Hiçbirşey yapmıyor gibi görünüyorum evet. Belki kolayıma geldi kabul etmek bilmiyorum nasıl anlarsınız. Bu kadar şey yaşadım belki başta dur deseydim daha kötüye gitmezdi haklısınız. Ben burda ki yorumlara tepki göstermiyorum. Anlamayacak veya sert tepki verecek veya da eleştiri kabul edemeyecek olsam buraya yazmazdım.. Elimden ne geliyorsa yaptım. Okulu açıktan bitirdim bu halde sınavlara hazırlandım, kazandım. Hâlâ da kazanmak için uğraşıyorum. Ama bir şeyi bir an da bitirmek istemedim. Babam, 3 kere evlendi neler yaşattı, neler yaşadım bilemezsiniz. Arkanızda bir destek olmadığı zaman bu tarz şeyler kolay olmuyor. Hâlâ birşeyler düzelir mi diye didiniyorum. Evet hamileyim belki bu adama hatadır, ama yaptım ve de doğacak olan çocuklarımdan pişman değilim. Onları yalnız da büyütebilirim. Bana yapılmayan aileyi, elimden geldiğince onlara yapmaya çalışıyorum... Bilmiyorum belki de salakça geliyor sizlere ama denerim. Onlara kötü bir aile ortamı yaşatmak istemiyorum. Buna hakkım olduğunu da düşünmüyorum. Ama iş buraya geldikten sonra geçmişi konuşup düzeltmeye çalışmanın bir anlamı yok çünkü geri dönüşü yok... Ben sadece bundan sonrası için, ne yapabilirim diye buraya yazmak istedim. Evet belki yaşım küçük kendimi bu hale getiren de benim. Ama bu yargılar yerine biraz anlayış gösterip, ilerisi için ön görü yapabilirsiniz. Ya da yapmayın. Sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum. Fikirlerinize önem vermeyecek olsam cevap yazmam değil mi? Fevri konuşuyorum belki ama niyetim burada vaktini bana ayırmış insanlara kızmak değil. Hatalarıma yön vermeye çalışmak...