• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardımcı olun !!!

Madem ayrilmaya calisiyorsunuz, ne diye yeni tutacaginiz eve, baksın diye goturuyorsunuz. Bizimle dalgami geçiyorsun arkadaşım. Senin ayrılmak istediğin falan yok. Ayrılacak adam, nasıl ayrılacağım demez. Kapina,mi dayanıyor ararsın polisi. Ariyor mu,hattini değiştirirsin. Bu kadar basit.

evet tutacağım eve götürmemem gerekkiyordu bu konuda salaklık yaptığımın ben de farkındayım .
ama ben de seviyorum . bakmayın bukadar sakin göründüğüme .
polisi arayamam . onu asla sıkıntıya sokamam dedim ya bi ah dese ben burda ölürüm .
napıcam nasıl ayrılıcam bilmiyorum ama içimde bir gerizekalı ses var ki o da bana bu ilişkiyi bitirme zeynep diyor .
ne var ilk tanıştığımızda bana evliyim deseydi . bunu da bir gün konuşurken bana evli olduğumu söylesem şuan sevgili olamazdım dedi .
sen bu ilişkiyi yalanla başlattın dedim . ben sadece kağıt üzerinde evliyim . her gün yanındayım anlamıyor musun dedi .

Çocuğu için şuan beklediğini söylüyor . kendi babamdan biliyorum bu hikayeyi zaten
benim sorunum ayrılamamam ...

size başımdan geçen farklı bir olayı daha anlatıyim , ayrıldık bitti dedim . eşi de istanbuldaydı . gece saat 4 e kadar oturup içmiş 4 de beni aradı . nooldu bu saatte dedim . bağırıyor ağlıyor telefonda . nerdesin sen dedim . evdeyim dedi . eşin duyucak şimdi , üzülücek kapat şu telefonu dedim . içerde uyuyor o dedi . olsun dedim . yarın müsait bir saatte ararsın dedim . sabah 5 de tekrar aradı ben aşağıdayım diye . ayrıldık anlamıyor musun dedim . konuşalım işte geldim dedi . eşin evde olmadığını görürse dedim . beni umursamıyor ki zaten dedi . kendisine ev bakıyormuş benimle zaten yaşamak istemiyor dedi .
o bunları dedikce acaba eşi bunu istemiyor da bu mu boşanmamak için diretiyor diye düşünüyorum ...

o zaman boşanmak için neyi bekliyor? eğer eşi onu umursamıyorsa ve seni bu kadar seviyosa hala neyi bekliyor?

kusura bakma ancak eğer seni gerçekten dediğin kadar sevseydi şimdi boşanmış olurdu..

nasıl ayrlacağına gelince evli ve iki tane çocuğu olduğunu her daim aklında tutarsan zaten ayrılman için gerekçen hazır olur..ama hala kendini oyalamaya çalışıyorsun bence,ayrılmamak için bahaneler oluşturuyorsun..bunu yapma..bu adam eşini iki çocuğunun annesini aldattı birgün sana da aynısını yapabilir bunu hiç unutma.

1 saat kadar önce aradı yarın geliyormuş . naapıyorsun dedi .
kışlıkları hurca koyuyorum dedim . gayet resmi bir şekilde konuştuk .
bana e yeni ev sen artık beni de değiştirirsin dedi gülerek .
ben de evet hayatımda çok büyük değişiklikler yapıcam dedim .
zeynep sen beni öldürmek mi istiyorsun , sana bi silah getiriyim kısa yolla yap bunu dedi . yoksa ben o evi srnin başına yıkarım öyle bir ihtimalde dedi .

böyle anlatınca da yanlış anlamayın normalde karıncayı dahi incitemez .ki beni asla incitmez . sesini bile yükseltmez bana karşı .
ama ayrılık söz konusu olunca sapıtıyor .
ben de acı çekiyorum . çok zor ya

o zaman boşanmak için neyi bekliyor? eğer eşi onu umursamıyorsa ve seni bu kadar seviyosa hala neyi bekliyor?

kusura bakma ancak eğer seni gerçekten dediğin kadar sevseydi şimdi boşanmış olurdu..

nasıl ayrlacağına gelince evli ve iki tane çocuğu olduğunu her daim aklında tutarsan zaten ayrılman için gerekçen hazır olur..ama hala kendini oyalamaya çalışıyorsun bence,ayrılmamak için bahaneler oluşturuyorsun..bunu yapma..bu adam eşini iki çocuğunun annesini aldattı birgün sana da aynısını yapabilir bunu hiç unutma.

evet arkadaşım kendi kendime onu düşünüyorum yani bir gün beni arasa zeynep ben boşandım dese , bu sefer benim yüzümden boşandılar diye vicdan azabı çekicem .
hadi onu da geçtim o adamı eşim olarak gösteremem antalyada aileme , ailem beni öldürür . ailem ailesini çok sever onu da çok sever ama boşanmış 2 çocuk sahibi biriyle evlenmemi asla kabul etmezler
ama aşığım , hala aşığım ...
bu acıyı çekmeye başlasam bir gün son bulur mu ? unutabilir miyim sizce ?
hadi kendimi boş verdim , o kendini toparlayabilir mi ? her ayrıldığımızda acaba şuan nerde içiyor başına ne iş açıcak diye üdşünüyorum geceleri .

Arkadaşım öncelikle sen konunu anlatmışsın ama devamlı kendini ve adamı savunma durumdasın. Bizden bir akıl fikir almak için anlatmadın mı olayları? Önce sen kendi içinde kabulleniceksin bazı şeyleri. ama yok bana öyle dedi böyle dedi diye savunma. Bence birkaç gün tek başına uzaklaş bi yerlere git düşün. Napıyorum ben diye? Eğer 2. kadın olmayı kabulleneceksen devam et. Seni yadırgamıyorum.
Bu adam boşanmicak. Çocuk için duruyorum demiş. Çocuğunu düşünen adam akşamları çocugunun yanına gider bakar napıyo diye. Her akşam senin evindeyse bu nasıl çocuğunu düşüyo?? Burda böyle bir konuyu anlatınca tepki toplarsın bunu biliyosundur heralde. İçki içip dağıtan sevgilisini arayan erkeklerden ben hoşlanmam. Erkek biraz ne yaptıgını bilicek. Boşan gel. Boşanmıyosan kapımda ağlama.

bu konuda senin tek mağduriyetin baştaki kandırılmışlık. Bundan sonra nasıl bir hayatın olmasını istediğine kendin karar vericeksin. bir dönüm noktasındasın bence. Ya bu çocuğuna karısına sahip çıkmayan ama aynı zamanda elde tutmaya çalışıp gönül eğlendirmeye çalışan adamın 2. evi olucaksın, ya da kendini bu pisliklerden sıyırıp sorunsuz dertsiz bir yok çiziceksin. Bu tip adamlarla huzur bulamazsın.

evet arkadaşım kendi kendime onu düşünüyorum yani bir gün beni arasa zeynep ben boşandım dese , bu sefer benim yüzümden boşandılar diye vicdan azabı çekicem .
hadi onu da geçtim o adamı eşim olarak gösteremem antalyada aileme , ailem beni öldürür . ailem ailesini çok sever onu da çok sever ama boşanmış 2 çocuk sahibi biriyle evlenmemi asla kabul etmezler
hadi kendimi boş verdim , o kendini toparlayabilir mi ? her ayrıldığımızda acaba şuan nerde içiyor başına ne iş açıcak diye üdşünüyorum geceleri .

Sizin aileniz ve karşı tarafın ailesi tanışıyormu çok severler demişsiniz ya ona istinaden sordum,eger aileler birbirini tanıyorsa ve bir sürü ortak arkadaşınız varsa siz bu adamın evli oldugu baştan bilmeniz gerekmiyor muydu?

arkadaşım dünyada ne acılar v ar biliyo musun sen? bu ne ki onların yanında..

bak o adam kendine bi şey yapmaz merak etme can tatlıdır anca öyle rol yapar..peşimde bi tane ruh hastası vardı ben evlenene kadar deli gibi seviydu beni güya,seni bırakmam intihar ederim falan diyodu ki biz sevgili bile değildik hiç bişey değildik ve ben evlendim..o naptı sence,arkadaşlarımla tebrik ettiği haberini yolladı..yani kimse aşktan ölmez o filmlerde var.seven adam bo-şa-nır-dı! bu kadar...

bu arada bence sen o adamdan ayrılmayacaksın ve bu ilşkiniz böyle devam edecek..ve özür dilerim ama şu anda 2.kadın konumundasın bunun farkında mısın? nasıl bunu yakıştırıyosun kendine?

Sizin aileniz ve karşı tarafın ailesi tanışıyormu çok severler demişsiniz ya ona istinaden sordum,eger aileler birbirini tanıyorsa ve bir sürü ortak arkadaşınız varsa siz bu adamın evli oldugu baştan bilmeniz gerekmiyor muydu?

o da doğru dimi :26:

konu sahte olmasın ya o kadar şey yazdık zaman harcadık :20:

evet tutacağım eve götürmemem gerekkiyordu bu konuda salaklık yaptığımın ben de farkındayım .
ama ben de seviyorum . bakmayın bukadar sakin göründüğüme .
polisi arayamam . onu asla sıkıntıya sokamam dedim ya bi ah dese ben burda ölürüm .
napıcam nasıl ayrılıcam bilmiyorum ama içimde bir gerizekalı ses var ki o da bana bu ilişkiyi bitirme zeynep diyor .
ne var ilk tanıştığımızda bana evliyim deseydi . bunu da bir gün konuşurken bana evli olduğumu söylesem şuan sevgili olamazdım dedi .
sen bu ilişkiyi yalanla başlattın dedim . ben sadece kağıt üzerinde evliyim . her gün yanındayım anlamıyor musun dedi .

Madem bu kadar çok ortak tanıdığınız var, ayni yerlisiniz, öyle ki size ulasmakta zaten hic sıkıntı yasamiyor. Nasıl oluyorda bu kadar ortak tanidiginiz olan birinin evli oldugunu bilmiyordunuz.

o da doğru dimi :26:

konu sahte olmasın ya o kadar şey yazdık zaman harcadık :20:

hayır arkadaşlar konu sahte değil .
benim babam 2005 senesinde vefat etti ailem memlekete yerleşti ben ailelerin birbirini tanıdığını mayıs ayında memlekete gidince öğrendim . ve bana eşi hakkında hiçbir şey söylenmedi o ortamda . babasını , rahmetli annesini , kardeşlerini anlattılar . bir de meşhur avukat bir amcası varmış onu anlattılar .
ben sile dostlarımızı pek bilmem , sohbet ederken soyadını söyleyerek dedeme sordum . babası çok yakın arkadaşım her gün beraberiz dedi .

Madem bu kadar çok ortak tanıdığınız var, ayni yerlisiniz, öyle ki size ulasmakta zaten hic sıkıntı yasamiyor. Nasıl oluyorda bu kadar ortak tanidiginiz olan birinin evli oldugunu bilmiyordunuz.

inanın bana kimse o dönem zarfında bu adam evli kızım demedi . belki de insanlar bunu bildiğimi bu şekilde ilişkiye başladığımı düşündüler eşelemediler bilmiyorum ama hala ilişkimiz çoğu insanın hoşuan gitmiyor farkındayım . nasıl gidebilir ki gerçi . evli bir adamla ilişki yaşayan bir kız . bende salaklık neden iyice tanımadan kendini kaptırırsın ki ? aşık oldum ve evli olduğunu öğrendim .

Oy oy oy. Aileler birbirini tanıyor. Hatta kızımızın ailesi bu aileyi çok seviyor. Ama bizim madur kızımız adamın evli, olduğunu bilmiyor. Dağılın millet fena halde kafa buluyor bizle. Konu sahibi sana diyeceğim de su ki senaryon tutmadiiii

Ailenin ailesini çok sevdiğini biliyosun da adamın evli olduğunu nasıl bilemedin. Ailenle onun hakkında bir konuşma geçmiş yani?

Oy oy oy. Aileler birbirini tanıyor. Hatta kızımızın ailesi bu aileyi çok seviyor. Ama bizim madur kızımız adamın evli, olduğunu bilmiyor. Dağılın millet fena halde kafa buluyor bizle. Konu sahibi sana diyeceğim de su ki senaryon tutmadiiii

kafa bulmuyorum bir önceki mesajda her şeyi anlattım . ben tüm sülalemden senelerdir ayrıyım . ailemle birlikteydim ailem de babamın vafatından sonra memlekete taşındı ben istanbulda oturuyorum , ve senede 3-4 kez giderim yanlarına . doğal olarak kimleri tanırlar kimlerle arkadaşlar bilmem . oda aynı şekilde ankaraya okumaya gittiğinden beri ailesinden uzakta . ankaradan sonra istanbulda çalışmaya başlamış . istemiyorsanız inanmayabilirsiniz ama bunlar benim yaşadıklarım .

Bu adam tam olarak neyiniz oluyor? Bizde evimize giren bir erkek o vakitten sonra kardeşimizdir. Başka gözle bakılmaz. Komşuyla bile evlenilmez o yüzden. Ortak tanıdıklarınız nasıl söylemez?? Ortak tanıdıklarınız vasıtasıyla aileniz bu durumdan haberdar olmadı mı? İnsanların ağzı durmaz ki, dedikodu olur illa?

zamanında babanda kaçamaklar yapmış anladığım kadarıyla..
ve sen babanın beraber olduğu kadınlara o... gözü ıle bakmışsın.

Beraber olduğun adamında kızı varmış.
O kız öğrenırse o da sana o... gözü ıle bakacak bılıyorsun değıl mı?
Bunu kendıne yakıştırıyorsan devam et.

inanın bana kimse o dönem zarfında bu adam evli kızım demedi . belki de insanlar bunu bildiğimi bu şekilde ilişkiye başladığımı düşündüler eşelemediler bilmiyorum ama hala ilişkimiz çoğu insanın hoşuan gitmiyor farkındayım . nasıl gidebilir ki gerçi . evli bir adamla ilişki yaşayan bir kız . bende salaklık neden iyice tanımadan kendini kaptırırsın ki ? aşık oldum ve evli olduğunu öğrendim .

tamam o zaman bilmiyodun diyelim e şu anda abliyosun daha neyi bekliyorsun?aşk,bağlılık deme bana adam yalancı sen kandırmış biri. kendine acımayla ah etmeyle bi yere varamazsın.

ama yineliyorum sen bu adamdan ayrılmayacaksın o da eşinden boşanmayacak ve evli adamın sevgilisi olarak devam edeceksin..yazdıklarından bunu anlamak mümkün zaten.

senin adına ve ailen adına üzüldüm,gerçekten.

Aileler madem bu kadar yakın senin bu rezil ilişkin ailenin kulagina, giderdi. Boyle bir şeyi duyup da ailenize soylemeyeceklerini iddia edersiniz şimdi de. Ay valla bana cevap yazmayin çünkü zerre kadar inanmiyorum konunuza. Size Allah akıl fikir versin.

Belki de babanın da kaçamakları oldugu için sana doğal geliyor bir erkeğin aldatması.. babanınkiler nasıl kaçamak olarak kaldıysa sen de öyle bir kaçamak olucaksın işte.

sen bu adamdan ayrılmazsın ayrılacak insan ilk öğrendiğinde ayrılır.Çok seviyordum falan demeyin.Adam evli,sizi düşürdüğü durum belli hala aşığım,öldürür kendin,o ah etse ben ölürüm bilmem ne....karısı aramıyor diyorsun.Bu senin sorumluluğunda değil,karısı ile arası kötü de olabilir bu da seni ilgilendirmez ama kendine saygın olsaydı bu adamdan ayrılır bitirirdin.şu an öyle kötü bir durumdasın ki bence.Bir bayanın bu durumda olması çok üzücü.

Back