Lütfen bana yardımcı olun !!!

Yardıma muhtaçtı okulunu bırakacaktı..
Yanıma aldım iyilik yaptım..
Orasını burasını actı..
Çook pişmanım karıcımmm ççookk.. diyecek..
Onlar odalarınaaa sen de annenin babanın yanına..

Adın bir de iffetsıze çıkacak yazık sana yazık..

canım bak adam resmen senle vakiit geçiriyor..asla ve asla boşanmaz o adam..

birgün gelecek sana...tamam seni çok sevdim ama o da çocuklarımın anası, çocuklarıma bunu yapamam, ikimiz de istedik yaşandı ve bitti lütfen herşeyi daha da zorlaştırma , hakkını helal et ama şunu unutma ki ben seni çok sevdim...ühühüü..deyip sana postayı koyacak..

terkedileceksin zaten, yol yakınken sen terket..bu yol, yol değil canım...

Son düzenleme:
çoğu yorumlar da doğru arkadaş, hiçkimseye kızamadım ben şimdi :) valla konu sahibi arkadaş sen bence özellikle canını acıtan yorumları dikkate al, beklemenin alemi yok bitir gitsin, bak ne güzel yazmışlar adın çıkar seni terk eder vs diye, zaten bi yanlış yapmışsın bir de kendini aptal durumuna sokma

ankaraya gittiğinden beri aradığında telefonlarını açıyorum bayramın 1. günü gitti ankaraya , yalnız resmi bir şekilde konuşuyorum . bi bahane bulup kapatıyorum . en son bu sabah aradı . şimdi birkaç saattir acaba ayrılık mesajı mı atsam yoksa yarın dönüceği için öğlen görüşmek isticektir , görüşmek istemediğimi mi söylesem direk yarın ? naapıyim ?

yani ayrıldığımızı yüzyüze söylemek istemiyorum .
ya mesj atıcam ya da yarın beni aradığında görüşmek istemediğimi söylicem .

Bu kadar yorumdan sonra bunu soruyorsun ya..
Ayakla alkışlanacak hatunsun vesselam..

Evli adam yalanları:
Karımı sevmiyorum, ailemin isteğiyle evlendik( karıcımmm mutfaktan gelirken meyve getirir misin aşkım)
Aynı yatakta bile yatmıyoruz( aşkitom çocuklar uyudu mu?)
Karım beni istemiyor( bebeğimm kocasını da çok severmişş)
Boşanma aşamasındayız( karıcım dünyaya bir daha gelsem yine seninle evlenirim)
Yalanlar böyle uzar gider, içip içip kapıya da dayansa olayda çıkarsa bu adama kitleyin kapınızı da kalbinizi de.

Ne boşanır ne de birlikteliğinizin sonu olur.

ayrıldığını söylediğinde yıne taşkınlık yaparsa ne yapmayı düşünüyorsun bunun çözümünede düşün konuşmaı öyle bı yapki geri dönüş olmadığını anlasın

bence görüşmeye cagır onu.ben sana ınanmakla hata yaptım ama sen asagılık bı adamsın esını aldatan cocuklarını düşünmeyen zevk ugruna benım duygularımla oynayan .çok düşündüm kendime uygun biriyle olmalıyım şimdi defol git bi daha beni arama evli erkeklerle görüşemem ben de.ve eger ama söyleydı gibi uzatırsa çak bi tane suratına kes bitti artık hadi git de ve kalk git evine bırak onu orda.acıma ona sertce konus.msjla bıttı desen bıle bu sekılde yaptıgın gibi etkili olmaz.

yani ayrıldığımızı yüzyüze söylemek istemiyorum .
ya mesj atıcam ya da yarın beni aradığında görüşmek istemediğimi söylicem .
ben senin yerinde olsam, ayrılmaya da karar verdiysem, son bir kez konuşup kestirir atarım, kararlılığımı gözüne gözüne sokarım, mesajlamı yaparsın yüz yüze mi görüşürsün bilmem, ama eğer kararını verdiysen ve kesinlikle istemiorum diyorsan kestirip atcaksın, üçbeş gün arkandan ulur, etme eyleme der, sensiz yapamıorum nefes alamıyorum moduna girer, hatta belki ileri gidip intihar etcem bile diyebilir, ama hepsi son çırpınışlardır, olaki ikna edersem de yeniden başlarsak diye, ondan sonra telefonunu da evini de değiştir, bu konuyu da çok güvendiğin birine aç ki yarın bir sorun yaşarsan birileri durumdan haberdar olsun

Türk filmi gibi..
Senaryo canlandı gözümde..

arkadaşlardan birinin karısının öğrenmesi gerektiğini söylemişti , yani eğer benle ayrıldıktan sonra kulağıma başka kızlarla da aynı şekilde devam ettiği gelirse bir şekilde konuşmayı düşünüyorum . Huylu huyundan vazgeçmez derler . Bugün ben yarın başkası karısı da evde çamaşırını yıkasın yemeklerini yapsın . Gerçi söylediğine göre kendi çamaşırlarını kendisi makinaya atıormuş kendisi ütülüyormuş . Eşi de yemek hazırlamıomuş dışarsa yiyip eve geliyormuş ç

yok artık :) facia mı çıkartıcaksınız, detayları arkadaş kendisi belirlesin de ama bu da uyuyan yılanı uyandırmak gibi bi tehlikeyi de barındırıyor içinde, sakın kızmayın, dayanamadım nacizhane fikrimi söyledim

yok yüzyüze konusunda kendime güvenemiyorum . Zaten bayram başından beri görmüyorum , şimdi görür kararlı davranamam olmaz ya mesaj atıcam ya arıcam ama telf da konuşmak en mantıklısı galiba . Mesajla ciddiyet olmaz dediğiniz gibi

ee laftan anlamayanın hakkı erkek milleti için tabi kötektir :) insan gibi konustum anlamadın günah bende deyip yapıştırıcaksın böyle erkeklere bir tane söyle bütün gücünle :)
:)) vallahi pek hoşsunuz, sizin gibi lazım üçbeş tane, ondan sonra göreyim bakayım yamuk yapan adam kalıyomu :)

yok kızmam herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür.ama iyilikle konustugu halde anlamıyorsa hala bi umut kalıcak adamın içinde kandırabilirmiyim acaba diye peşini bırakmıcak böyle kesin ve sert olursa eger evet ya tamamen bitmiş artk başka görüşme olmucak msjını böyle verebilir gibi geldi bana.

yavrum sen daha kararını verememişsin, önce sen kendinle bi yüzleş ondan sonra git adamdan ayrıl, değilse bugün ayrılsan yarın yine barışırsın bu kafayla

ben yapamam ama ya
vuramam yani . Elim kalkmaz . Ya kötü söz bile söyleyemiyorum yaptıklarına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…