baro demek ıstemıs heralde ama klavyede ü le o da yanyana degılkı:s buro baskanı olmaz baro baskanı olur.oda kafasına gore kımseye dava veremez.sevabına bakma dıye bısı olmaz vergısını verıyoruz sonucta.adlı yardımda atanan avukatlar baro lıstesınde kayıtlıdır gerktıgınde kendılerıne muracat saglanır.bunu avukatlar tayın edemez uccrette devlet tarafından ılgılı avukata odenır. ben dıkkat etmemısım arkadasın o cumlesıne yadırgadım hatta msjıda yadırgadımda nese.
canım bunların hepsi benim elimin altında olan şeyler baroya kadar gitmeme bile gerek yok ben zaten herşeyin farkına vardım fakat dedim babasının yalanını eşiime niye çektireyim ben onun babası ne olursa OLSUN onun babasıyla evlenmedim ki ben sadece burda yalanlar dönüyor farkındayım insanları rencide etmemek için sustum. birde yeni gelinim ya annem de yok hani hor görmesinler diye birazda ben onlardan anne baba gibi olmalarını istedim düşman oldular resmen..
baro demek ıstemıs heralde ama klavyede ü le o da yanyana degılkı:s buro baskanı olmaz baro baskanı olur.oda kafasına gore kımseye dava veremez.sevabına bakma dıye bısı olmaz vergısını verıyoruz sonucta.adlı yardımda atanan avukatlar baro lıstesınde kayıtlıdır gerktıgınde kendılerıne muracat saglanır.bunu avukatlar tayın edemez uccrette devlet tarafından ılgılı avukata odenır. ben dıkkat etmemısım arkadasın o cumlesıne yadırgadım hatta msjıda yadırgadımda nese.
ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
hani bazı ergenler vardır.kim ne derse ona inanır,ona yönelir.konu sahibinde de bunu gördüm.baştan sona yazdıkları farklı.bir öyle diyor,bir böyle diyor.kim ne derse ona yönelmiş.ben olsam boşanırım diyenler,yarın boşanacağım diyor.bu kadar şeyle boşanılmaz diyenlere de ailesi için eşimi mi boşayacağım diyor.eğer gerçekten avukatsa bir gün yolumuz ona düşmez inşallah
şu tavrın 1000de birini kendi ailenden biri yapsa avazı basmıştın dimi, koca bu kadar mı kıymetli yahu, ben burda deli çıkacam bu gidişle
oyle sinirle yazıyorum ki yazım yanlışı olabilir diğer mesajda baro başkanı diye yazdım zaten her neyse konu o değil zaten. Eğer bakarsanız Bursa' da Asude ŞENOL vardır. Baro meclis üyesidir ve aynı zamanda bekarken KOMŞUMDUR. şu an ki baro başkanı Sn. Hasan İÇÖZ 'de stajımı kolaylaştıran isimlerden bazılarıdır. Stajımı en iyi şekilde onun çok iyi tanıdığı bir ağır ceza mahkemelerine bakan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Kom. Başkanı'nın yanında staj yapmış biriyim ben siz bana burda avukat değilsiniz diyorsunuz. sicilimi adımı soyadımı ünvanımı veripte baktırayım mı herneyse.. evlilikte öyle olmuyor arkadaşlar ezilebilirsiniz avukatsınız diye her yerde üstün olamazsınız olursanız zaten ilişki yürümez. bizimkisi ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR HATAYDI. VE BİTTİ. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA.