Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Eski konunuzu okudum. Egitiminizi bilmiyorum ama kpssye hazirlanmak istediginizi yazmissiniz, bu cok iyi bir fikir. Hazir esiniz de basinizda yokken bos hayaller pesinde kosmak yerine kpss calissaniz daha iyi olmaz mi? Hem memur olursaniz, cok daha rahat bosanirsiniz hem de ilerde isterseniz, tekrar evlenebilirsiniz.

Bunca yargılayıcı yorumun arasında sizin nasihatınız o kadar iyi geldiki çok teşekkür ederim

Oyle yada boyle suan evlisiniz once bosanin ayrica yalan soyledim diyorsunuz ya karsinizda ki kisinin herseyi dogru anlattigina nasil emin olabiliyorsunuz once bosanin cocuklariniz cok kucuk onlar ve kendiniz icin neler yapabilirsiniz ona bakin daha birini bitirmeden digerine baslamanin derdine dusmeyin

Canim meslegini eline almaya calis. Cocuklarinin ve senin gelecegini garantile sonra emin ol karsina daha iyisi cikar. Su an yapacagin kritik bir yanlis tum hayatini mahvedebilir. Sansin acik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…