ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
yok artık şakamı yapıyorsun arkadaşımokadar yıl boşunamı okudun. eşinin ailesi istemıyormuş. ezdirme bu kadar kendını kım oluyor onlar. senın evınde cumbur cemaat kalırken babaannen kalmaya kalktığında nasıl konuşabılıyorlar. bu hakkı onlara nasıl verdin.
son cümlen gerçekten seni çok aciz görmeme neden oldu, aileni saymıyorlar üstüne üstlük babana bağırıp çağırıyorlar hiçbirine ses etmiyorsun birde avukatlıkta yapamıycakmışın galiba bunada ses etmemişsin , yazık baban el oğlu(ne kadar eşinde olsa) gelsin seni çalıştırmasın diyemi okuttu bugünlere getirdi seni . acil sesini çıkarman lazım çok sessiz bulmuşlar seni
ben vermedim ki eşim veriyor. babasını çok seviyor yere göğe sığdıramıyor anlamıyorum bende inanın. oda iyice zıvanadan çıktı. tamam dedim babannem falan gelmiyor. lanet olsun mesleğide bırakır artık marketin kasasında oturup millete sigara satarım dedim bu diplomayıda yakın dedim.
ben sesimi çıkartıktan sonra ne olucak be canım ben evde uyurken bunlar dışarda babamı ararmışlar etmedikler laf kalmamış adama. eşim diyor yeter avukatlığın bu ne böyle vle hiç ilgilenmiyormuşum. hep adliyedeymişim. tabiki adliyede olucam. nerde olucam başka. müvekkillerimle konuşuyorum ona bile laf yapıyorlar. bıktım artık ya. vallahi billlahi bıktım. benim kimsem yok ya eziyorlar işte.. eşimde hesapta ezdirmemeye çalışıyor ama yine ezen ya kendisi ya annesi ya babası oluyor.
kızlar bakmak istemiyorum ama bakayım mı sizce SABIKA VAR MI diye ? utanıyorum inanın şu soruyu sorarken bile ?
ben sesimi çıkartıktan sonra ne olucak be canım ben evde uyurken bunlar dışarda babamı ararmışlar etmedikler laf kalmamış adama. eşim diyor yeter avukatlığın bu ne böyle vle hiç ilgilenmiyormuşum. hep adliyedeymişim. tabiki adliyede olucam. nerde olucam başka. müvekkillerimle konuşuyorum ona bile laf yapıyorlar. bıktım artık ya. vallahi billlahi bıktım. benim kimsem yok ya eziyorlar işte.. eşimde hesapta ezdirmemeye çalışıyor ama yine ezen ya kendisi ya annesi ya babası oluyor.
ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.
[sıze=2][ı]ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. Eşimin ailesi izin vermiyor. Eşimde istmediğini söyledi.[/ı][/sıze]
[ı][sıze=1]kusura bakmayın ama benim en büyük hayalimdi avukat olmak konunuzu okudukçaa tüylerim diken diken olduu ,anlatamam yaşadığım duyguların tarıfını..
Yerinizde olmak için neler vermezdimm...
Ve sizzz saçma sapan bir aile için mesleğinizi bırakıyorsunuzz..sırf onlar dedi diyee....
Ağlayasın geldi yaaaa ben bulamıyorumm ,bulamadım yıllarcaa...sırf avukat olabılmek için eşit ağırlık bölümü okudum lisede..sırf tercihler o dönem daha kolay oluyordu avukatlık için..
Kazandım üniyi ama 2 yıllık geldi.. Gitmedim avukat olacaktım ben kafaya koymustum...babam okutmadı bır daha..son şansındı kaybettın dedii..ağladım zırladım yalvardım ama yok dedi ve 17 yaşında nişanlandım..3 yıl nişanlı kaldım..20 yaşında evlendim...şimdi 4 yıllık evlıyım ve 2 cocuk annesıyım.. Hala içimdee bir yerlerde uhte kaldı avukat olmak..ben bulamadım ama sizde bulmuş bunuyorsunuz yemin ederım ağlayasım geldi.. Zoruma gitti yaaa... Vallahi zorumaa gittii....
Kıymtini bill mesleğininn ..yalvarıyorum yaaa sakın bırakmaaa ..avukat sın sen yaaa avukat nasıl tepersin böylee kutsal bir görevii ....
çok kızıyorum sana istemsiz çokkkk.offffff[/sıze][/ı]
nasıl bi aile bunlar.onca sene okuyup avukat olmuşsun.onların ağzına mı bakıyosun.iyi sabır varmış sende.bu kadar taviz verirsen utanmadan böle talep de bulunurlar tabi.
merak etme asla bırakmam mesleğimi bu gidişle evliliğim biticek sanırım
merak etme asla bırakmam mesleğimi bu gidişle evliliğim biticek sanırım