Yani herşeye yarabbi şükür demiyorum kendi ve eşimin huzuru için bir kaç gün idare edicem kimse görümcem dahil onu haklı bulmuyor kendisi de farkında nunun
Yok bir işe giricem farklı bir şehre taşınıcaz iş bahanesiyle, kindar bir insan değilim ama hak etmediğim muameleyi unutmamEe tamam barismissin geçmiş olsun.
Lafı çok uzatmak istemedim ama kocamher zaman annesiyse kavga etti bu sebelerden biz çıkar gideriz sen yalnız yaşarsın dedi ve bunlar lafta değildiKocan iyi felan değil öncelikle bunu bil.
Gerisi lafı güzaf
Eee çıkıp gitmemişsiniz ama sarılıp uyumuşsunuz günün sonunda gene?Lafı çok uzatmak istemedim ama kocamher zaman annesiyse kavga etti bu sebelerden biz çıkar gideriz sen yalnız yaşarsın dedi ve bunlar lafta değildi
Annesi Baktı olacak gibi değil kaynanam ses etmiyor kuzu kesildi artık .ama ben bir kere soğudumLafı çok uzatmak istemedim ama kocamher zaman annesiyse kavga etti bu sebelerden biz çıkar gideriz sen yalnız yaşarsın dedi ve bunlar lafta değildi
Ee ama karnınızdaki çocuğa kadar laf etmiş kayınvalide, yine de o evdesiniz.Lafı çok uzatmak istemedim ama kocamher zaman annesiyse kavga etti bu sebelerden biz çıkar gideriz sen yalnız yaşarsın dedi ve bunlar lafta değildi
Evlimisiniz çocuklarınız varmıEee çıkıp gitmemişsiniz ama sarılıp uyumuşsunuz günün sonunda gene?
Evliyim evet 5 yıldır. 34 yaşımda olmama rağmen maddi ve manevi yönden hazır hissetmediğimden ötürü ilerisi için embriyo dondurdum. Transfer için şartların oluşmasını bekliyorum.Evlimisiniz çocuklarınız varmı
Ee ama karnınızdaki çocuğa kadar laf etmiş kayınvalide, yine de o evdesiniz.
Evlimisiniz çocuklarınız varmı
Onun annelik hakkı bende yok ama eşimde var ve eşimden başka kimsesi yok o gerginlikte kalkıp ben istemedim bunu anne hakkı vebali ödenmez ben dinine düşkün bir insanım ve eşimle inşallah kimsenin vebalini almak istemiyorum ne ben kendi anne babamın nede o kendi annesiniEe ama karnınızdaki çocuğa kadar laf etmiş kayınvalide, yine de o evdesiniz.
Benim de annem babam var ve erkek kardeşimin tabikide kendi ayrı evin olmasını isterim ama ortada böyle bir durum kargaşa oluşmuş kendi erkek kardeşimin annemleri silmesini istemem daha kalp kırmayan bir yolu var herkes sakinleşince konuşulur herkes kendi yoluna bakar suçlu suçluluğuyla kalır ve ben de kendi yoluma bakacam bundan sonraEvliyim evet 5 yıldır. 34 yaşımda olmama rağmen maddi ve manevi yönden hazır hissetmediğimden ötürü ilerisi için embriyo dondurdum. Transfer için şartların oluşmasını bekliyorum.
Onun annelik hakkı bende yok ama eşimde var ve eşimden başka kimsesi yok o gerginlikte kalkıp ben istemedim bunu anne hakkı vebali ödenmez ben dinine düşkün bir insanım ve eşimle inşallah kimsenin vebalini almak istemiyorum ne ben kendi anne babamın nede o kendi annesini
Evet Bakıyoruz bizdeCok safsin esinin huzurunu degil karnindaki cocugun ve kendi huzurunu dusunmelisin. Bir an once ayri eve cikin esinizde sizin huzurunu dusunyor ise evi ayirmak icin cok beklemez.
Allah'a havale ediyorum evladımın hakkını kendimi artık üzmüyorum ve ev arıyoruz şuanAma ya evladınızın vebali?
Bende elimden geleni yaparım ihtiyacini düşünürüm gozetirim, amaaa beni salak yerine koyup küçük dusurmesine hakaret etmesine asla izin vermem, bu beni kötü niyetli mı yapar, eşim uzulmesin diye ben mi üzüleyim, annesi çenesini tutmuyorsa ben neden üzüleyim, çıkarım kiraya tencerede pişirip kapağında yerim o anneyle de sınırımi bilirim, yarın çocuğum olacak bana saygısı olmayan insanların yanında mı büyüyecek. Kimse kusura bakmasın enayi gibi gidip ölüm var ya sen benim ağzıma ettin ama sarılayım helalleselim demem.Hayır eşimin hatrına o her zaman benim arkamda kendisi de çok üzülüyor , onu de etkilemesini istemiyorum geçici süre bu evde kalacam . Ben iyi niyetimden bir şey kaybetmek istemiyorum allah için yapıyorum ölüm var ama bu durum devam ederse kiraya çıkıcaz
En iyisini yapıyorsunAllah'a havale ediyorum evladımın hakkını kendimi artık üzmüyorum ve ev arıyoruz şuan
Olayı çok detaylıca anlatmadım üstün körü yazdım biraz tam olarak şekilde gelişmesi üstüme gelmeyinBende elimden geleni yaparım ihtiyacini düşünürüm gozetirim, amaaa beni salak yerine koyup küçük dusurmesine hakaret etmesine asla izin vermem, bu beni kötü niyetli mı yapar, eşim uzulmesin diye ben mi üzüleyim, annesi çenesini tutmuyorsa ben neden üzüleyim, çıkarım kiraya tencerede pişirip kapağında yerim o anneyle de sınırımi bilirim, yarın çocuğum olacak bana saygısı olmayan insanların yanında mı büyüyecek. Kimse kusura bakmasın enayi gibi gidip ölüm var ya sen benim ağzıma ettin ama sarılayım helalleselim demem.
Yaa yok olmaz böyle kv.ye ağır eleştiriler de zoruna gidiyorOlayı çok detaylıca anlatmadım üstün körü yazdım biraz tam olarak şekilde gelişmesi üstüme gelmeyin
Üstün körü müOlayı çok detaylıca anlatmadım üstün körü yazdım biraz tam olarak şekilde gelişmesi üstüme gelmeyin
Yarın işe başlıyorum hemen sonrasında kiraya geçecez onunÜstün körü müşuraya sadece kavga ettik ağlamaya gittigini 500 kez yazmıssın ama yinede sen bilirisn
Yarın işe başlıyorum Ondan sonrasında yakın olmayan bir yerden kiraya geçecez herkes kendi yoluna bundan sonra bana da artık o şekilde davranamaz zaten . yazarken yoruldum kestim ama haddini bildirdim kendisine fazlasıyla şimdi çok pişman ama iş işten geçti bebeğim için artık eskisi gibi olmayacam taviz vermeyecemYaa yok olmaz böyle kv.ye ağır eleştiriler de zoruna gidiyorböyle gidersen çok tepene binerler sen biraz sertles, çocuğunda olacak olmaz böyle biraz dirayetli sert ol, herşeyin altında kalma, hakkını savun, tabii savununca da geri çark etme, dik dur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?