Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

Herkes bir yerinin keyfinde işte . Neresi olduğunu yazmak istemiyorum . Bazı çocuklar gerçekten zor oluyor hormonlariyla hareket ediyor on yedi yaşında gitmiş evlenmiş iki çocuk oradan başka kocaya kaçacak oradan başka çocuk her yerde çocuk bırakacaklar . O çocuklarla da biz ulkece uğraşıyoruz. Yani gerçekten bilemiyorum yurt dışında olduğu gibi bence okullarda denetim yapilmasi lazım . Bakamayanin çocuğunu alacaksın burada fiziksel bir ihmal olduğundan adım gibi eminim . Benim enerjim tek çocukla bitiyor . Karşı komşum iki çocuk kadın tığ gibi kaldı . Biriyle flortlesecek vakti insan nasıl bulur ?

Hala ne şekilde kesmeliyim demeniz de çok ilginç. Engelleyin geçin çok mu önemli? Ama ben sizin bunu yapacağınıza hiç ihtimal vermiyorum keşke yapsanız.

Çocuklarından esirgediği zamanla buluyor malesef. Yazık çok üzülüyorum böyle bir ortamda dünyaya gelen çocuklara. Konu sahibesi inşalalah çocuklarına nasıl bir kötülük yaptığının farkına varır.

Evli ve iki çocuklu olduğunuzu söylediğinizde sizin bi şey yapmanıza gerek kalmaz, kişi zaten konuşmayı bırakır. Hem 2 çocukla tüm gün mesajlasmaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz?

Diger konunuzada eşinizin çocuklarına bagimli oldugunu, babanizin bunu ileri surdugunu 3 5 gunde bir kapiniza gelecegini vs söylemistiniz şimdi mayısta sehir dışına çıkacağindan ve orada çalışacagindan bahsediyorsunuz.
Hal böyle olunca 3 5 gunde bir kapiya gelemeyecek aile evine gidebilirsiniz bu durumda

Vakti geçtim iki çocukla kendisi ilgilenen insan birde flört edecek kafayı nasıl buluyor.
Benim tek cocuk öglene kadar okulda, sonra geliyor ben ev isi yemek cocuk derken aksam herkes yatinca on dakika tavana boş boş bakiyorum.
Hem iki cocuk hem aksama kadar biriyle yazisma konusma çok enteresan

Benim de eşim iki gün evden çalışıyor ve evde olduğu günler daha çok yoruluyoruz. Yani gün içinde dışarı çıkarıyorum falan ama enerjisine yetişmek imkansız çocukların ihmal olmaması imkansız

Çocuğa üzüldüm gerçekten bu şekilde duygularıyla oynamissin resmen bana çok değer veriyor vs bu söylediklerin o kadar bos ki..çocuklu çocuklu bir kadın olduğunu bilse aynı değeri verirmi?!(tabi evli kadınla ilişki kurmayacak karakterli biriyse) boşan kiminle nasıl flört ediyorsan et. Ha bu arada siz flört ederken çocuklar ne yapıyor? 2 ve 5 yaşında bebekleri olan anneler yemeğini yemeye fırsat bulamaz normalde... bırakın bu işleri çocuklarınızla ilgilenin baba yok zaten anne de kendi dünyasında yazık gerçekten

İbretlik bir konu işte. Sosyal medyadaki dümen dolu mahluklar böyle oluyor. Neden yargılamayacakmışız ki! 2 çocuktan nasıl fırsat buluyorsunda el alemin hayatına tebelleş oluyorsun? Demek ki her işin falso. 2 çocuklu bir kadın genelde tuvalete zor gider. Adama de bari evli barklı 2 çocukluyum diye. Sessizce çekilme kenara

Adresi biliyor bilmese iletişimi kes direkt dicem, goştlamak mi nedir ondan yap adresi niye öğrendi o da ayrı bı sinir konusu. Ama lütfen aklını başına al, yaralarını yine bir erkekle sarma. Daha 22yasindasin bı iş bul yada imkanın varsa oku.kendine yatırım yap. Giden yıllar geri gelmiyor eşinin yaptığı yanlışlara sende yanlisla karşılık verme.

Yaşın çok küçük ve çok büyük bir duygusal boşluktasın ama bunlar mazeret değil tabiki. Eşinle bir süre bu şekilde devam etme kararı almış olabilirsiniz o sizin doğrunuz laf söylemek düşmez ama bu aşamada siz de eşiniz gibi başkalarıyla bir şeyler yaşamak istiyorsanız bunu karşı tarafa dürüst olarak yapmalısınız emin olun bunu kabul edecek birilerini de mutlaka bulursunuz. Şuan konuştuğunuz kişiyle ilişkinizi bitirmenin en doğru yolu bence ona her şeyi olduğu gibi anlatmak. Anlatın ki o da akıllansın tanımadığı, görmediği birine bir daha bu kadar bağlanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…