Konu ve kişi fake dir beni ilgilendirmez benim tek demek istediğim şu ki;
Kadın burada avukatım demiş, derdini açmış ve siz sırf kadın avukat olduğunu söylediği için yardım etmek yerine üzerine gitmişsiniz. Kadın mühendisim ya da bankacıyım vs. gibi herhangi bir meslek söyleseydi daha farklı muamele eder, bi ton laf söylemezdiniz. Avukat olan bir kadın her ortamda, özel hayatında bile avukat kimliğiyle mi yaşıyor zannediyorsunuz? Özel hayatında da avukat olduğunu yani meslek kimliğini sürekli aklının bir köşesinde tutuyor asla duygularıyla hareket etmiyor mu zannediyorsunuz? Avukat olan bir kadın sırf hak hukuk biliyor diye eşini alttan alamaz mı? evliliğini kurtarmak için kayınvalidesini alttan alamaz mı? Size göre bunların hiçbiri olamaz çünkü o avukat, hak hukuk, yol yordam biliyor, duyguları da yok hemen gidip boşansın. Böyle bir bakış açısı var mı ya? Kişi avukat olunca insanlıktan çıkmıyor, duygusuz olmuyor, sürekli kavgacı mücadeleci olmuyor, o da bir insan onunda annesiyle babasıyle eşiyle evliliğiyle problemleri oluyor, o da psikoloğa gidiyor, o da Kadınlar Klubünde derdini anlatabiliyor. İnsanlara cevap yazarken mesleklerine göre değil, dertlerine göre cevap yazın.