- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ictenlikle ne yapmaniz gerektigi konusunda fikir istiyorsaniz;
Derhal evinizi ayirin.
Söyledikleri yalana ortak olan ve " ailem yalanci cikmasin diye " bahanesini uyduran ( sanki söylemese yalanci olmayacaklar) esinize resti cekin.
" Hersey bir yana seninde bana söylenen yalana ortak olmana inanamiyorum, simdi benim aklimda bir yigin soru ve süpheler var, derhal evimizi ayiriyoruz aksi taktirde ben yanliz ayriliyorum bu evden" deyin.
Kayinvalidenize ve kayinpederinize bildiginiz gercekleri anlatin, davadan cekildiginizi söyleyin.
Simdiden tepkinizi koymasaniz bu aile icinde daha cok yipranirsiniz.
Yazık size , bunca emek 2 kendini bilmezn sizi ve mesleğinizi aşşağılaması içinmi verildi.
Ki Kp niz yıllarca avukatım diye milleti uyuturken , şimdi karşısına gerçek bir avukat gelince
ezilmiştir.
Hadi o faydasız kp niz dengesiz ve yalancı, peki siz neden tutarlı ve mantıklı davranmıyorsunuz.
Gerçekten sevgi evlilik bu mu ?
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Hiç zamanınızı bunlarla harcamayın.
Bu arada eşiniz ne iş yapıyor?
Allah aşkına siz o evde kala kala sanırım neyin doğru neyin yanlış oldugunu falan şaşırmış durumdasınız sanırım yapmayın lütfen avukat bir bayansınız ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğü olan biriyken sakın mesleğinizi bırakma gibi saçma bir düşünceye kapılmayın bunu aklınıza bile getirmeyin lütfen...
hiç kimse vazgeçilmez değildir. siz eşinize kör kütük aşıkmısınız gözünüz hiç bir şeyi görmüyor maalesef..
o evde insan kafayı yer sizin yapacagınız en güzel şey biran evvel k.pederinizin davasını bırakmak hemen boşanma davası açmak ve acilen bu aileden kurtulmanız gerekiyor..
hakkatten akıl sağlığınız bozulacak bu gidişle.. babanızın yanına gidin çalışmanıza devam edip gül gibi geçinin insan kendi kendine acı çektirirmi yahuu...
onlar kim oluyor ki babana sana onca laf söyleyebiliyolar, bence aşırı değer vermişiniz onlara kendinizide hep aşağıda göstermişiniz onlarda tepenize bindikce binmek istemişler göstermiş olduğunuz saygıdan anlamamışlar silkelenip kendinize gelin lütfen...
Asla ama asla mesleğinizi bırakmayınnnnnn
evet yarın büyük ihtimal adliyeye gittiğimde kendi dosyamı elime almış olucam burdan çıktıktan sonra dilekçemi yazıcam. ben elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum çünkü. evliliğimi bitirmek hiç istemiyorum ama yapıcak bişey yok bana çare bırakmadılar. babamda alkole meyilli olabilir. adam yalnız annemde vefat edince bende olmayınca ne yapsın. en azından gül gibi geçiniriz. her ne kadar babam evliliğini yıkma dese de önceden şimdi sanırım beni haklı bulacaktır.
ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
Daha esinizle yeni tanisma esnasinda yani nisan nikah falan bunlardan önce kayinpederinizin durumuna uyanmaliydiniz. Ilk bir kac cümlenizden sonra benim ilk aklima gelen bu olmustu. Kayinpeder hukukcu falan degil diye. Biz bir avukatla görüsmek icin telefon numarasini alip kaybetmistik. Baro' nun internet sayfasindan aninda bulmustuk numarasini. Sicil numarasi, mezun oldugu fakülteye kadar yaziyor hep. Sadece müvekkil olsa size ne, hakkiniz yok arastirmaya falan derdim ama, evlenip gelini oldugunuz bir adam ayaküstü elli yalan siraliyor. Bir o kadar dilekcesi reddedilmis hep yanlis yazdigi ve yanlis yerlere verdigi icin. Bence bu ciddi bir olay. Ayrica ne olursa olsun esinizin yalan söylemesi resmen ortak ediyor bu yalana. Yalanci durumuna düsürmek istememismis, simdi ne durumundalar peki? Hem de hepsi birden.
Hukukcu olan sizsiniz. Biz nasil yardim edebiliriz ki? Takke düsmüs kel görünmüs. Böyle birsey uydurmasalardi siz evlenmeyecek miydiniz esinizle. Yani babasi emekli avukat olsa ne olurdu olmasa ne olurdu.
ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
aa ne güzel meslektaşız biliyorsun bizim hayatımızı. dosyalar evraklar koşuşturmaca inan bazen adliyede yemek yemeği dahi unutuyorum evide idare etmeye zaten çalışıyorum. ama bunlar benden farklı şeyler istiyorlar. beni az çok anlayabiliyorsun hangi insan kayınvalidesinin kayınpederinin siciline bakmak isterki hem banane yani avukatmış değilmiş ondan da banane yalan söylerse kendine. ama ben adalet için yaşadım. adalet içinde ölürüm gerekirse kimsenin hakkını kimseye yedirmem. kendi haklarımıda bakma yedirmiyorum ama işte büyük insanlar yaşlılar diye susuyorum ben konuşunca ki biz avukatlar biraz fena konuşuruz susmam da kolay kolay kavga çıkıyor evde. birgün eşim kavga çıktı diye sandalyeyi kırdı evde. inadına dava alıyorum inadına dava alıcam. hatta bürodan avukat isteyince beni yollayın dedim büro başkanına yardım ederim insanlara.. düşün o durumdayım...
bu kısmı anlayamadım izah eder misin ?