş gibi sürdürecek, bununda gayet bilincindeyim ve inanınki zerre umrunda değil çünkü gerçekten manevi olarak bitmiş bi evlilik. Anlayacağınız aynı evin içinde zaman deviren 2 ev arkadaşı gibi bişey olduk. Lütfen cinsellik olmadan olmaz aynı evdesiniz demeyin çünkü kendisi bu ihtiyacını dışarı da karşılıyor zaten . :) şimdi anlatacağım bu olayda beni yargılayabilirsiniz çok da haklısınız ama lütfen bana bı akıl verin. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Bu duygusal boşluk esnasında sosyal medya üzerin tesadüfen biriyle tanıştım. Sohbeti güzeldi sardı, normal bi şekilde konuşmaya başladık ama ben sohbetimizin kalıcı olacağını düşünmediğimden sohbetin başında bikaç yalan söylemiş bulundum, üniversiteyi bitirdiğimi ve bu aralar atanmayı beklediğimi söyledim tanıştığım kişiye. Bu arada uzak mesafe, aynı şehirde değiliz.
Her neyse hanımlar gerçekten ilk kez başıma böylesi bi durum geldi ve birden bire kendimi sürekli onunla konuşurken buldum. Aynı yaştayız kendisiyle, gün içinde sıkça konuşmaya başladık. Günün çoğu saati konuşuyoruz hatta. Çalışmasına rağmen bulduğu en ufak fırsatta bana yazar, erkenden uyanmasına rağmen benimle gece yarılarına kadar konuşur, sohbeti bırakmak istemediğini söyler hep .Sohbeti, ilgisi ve tavırları o kadar nazik o kadar hoş ki anlatamam size. İkimizde ortada açıkça bişeyler yokken bi flört döneminin içinde bulduk kendimizi. Gerçekten hanımlar birden bire oldu ikimizde anlayamadık. Şuan konuşalı 1 ay oluyor ve bana verdiği değeri o kadar net hissediyorum ki, evet belkide göründüğü gibi değildir bilemiyorum ama bunca sene gördüğüm değersizlik hissinden olsa gerek şuan kendimi çok mutlu ve değerli hissediyorum. Misal daha konuştuğumuz ilk günlerde severek okuduğum bi seriden bahsetmiştim kendisine ve 3 hafta sonra sevgililer gününde kendisi okuduğum serinin henüz almadığım kitabını almış, ve yine laf arasında kuzey yıldızını çok sevdiğimi öğrenmiş ve onunda kolyesiyle beraber güzel bi kutu yapıp hediye olarak gönderdi. Çok güzel el emeği yazılmış notlarla beraber.
Ama ne yazık ki şuanki durumumdan bi haber. Ramazan sonrası bulunduğum şehire gelip benimle buluşma hayalleri kuruyor. Hatta atanacağımı sandığı için, hep olduğum şehire yakın gelebilsen keşke sürekli yanında olacağım, vs diyor. Gerçekten çok anlayışlı ılımlı biri. Yaşadıklarımı bilmediği için, ben sürekli en ufak hata dahi denmeyecek sebeplerden konuşmayı kesmeye çalıştım çünkü vicdanım asla rahat değildi ama asla bırakmadı( bırakmadı derken kesinlikle zorlama veyahut rahatsızlık vererek değil) sürekli en güzel şekilde gönlümü almaya çalıştı ve ben alıkoyamayıp tekrar konuşmaya başladım. Kendisinin daha önce birkaç kısa flört deneyimi dışında kızlarla bi bağı olmamış, onun için ilkim ve bunada eminim davranışlarından fark edebiliyorum ben ise evliliği maneviyen bitmiş ama ne yazık ki resmiyette devam ediyor olan 2 çocuklu bir kadın 🥲Şuan konuşmayı kesmeyi düşünüyorum çünkü beni sevmeye başladığının farkındayım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki, sırf güzel duygular hissediyorum diye ona karşı yaptığım bencillik aklıma geldikçe kahroluyorum. Ama şuan konuşmayı bitirmek için herhangi bi sebepte yok, o kadar dikkat ediyor ki her bir kelimesine beni kırmamak için. Ama ben de bu şekilde devam edemiyorum evet sevdiği insan yine benim, karakterim, dış görünüşüm herşey aynı fakat söylenmeyen gerçekler var ortada.

Bilmiyorum hanımlar, çok erken yaşta evlenmek zorunda kaldığım ve bu evlilik de tam manasıyla hayatımı kararttığı için mi yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum ama bi anlık gaflete kapıldım, bırakamadım. Kendimi de karşı tarafa olduğum kişi değil de olmak istediğim kişi olarak aktardım hep. Yaşadığım değil de hayalini kurmuş olduğum hayatı hayatımmış gibi anlattım.

Kınanılmayacak gibi değil farkındayım ama lütfen kınamadan bana bir akıl verin🙏🏻

Karşı tarafı incitmeden yada olabilecek en az seviye de inciterek bu konuşmayı nasıl kesebilirim ?

İnternet ortamındaki tanışmalarda erkek tarafına zerre güvenmeyen biri olarak bu defa hadi diyelim karakteri düzgün birisi çıktı.
Yalandan anlattığınız siz üniv. mezunu, atanmayı bekleyen çiçeği burnunda bir memur adayı ve bekar çöpsüz üzümsünüz. Yani şu zamanda erkeklerin aradığı ideal evlenilecek adaysınız. Siz de bunları bildiğinizden zaten bu şekilde yalan söylemişsiniz. Yoksa okumadığınız okulu ve yapmayacağınız mesleği neden söyler bir insan. En fazla bekarım der geçerdiniz çocuklarınızı saklardınız. Yalan söylemişken bari büyük oynayayım demişsiniz.
Karşınızdaki adam farz edelim ki sizinle gerçekten ciddi düşünüyor. Bu yalanlar açıklandığında evlilik ve çocuklar kısmını geçiyorum onlar zaten başlı başına sorun ama diğer 2 yalan bile sizi bırakması için sebep teşkil ediyor zaten.
Evli ve çocuklu olmasaydınız dahi karşınızdaki kişinin beklentisi olan kişiden aşağı konumda biri çıkacaktınız.
Burada kaç tane konu okudum çoğunluk memur kadınla evlenmek istiyor. Statü olarak bari yalan söylemeseydiniz.

Çünkü kendi ailesi de çocukları bu denli küçükken boşanmasını asla kabul etmiyor. Şehir dışında çalışacak, aynı zamanda hayatını bekar bi erkekmiş gibi sürdürecek,

Şu durumda cocuklarin buyuklugu kucuklugu ne farkediyor anlamadim adam cocuk mu bakiyor sanki ayni evde bile olmayacaksa bekar yasayacaksa cocuklara faydasi nedir? Bosanin versin nafakasini herkes yoluna baksin yani.

Diger adam da kadin bulamayan gariban olabilir belki dee, boşuna ümit veriyorsunuz kirkyilda bi birini bulmuş o da yalan dolan.

Son düzenleme:
Adam sizinle konuşmuyorki. Atanmadyo bekleyen bekar bir kadınla konuşuyor. Allah akıl fikir versin. İki çocukla bunlara fırsat bulmanız da ayrı enteresan.
Düşünün yaşınız 5. Ananız başka adamla konuşmak için elinde telefon. Sizin belki en tatlı zamanlarınız. Ama ananızın derdi yeni koca.

Öncelikle sizinle yaşıt olan daha 22 yaşında yani o kırılma noktası dediğimiz 24-25 yaşa bile gelmemiş bir erkek ile neden konuşma başlattınız? 22 yaşındaki bir genç 2-5 yaşındaki çocukların sorumluluklarıni alabilecek mi? Bir evi ya da kadını çekip çevirecek kıvamda olabilir mi?
Görmediği bir insana nasıl her gün yazıyor? Hediye gönderiyor? Hayallar kurabiliyor? Bu ne hız. İki farklı şehir ve boş hayallere kapılan,kendisine yalan söylenmiş 22 yaşında bir genç.
Size gelince daha bebe kategorisinde olan çocuklara sahip bir anne iken nasıl oluyor da sosyal medyadan daha ne olduğu belli olmayan biri ile konuşuyorsunuz? Burada çocuklarınız var farkında mısınız? Çocuklarını hiç düşünmez mi bir insan?
İkide bir genç yaşta evlendim hata ettim vs.demissin ama şu an da aman aman bir yaşta degilsin. Yine çok genç bir yastasin. Senin yasindakiler üniveristesi sıralarında oturuyor şu an. Şu yaşta evlenmeye atılmaya ya da birini tanımaya çalışmak çok saçma değil mi? Müsade edin de çocuklarınız büyüsün. Okul çağına gelsin. Kendiniz de biraz büyüyün. Kendinize zaman ve emek harcayın. Hemen bir erkeğin kollarına neden kosuyorsunuz?
Neden kırmadan dökmeden söyleme gereği duyuyorsun? Elin adamına söylesen ne olur? Ben istemiyorum olmuyor dersin olur biter. Sanki adamı görmüşsün de ya da geçmişin var da olayı öyle inceltmis narin anlatmışsın ki millet seni eleştirmesin diye.. Kusura bakma da eleştirilmeyecek gibi değil. Aklını başına topla. 2 tane çocuğun var. Bu devirde kimseye emanete edemezsin. Hiçbir erkeği ya da kadını onlarla bir arada tutamazsin. Devir kötü devir.
Daha bosanmamissin macera peşinde koşuyorsun. Önce burnun boktan bı çıksın sen yeni bir b.ka koşuyorsun. Allah akıl versin.

Sizin böyle bir lüksünüz yok sevmek aşık olmak evet lüks sizin için .Kizarsaniz kızın .İki küçük çocuk hayat seçimler niye neden farketmez üstelik suçu olmayan birinide üzerek içinde bulunduğunuz duygusal boşluğa çare aramanız olacak iş degil .Siz çocuklar ve iş anlaminda hayat olanı yapmak zorundasınız öyle yada böyle .

Yani sizin bize iş nasıl bulurum bu kocadan hayır yok çocuklarıma nasıl bakarımi sormanız gerekir .Zaten evlilik seçiminiz ortada plansız çocuklar ortada üstelik hiç destek yok lütfen hayal dünyasından cikio hayatınızın gerçeklerinin farkına varın işiniz zor çünkü

Çok büyük hata yapıyorsun direkt konuşmayı kes. Gizlediğin gerçekler ufak tefek şeyler değil ve eninde sonunda ortaya çıkacaklar. Çıktığı zamanda beni bir şekilde affeder hayallerine kapılıyorsan karşındaki de 22 yaşında bir çocuk ve 2 çocuklu hâlâ evli olan bi kadını kaldıramaz. Daha fazla birbirinize bağlanmadan ilişkiyi bitir.
Bu arada umarım hediyeler için ev adresini vermemişsindir

Sadece evli olduğunu aöylemesen, sadece çocukları söylemesen ama boşanmış olsan falan belki anlatılabilir de çok katmanlı yalan var işin içinde yani bambaşka bir kimlik edinip onunla tanıtmışsın kendini adama. Hediye yolladı diyorsun, adresini mi verdin? Öyleyse çok yanlış yapmışsın. Anlıyorum bitmiş bi evlilik, açık evlilik gibi bile yaşayabilirsin kocanla yargılamıyorum ama yaptığın şeyde çok fazla sahtecilik var. Yok ol ortadan en temizi gerçeği söyleyip ama bela olmayacağının garantisi yok. Keşke telefon adres vs vermeseydin. Olan olmuş yapma bir daha

İki çocukla nereye hanımefendi o çocuklar ne olacak babaları gidiyor zaten iki kişinin yaptığı hatayı çekmek zorunda olan onlar değiller . Aşkı mı konuşacağız cocukla aşkmi olur .Siz eğitiminizi tamamlayın iş bulun yaşınız genç daha

Zorla evlendirilmişsin çok üzüldüm. Böyle ailelerin allah bversin. Umarım sana muhtaç kalırlar da bi kaşık su vermezsin

Kpss ye çalışın gerçekten atanın çocukları sağ salim büyütün bı 15 yıla bakarsınız ilerde ne olur ne olmaz.Su an en kötü iki çocukla tekrar evlenmek vs olmayacak yanlışlar.Zaten yanlış yerden başlamış hikayeniz böyle de düze çıkmaz

Sana hak vermiyorum ama anlıyorum. Fakat bu yol doğru yol değil. Başına iş alırsın. Sen bu kadar yalan söyleyebiliyorken karşındaki neler söyler düşün. Çocukları evliliğini söyleme, sana kinlenir sapık mıdır psikopat mıdır başına bela olur bak, tehditleriyle uğraşırsın. İletişimi kes. Zaten söylesen de düzgün birisiyse o seninle asla konuşmaz bir daha.

Boşanmak için de eşinin ailesinden icazet bekleme, düzgün anne baba olsalardı oğullarına 2 bebeyi karısını evde bırakıp dışarılarda sürtmemeyi öğretselerdi. Böyle bir kararı neden onlara bırakıyorsun boşan.
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Sana hak vermiyorum ama anlıyorum.
18 yaşının altında zorla evlendirilen? Bu devletin polisi sana karşı mı? Memurun karşısında hayır diyemedin mi? Sığınma evi var. Gerçi o yaşta yetimhane olur. 2 çocuk da zorla mı yapıldı? O zaman git polise ben bu adamdan şikayetçiyim bu çocuklar da t.vuz urunu de.

Zorla büyük olsan döverler de. 18 yaşın altında polise gidicen de yardım etmeyecek öyle mi? Bırakın bu hikayeleri ya
Herşey sizin açınızdan ne kadar da toz pembe.

Back