• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardımcı olun !!!

Yaklaşık 5 ay önce kendimden 10 yaş büyük biriyle tanıştım , ve bir ilişki yaşamaya başladık . Kısa sürede birbirimize çok ısındık . Nerdeyse her günü beraber geçirmeye başladık , o işteyken gündüzleri 4-5 saat telefonda konuşup işten çıktıktan sonra buluşuyorduk . Ben bukadar ilgi karşısında kendime hakim olamayıp aşık oldum .
Aradan 2 ay kadar geçtikten sonra evli olduğunu öğrendim . şimdi diyeceksiniz ki hiç mi şüphelenmedin ? Hayır şüphelenmedim . Bende kalıyordu ve şüpheleneceğim telefonlar gelmiyordu . Telefonu her çaldığında yanımda konuşuyordu . Bana yalan söylediğini söylediğimde kendisini evli olarak görmediğini söyledi . Ankarada bir kızı var , eşinin öğretmen olduğunu ve sene içi cumadan pazara kadar orda olduğunu yazın ise sürekli olarak ankarada olduğunu söyledi . E hergün bendesin hiç mi merak etmedi seni şimdiye kadar diye sorduğumda beni istemiyor ki dedi . Zaten boşanma aşamasındayız . Birlikteyken de ne konuşuyoruz ne başka bişey dedi .
Aradan belli bir süre geçtikten sonra ben ayrılma kararı aldım belki eşiyle durumu düzeltir diye düşündüm . Ama ne zaman ayrılalım desem hepiçip içip dağıtıyor , telefonda ağlıyor . Kapının önüne gelip aşağında sabaha kadar oturuyor .
Ortak bir tanıdığımıza eşiyle olan durumunu sordum (bizim birlikte olduğumuzu bilmiyor ortak tanıdığımız) herhangi bir problemleri yok dedi . Ben hiçbir anlam verememeye başladım . Madem problemleri yok eşi hiç merak etmiyor muydu bu adam nerede diye . Iş yerindeyim diye kandırma ihtimali olamaz çünkü özel bir şirketin genel müdürü , şirketi aradığı zaman orda olmadığını öğrenir .
şimdi ben evi taşıycam , eve benlimle bakmasını istedim sadece fikir vermesi açısından . Beraber yaşıyalım diyor . çevremdeki tüm ainsanlara ben zeyneple evlenicem görüceksiniz demiş .
Ne yapıcağımı bilmiyorum , çok seviyorum . çok iyi anlaşıyoruz . Ama bir taraftan da o kadını düşünüyorum . Bana sürekli git gel yaşıyorsun , ayrılıp duruyorsun yapma artık bunu diyor . Ama aklıma eşi her geldiğinde ilişkiyi bitirmek istiyorum .
Kendi kendime çok düşünüyorum madem kadın bunu istemiyor , suratına bile bakmıyor . Evdeyken neden benimle telefonda konuşamıyor farklı bir odaya geçip . Sürekli mesajlaşıyoruz . Diyelim ki aralarında bir sorun yok , eşi hiç mi merak etmiyor bu adam nerede diye .
Insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş , rahmetli babamın hayatına giren kadınlara hep o... Gözüyle baktım . çok kızdım onlara şimdi ben de evli bir adama aşık oldum .
Lütfen bana yardımcı olun bayram için kızının yanına gitti ankaraya , yarın sabah dönücek . Ne yapmalıyım ? Görüşmeyelim dediğimde içip içip dağıtıyor . Eve geliyor sabaha karşı . Bu halin ne diye sorduğumda sen beni bu hale getiriyorsun diyor . Akıl verin bana nolur :44:

Al sana bir akıl,
Aşkından ölsen bile adam boşanıp da kapına boşanma ilamıyla gelmeden bir daha kendisiyle hiçbir suretle görüşme.
Biraz empati yahu.
Koy bakalım kendini o kadının yerine.
En kötü evlilikte bile aldatılmak ister misin?

Pardon yardımcı olun derken?

Aklı başında her kadın bu durumda ne yapacağını bilir.
Ama siz evli olduğunu öğrendikten sonra bile ev için adamın fikrini alıyorsunuz.

Sizin ayrılmaya niyetiniz yok, kanmaya devam edin.
Sonra da başınızı taşlara vurun.

Ha bir de kendine zarar verir falan demişsiniz ya,
havlayan köpek ısırmaz diyorum.

Ayrıca adamın bütün ailesini tanıyorsunuz, adam sizin evinizin önünde sarhoş naralar atıyor falan,
eee kimse bu adam niye burda böyle yapıyor diye sormuyor mu?

Bence siz bu ilişkiye en baştan adamın evli olduğunu bile bile başlamışsınız,
kolay gelsin ne diyelim...
Adam genel müdür ne de olsa :D

Son düzenleme:
Bir de bu adamla 5 ay önce tanıştıgını söylemişsin. Adam damdan düşer gibi anlatmışsın. Ama tanıyosun sen bu adamı baştan onu da söyleseydin keşke

Aileler madem bu kadar yakın senin bu rezil ilişkin ailenin kulagina, giderdi. Boyle bir şeyi duyup da ailenize soylemeyeceklerini iddia edersiniz şimdi de. Ay valla bana cevap yazmayin çünkü zerre kadar inanmiyorum konunuza. Size Allah akıl fikir versin.

kesinlikle katılıyorum. hem diyordki komşular ''enişte kapının önünde sabahladı'' yani mahalle bile biliyor bu adam kapının önünde sabahlamaya cesaret edebiliyor. demiyor mu tanıdıklarımızın kulagına giderse diye.. çok tutarsızlıklar var çoook. hadi diyeliim ki konu doğru. o adamın kızı sizin için o... dediğinde vicdanın sızlamıcaksa bildiğini yap. zaten kimsenin fikrine katılmıyorsun ne diye yardım istiyorsun

Bu adam genel müdür filan yazmışsın bir yerde zengin sanırım genelde böyle evli ve aşık olunan erkeklerden fakir olanını da hiç duymadım bence vazgeçilemeyen her şey tamamen duygusal gibi. :37: Siz kendinize böyle bir değeri daha doğrusu değersizliği biçtiyseniz ve içiniz de alıyorsa bence aynen devam edin nasıl olsa hakkına girdiğiniz adamın eşi ve çocuğunun hakkı sizden kat be kat çıkar günün birinde Allah büyük.

bu adamı karısı boşarsa boşanır yoksa onun öyle bir niyeti yok
hıı boşandı diyelim sen hayrını görürmüsün hiç sanmam:20:

ne olur boşanmamış adamlardan uzak durun.. ne olur.
bir adam eğer hala boşanmamışsa ve başkasıyla bir ilişkiye başlıyorsa en iyi ihtimalle bunu size de yaşatabilir. kibunu sizin açınızdan bakaraksöylüyorum.karısını hiç düşünmek bile istemiyorum.
başınızdan atmak istiyorsanız da eşiyle görüşmek istediğinizisöyleyin. görün bakalım eşi istiyormuymuş istemiyormuymuş adamı

böyle kadınlar oldukça erkeklerın yaptığı hak mustehak

bekar erkek yok gibi evli erkekler kapış kapış hayır eşini bırakıp size geldiğinde eşinden üstün bı tarafınız olmuyor

adam resmen seni karşılaştığı o işadamı kişiye '' müstakbel eşim '' diye tanıştırıp, '' boşanmadım ama nasıl bir gün boşanıcam ' gibilerinden cümlelerle rezil etmiş. o işadamı neler düşünmüştür kimbilir senin hakkında ? hiç böyle düşündün mü bu sevgilinin seni o adama böyle tanıştırması mı gerekiyordu ? '' arkadaşım '' demesi yeterli değil miydi ? resmen seni küçük düşürmüş bu adam büyük ihtimalle erkek muhabbetlerinde de konunu geçiriyordur her türlü (!) bilmem anlatabildim mi ? ama müstehaktır kendi düşen ağlamaz. vicdanın seni rahat bıraksaydı gelip buraya konu açmazdın zaten umarım vicdanının sesini dinlersin kimse için değil kendin için. çünkü böylesi bir gayrımeşru ilişkide en acınası halde olan sensin. adam zaten belli sen olmasan başkası olacaktı keyfine bakıyor, ama ya sen ? kendine yakıştırıyor musun ?

Yaklaşık 5 ay önce kendimden 10 yaş büyük biriyle tanıştım , ve bir ilişki yaşamaya başladık . Kısa sürede birbirimize çok ısındık . Nerdeyse her günü beraber geçirmeye başladık , o işteyken gündüzleri 4-5 saat telefonda konuşup işten çıktıktan sonra buluşuyorduk . Ben bukadar ilgi karşısında kendime hakim olamayıp aşık oldum .
Aradan 2 ay kadar geçtikten sonra evli olduğunu öğrendim . şimdi diyeceksiniz ki hiç mi şüphelenmedin ? Hayır şüphelenmedim . Bende kalıyordu ve şüpheleneceğim telefonlar gelmiyordu . Telefonu her çaldığında yanımda konuşuyordu . Bana yalan söylediğini söylediğimde kendisini evli olarak görmediğini söyledi . Ankarada bir kızı var , eşinin öğretmen olduğunu ve sene içi cumadan pazara kadar orda olduğunu yazın ise sürekli olarak ankarada olduğunu söyledi . E hergün bendesin hiç mi merak etmedi seni şimdiye kadar diye sorduğumda beni istemiyor ki dedi . Zaten boşanma aşamasındayız . Birlikteyken de ne konuşuyoruz ne başka bişey dedi .
Aradan belli bir süre geçtikten sonra ben ayrılma kararı aldım belki eşiyle durumu düzeltir diye düşündüm . Ama ne zaman ayrılalım desem hepiçip içip dağıtıyor , telefonda ağlıyor . Kapının önüne gelip aşağında sabaha kadar oturuyor .
Ortak bir tanıdığımıza eşiyle olan durumunu sordum (bizim birlikte olduğumuzu bilmiyor ortak tanıdığımız) herhangi bir problemleri yok dedi . Ben hiçbir anlam verememeye başladım . Madem problemleri yok eşi hiç merak etmiyor muydu bu adam nerede diye . Iş yerindeyim diye kandırma ihtimali olamaz çünkü özel bir şirketin genel müdürü , şirketi aradığı zaman orda olmadığını öğrenir .
şimdi ben evi taşıycam , eve benlimle bakmasını istedim sadece fikir vermesi açısından . Beraber yaşıyalım diyor . çevremdeki tüm insanlara ben zeyneple evlenicem görüceksiniz demiş .
Ne yapıcağımı bilmiyorum , çok seviyorum . çok iyi anlaşıyoruz . Ama bir taraftan da o kadını düşünüyorum . Bana sürekli git gel yaşıyorsun , ayrılıp duruyorsun yapma artık bunu diyor . Ama aklıma eşi her geldiğinde ilişkiyi bitirmek istiyorum .
Kendi kendime çok düşünüyorum madem kadın bunu istemiyor , suratına bile bakmıyor . Evdeyken neden benimle telefonda konuşamıyor farklı bir odaya geçip . Sürekli mesajlaşıyoruz . Diyelim ki aralarında bir sorun yok , eşi hiç mi merak etmiyor bu adam nerede diye .
Insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş , rahmetli babamın hayatına giren kadınlara hep o... Gözüyle baktım . çok kızdım onlara şimdi ben de evli bir adama aşık oldum .
Lütfen bana yardımcı olun bayram için kızının yanına gitti ankaraya , yarın sabah dönücek . Ne yapmalıyım ? Görüşmeyelim dediğimde içip içip dağıtıyor . Eve geliyor sabaha karşı . Bu halin ne diye sorduğumda sen beni bu hale getiriyorsun diyor . Akıl verin bana nolur :44:

1- öyle 5 ay gibi kısacık bir zamanda deli divane aşık olunmaz, o aşk değil takıntıdır, bir insan bir insanı paylaştığı ölçüde sevebilir
2- evli olduğunu bilmeden konuşuyor olman normal ama şu anda buna devam etmen hiç mantıklı değil, seni de anlayabiliyorum insanın duygularına hükmetmesi çok zordur ama yapman gereken tek şey bu
3-insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş dedin kendi ağzınla, sen şimdi bunu yapıyorsun, yarın çoluğun çocuğun olduğunda onlar da aynısını yapsalar ne hissederdin, seviyorum dediğin adamın çocuklarının karısının yerine koy kendini
4-viranın üzerine gökdelen inşa edilmez edilse de en küçük bir sarsıntıda yıkılır gider
5-o neden böyle şu neden şöyle diye düşünüp durmayı bırak ve bence bir an önce radikal bir karar al, ya ne olacaksa olsun deyip vijdanının kapısını kapatıp ilişkine devam et, ya bırak o yaksın yıksın sen ilişkini bitir, ki yakıp yıkıyorsa psikolojisi bozuk bir insandır bence, psikolojisi sağlam olmayan bir adamla nasıl mutlu olmayı düşünüyosun
6-kararın her ne olursa olsun bunun sonucunu yine sen yaşayacaksın bunun bilinciyle hareket et

nasıl kllişe oldu bu mazeret değilmi.. :1::1:

hayır çocuklar nasıl bir engel teşkil ediyor anlamıyorum ki ben boşanmaya
çocuklar üzülmesin diyorsa ee mal zaten sen her gece dışarlarda sürtüyormuşsun kızın kapısında sabahlıyormuşsun içki içip sapıtıyormuşsun
çocuklar seni ne zaman görüyor da ne paylaşıyor da üzülmesinler
ha çocuklar başına silah dayayıp elini kolunu bağlıyorsa bilemicem:52::52:
tencere tava hep aynı hava demek istiyorum izninizle sayın seyirciler(tavaya saygımız sonsuz)

Merhabalar,

Öncelikle kalbinle değil, beyninle hareket etmelisin. Unutma ki başkasını seninle aldatan biri ileride seni de başkasıyla aldatacaktır. Ne aşklar unutuluyor, geçiyor gidiyor bence kararını aceleyle vermeli, sonrasında bu kararına uygun bir şekilde davranmalısın. Yani tamam bitti deyip, durum her ne kadar zor olsa da (içki, evinin önüne gelmesi vs) kararından vazgeçmemen lazım. yoksa kaçan kovalanır gibi bir ayrılıp bir barışırsın.

Bence karısını arayıp konuşman doğru olur. Onun bu durumdan haberi var mı? Gerçekten boşanmak istiyor mu? Sonuçta kocasının bir tek kendisiyle olmadığını bilmesi en doğal hakkı.

Merhabalar,

Öncelikle kalbinle değil, beyninle hareket etmelisin. Unutma ki başkasını seninle aldatan biri ileride seni de başkasıyla aldatacaktır. Ne aşklar unutuluyor, geçiyor gidiyor bence kararını aceleyle vermeli, sonrasında bu kararına uygun bir şekilde davranmalısın. Yani tamam bitti deyip, durum her ne kadar zor olsa da (içki, evinin önüne gelmesi vs) kararından vazgeçmemen lazım. yoksa kaçan kovalanır gibi bir ayrılıp bir barışırsın.

Bence karısını arayıp konuşman doğru olur. Onun bu durumdan haberi var mı? Gerçekten boşanmak istiyor mu? Sonuçta kocasının bir tek kendisiyle olmadığını bilmesi en doğal hakkı.

herkesin kendi düşüncesi ama şuna gerçekten katılmıyorum doğru bulmuyorum eşini ne sıfatla arıyacak eşinizi sizinle paylaşıyorum haberınız varmımı dıyecek aldatılsam herhalde en son eşimin benı altatığı kadından öğrenmek isterim bu durumu yok yanı bence araması çok luzumsuz

bu adam genel müdür filan yazmışsın bir yerde zengin sanırım genelde böyle evli ve aşık olunan erkeklerden fakir olanını da hiç duymadım bence vazgeçilemeyen her şey tamamen duygusal gibi. :37: Siz kendinize böyle bir değeri daha doğrusu değersizliği biçtiyseniz ve içiniz de alıyorsa bence aynen devam edin nasıl olsa hakkına girdiğiniz adamın eşi ve çocuğunun hakkı sizden kat be kat çıkar günün birinde allah büyük.

böyle bir yorumu bukadar kişinin beğenmesi ne acı

arkadaşlar ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum , sizinle bir sıkıtımı paylaştım ki paylaşmaz olaydım
psikolojim hiç normal değil bunun da farkındayım .

Orda genel müdür anektodunu eğitimi için kullandım cebindeki parası için değil . Cebindeki parası da inanın hiç umrumda değil (ki siz şimdi buna da inanmazsınız) benim gelirim ve ailemin durumu çok şükür iyi .

merhabalar,

öncelikle kalbinle değil, beyninle hareket etmelisin. Unutma ki başkasını seninle aldatan biri ileride seni de başkasıyla aldatacaktır. Ne aşklar unutuluyor, geçiyor gidiyor bence kararını aceleyle vermeli, sonrasında bu kararına uygun bir şekilde davranmalısın. Yani tamam bitti deyip, durum her ne kadar zor olsa da (içki, evinin önüne gelmesi vs) kararından vazgeçmemen lazım. Yoksa kaçan kovalanır gibi bir ayrılıp bir barışırsın.

yani evet eşini arayamam kadın bana ne dese haklı .
Eşi istanbulda bir özel okulda resim öğretmeniymiş . Bir şekilde eşiyle bir kontak bulup aynı ortama ilerde gelme gibi bir planım var zaten . Ortak tanıdıklardan yararlanıcam ama bunu hemen yapamam ayrılmam ve üstünden biraz zaman geçmesi gerekkiyor . Kendi gözlerimle ben de görmek istiyorum aralarındaki ilişkiyi .

hayır çocuklar nasıl bir engel teşkil ediyor anlamıyorum ki ben boşanmaya
çocuklar üzülmesin diyorsa ee mal zaten sen her gece dışarlarda sürtüyormuşsun kızın kapısında sabahlıyormuşsun içki içip sapıtıyormuşsun
çocuklar seni ne zaman görüyor da ne paylaşıyor da üzülmesinler
ha çocuklar başına silah dayayıp elini kolunu bağlıyorsa bilemicem:52::52:
Tencere tava hep aynı hava demek istiyorum izninizle sayın seyirciler(tavaya saygımız sonsuz)

arkadaşım canım çok acıyor .
Ortada yalan olduğnuun farkındayım belki de yalana inanmak istedim şimdiye kadar
ha bana sorsan boşanmasını ister misin diye asla istemem
ozaman niye hala berabersin diyceksin , kopamıyorum ... Eminim şimdi de bukadar güçsüz ve gurursuz musun diye düşünüyorsun . Evet sanırım öyleyim . Yani öyleydim . Defalarca kez denedim . Birton ayrılık mesajı çektim .
Lanet olsun ki ben böyle bir saflık yaptım . Tam tanımadan etmeden aşık oldum . Ona karşı kendimi çok güçsüz hissediyorum . Ama kararım kesin bayramda ankaraya gitmesi de çok iyi oldu bu açıdan birkaç gün görmemem . Bu sefer tamamen bitiricem .

1- öyle 5 ay gibi kısacık bir zamanda deli divane aşık olunmaz, o aşk değil takıntıdır, bir insan bir insanı paylaştığı ölçüde sevebilir
2- evli olduğunu bilmeden konuşuyor olman normal ama şu anda buna devam etmen hiç mantıklı değil, seni de anlayabiliyorum insanın duygularına hükmetmesi çok zordur ama yapman gereken tek şey bu
3-insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş dedin kendi ağzınla, sen şimdi bunu yapıyorsun, yarın çoluğun çocuğun olduğunda onlar da aynısını yapsalar ne hissederdin, seviyorum dediğin adamın çocuklarının karısının yerine koy kendini
4-viranın üzerine gökdelen inşa edilmez edilse de en küçük bir sarsıntıda yıkılır gider
5-o neden böyle şu neden şöyle diye düşünüp durmayı bırak ve bence bir an önce radikal bir karar al, ya ne olacaksa olsun deyip vijdanının kapısını kapatıp ilişkine devam et, ya bırak o yaksın yıksın sen ilişkini bitir, ki yakıp yıkıyorsa psikolojisi bozuk bir insandır bence, psikolojisi sağlam olmayan bir adamla nasıl mutlu olmayı düşünüyosun
6-kararın her ne olursa olsun bunun sonucunu yine sen yaşayacaksın bunun bilinciyle hareket et

arkadaşım yazın için çok teşekkür ederim . Okuduğum en değerli yorumlardan ( fikirlerden ) biriydi . şu açıdan ki beni aşağlamadın , mantıklı bir şekilde yardımcı olucak bir yazı yazdın . Gerçekten teşekkür ederim .

Back