• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(lütfen okuyun arkadaşlar:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar yeni doğum yaptım
1 aylık kızım için bebek kıyafeti bez vs ihtiyacım var.yeni doğan kızımın tedavisi için ikinci el topiği açmıştım ama herşey üst üste geliyor sanki.geçen ay eşim hiçbir taksidi faturayı yatırmamış o yüzden bu ay aldığı maaş direk borçlara gitti.ay sonu zor görünüyor.her zaman yazdırdığımız market bu ay yazamıyacağını söyledi.3 gün önce kızımın beyninden ve kalçasındanultrason çekildi beyinde biriken sıvı normale dönmüş ama her iki kalçasındada kalça çıkılığı ve bacaklarda gelişim geriliği saptandı:(.profösörü arayıp normale dönmüş dedik.ama tedaviniz bitmiş sayılmaz yürüyüp konuşana kadar gözlem altında tutulucak dedi.muayene ücreti çok pahalı onun parasını denkleştirmek için elimde ne var ne yok satışa koymuştum.
sizlerden ricam elinizde 3 aydan başlayan bebek kıyafeti oyuncak bebek bezi göğüs pedi (emzirdiğim için sürekli peçete koyuyorum ama uçları yara oldu göğüs pedleri bez fiyatı kadar o yüzden alamıyorum arkadaşlar
3 yaş kız çocuk yazlık kıyafetler oyuncak 24 25 no ayakkabı
38 beden bayan kıyafeti doğumdan öncekiler olmuyor.
doğum sonrası bebiş için biraz eksiklerimiz var allaha çok şükür ki emiyor yoksa mama masrafımız daha çok olurdu.
neyse işte arkadaşlar göndermek isteyen olursa bol bol dua ederim
kızım resimdeki bızdık ismi damla su ablamızın yağmur

merhaba canim
onceliklle cok gecmis olsun insallah iyilesir bebisin.
cok uzuldum.daha cok kucuk.
yardim etmek isterdim ama su an turkiyede degilim.
2hafta sonra orada olucaigim ozelden telefonunu adresini yaz sana birtakim yardimlarda bulunabilirim.
insallah iyilesir bu guzel yavrunuz

allah yavrunuzu size bağışlasın. kızın değil oğlun olsaydı kıyafet yardımında bulunurdum ama eminim kkda duyarlı çok arkadaşım var. allah yardımcınız olsun

Back