• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardımcı olun !!!

arkadaşlardan birinin karısının öğrenmesi gerektiğini söylemişti , yani eğer benle ayrıldıktan sonra kulağıma başka kızlarla da aynı şekilde devam ettiği gelirse bir şekilde konuşmayı düşünüyorum . Huylu huyundan vazgeçmez derler . Bugün ben yarın başkası karısı da evde çamaşırını yıkasın yemeklerini yapsın . Gerçi söylediğine göre kendi çamaşırlarını kendisi makinaya atıormuş kendisi ütülüyormuş . Eşi de yemek hazırlamıomuş dışarsa yiyip eve geliyormuş ç

Ben söyledim..
Sana şu yorum yapan arkadaşlardan birisi destek çıksın sen burada '' aşkımı yaşamak istiyorum '' dersin..
Yahu sen kaç yaşındasın ?
Sanane başka kadınlarla ne halt yediği..
Sen önce kendini bir temizlesene..

yok kızmam herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür.ama iyilikle konustugu halde anlamıyorsa hala bi umut kalıcak adamın içinde kandırabilirmiyim acaba diye peşini bırakmıcak böyle kesin ve sert olursa eger evet ya tamamen bitmiş artk başka görüşme olmucak msjını böyle verebilir gibi geldi bana.
oda bi bakış açısı tabi, ama benim aklıma da şu geliyor, terkedilen erkek hazımsız olur, abuk subuk şeyler yapmaya kalkabilir diye düşünüyorum, ne bileyim cinsi cibilliyeti bozuksa içip kapısına dayanır filan, bende amma senaryo yazdım he :)

yavrum sen daha kararını verememişsin, önce sen kendinle bi yüzleş ondan sonra git adamdan ayrıl, değilse bugün ayrılsan yarın yine barışırsın bu kafayla

yoo hayır kararımı verdim . Ama bir süre görmemem gerektiğini düşünüyorum . Yani görünce ne karşısında kararlı bir şekilde durabilirim . Karşısında kitleniyorum çünkü . Elbet bir süre görmeyince duygularım değişmeye başlıcak aşkım azalıcak . Ozaman çıksın karşıma ağzıma geleni söylerim :) ama şu aşamada yok yani söyleyemem . Zaten normal insanlara karşı da yüzyüze sert tavır sergileyemeyen biriyim .

Evli oldugunu ogrendigin an bitirmen lazimdi. :19: Birakilan 2. kadin olmamak icin ayrilman lazim. Karisina da anlat oyle birak diyicem ama tam emin degilim. :50:

Son düzenleme:
ben söyledim..
Sana şu yorum yapan arkadaşlardan birisi destek çıksın sen burada '' aşkımı yaşamak istiyorum '' dersin..
Yahu sen kaç yaşındasın ?
Sanane başka kadınlarla ne halt yediği..
Sen önce kendini bir temizlesene..

yaşım henüz 24 ve bu benim 2. Sevgilim daha . Ilk sevgilim 3 sene sürdü , ilişkiler konusunda pek deneyim sahibi bir insan değilim . Ve benim şansıma ilk sevgilimi de ideolojik açıdan ailem istemedi . Onla da ona aşık bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık .

ben yapamam ama ya :(
vuramam yani . Elim kalkmaz . Ya kötü söz bile söyleyemiyorum yaptıklarına rağmen :(

o zaman mecburen sert konnuscaksınız telefonda.ve sonrasında hattı kırıcaksınız size ulaşamıycak yınede ulasırsa bı sekılde eşine durumu anlatırım gibi söyliceksiniz.sana yaptıgı kötülükleri düşün.sogursun zamanla zaten.

yoo hayır kararımı verdim . Ama bir süre görmemem gerektiğini düşünüyorum . Yani görünce ne karşısında kararlı bir şekilde durabilirim . Karşısında kitleniyorum çünkü . Elbet bir süre görmeyince duygularım değişmeye başlıcak aşkım azalıcak . Ozaman çıksın karşıma ağzıma geleni söylerim :) ama şu aşamada yok yani söyleyemem . Zaten normal insanlara karşı da yüzyüze sert tavır sergileyemeyen biriyim .
yok bence gerçekten kararını vermemişsin sen, beynin tamam bitti diyo da kalbin ay belki düzelirmi, belki herşey güzel olurmu acaba diyo

evli oldugunu ogrendigin an bitirmen lazimdi. :19: Birakilan 2. Kadin olmamak icin ayrilman lazim. Karisina da anlat oyle birak diyicem ama tam emin degilim. :50:

evet keşke o an bitirseydim daha çok zaman geçirmemiş olurduk , şimdiye kadar da muhtamelen çoktan unutmuş olurdum . Ama kararlıyım be sefer kesin biticek . Kimsenin oyuncağı olmucam . Isterse bitirdikten sonra eşine boşanma davası açsın umrumda değil , dediğiniz gibi ona yapan bana da yapıcak

yok kalbim belki düzelir mi demiyor kalbim seviyorsun onu diyor . Ama bitti .. Kesin kararlıyım .
o bence sevgi falan değil, hoşuna giden birşeyden kopmanın üzüntüsü, sevgi paylaştıkça güçlenen bir duygudur, sizin paylaşabileceğiniz nasıl bir ortak noktanız varki bu saatten sonra, neyse inşallah kararını kesin vermişsindir, yoksa bir ayrılıp bir barışma moduna girersen bu iş hiç bitmez böyle sürer gider

Ay cildiricaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm :ssz:

ya neyine kilitleniyorsunuz Allah askina ya ???

sizin hic mi kendinize sayginiz yok !

adam sizi kandirdi ,yalan söyledi , aldatti............................

daha ne kilitlenmesi ???

gerci bende sacmaliyorum :37:

sizin kendinize sayginiz olsa o dakika birakirdiniz konusuyom iste bakmayin bana :ssz:

oda bi bakış açısı tabi, ama benim aklıma da şu geliyor, terkedilen erkek hazımsız olur, abuk subuk şeyler yapmaya kalkabilir diye düşünüyorum, ne bileyim cinsi cibilliyeti bozuksa içip kapısına dayanır filan, bende amma senaryo yazdım he :)
sizde haklısınız erkekler bi tuhaf.ama birininde bu adama haddini bildirmesi lazım.sımdı ıyı nıyetle konusulunca nazık bı sekılde adam yaptıgının yanlıs oldugunu anlamıcak ki .burda magdur olan her ıkı kadın karısı ve sevgılısı adam daldan dala konuyo resmen.sevgılısınden ayrılsa yaptıgının hata oldugunu anlamazsa yenı bı dal bulcak belkıde.gencecık kızların duygularıyla oynamaya ne hakkı var belliki adam capkınlıkta usta.

herkesin kendi düşüncesi ama şuna gerçekten katılmıyorum doğru bulmuyorum eşini ne sıfatla arıyacak eşinizi sizinle paylaşıyorum haberınız varmımı dıyecek aldatılsam herhalde en son eşimin benı altatığı kadından öğrenmek isterim bu durumu yok yanı bence araması çok luzumsuz

yani ben aldatılıyor olsam kimden olsa aldatıldığımı bilmek isterdim. bu durum için geçerli olmayabilir belki ama bir kadını birçok kadınla aldatan erkekler var. sırf duygusal açıdan da değil, ortada bulaşabilecek cinsel hastalık, vs olabilir (yine bu durum için geçerli olmadığını belirtmek isterim). gönül ister ki bazı erkekler aç gözlü değil de erdemli olsun, artık seni istemiyorum deyip ilişkilerini bitirsinler ya da sorunların üzerine gitsinler.

kısacası, burada mağdur olan tek kişi aldatılan kadındır. acı olan gerçek ise o kadının da aldatıldığını bilip, ona göre karar verme hakkının olduğudur.

arkadaşlardan birinin karısının öğrenmesi gerektiğini söylemişti , yani eğer benle ayrıldıktan sonra kulağıma başka kızlarla da aynı şekilde devam ettiği gelirse bir şekilde konuşmayı düşünüyorum . Huylu huyundan vazgeçmez derler . Bugün ben yarın başkası karısı da evde çamaşırını yıkasın yemeklerini yapsın . Gerçi söylediğine göre kendi çamaşırlarını kendisi makinaya atıormuş kendisi ütülüyormuş . Eşi de yemek hazırlamıomuş dışarsa yiyip eve geliyormuş ç

Ahhhh ahhh emin ol bunların hepsi yalan, bir arkadaşım ki kadın cıvıl cıvıl dört dörtlük bir kadındı, eşinin aldattığını öğrendi, adam evlendiği günden beri aldatıyormuş meğer, biriyle evlendiği günden itibaren berabermiş, diğerleriyleyse günlük ilişkiler, 3-5 tane sevgilisi çıktı ortaya, karısıylayken aşkım bebeğim diyordu, sevgilisiyleyken karısını kötülüyormuş, karısı öğrenince ayrılmak istedi adam boşanmak istemedi ama sevgilisinden de ayrılmaya niyeti yoktu, arkadaşım zorla boşandı, adam eşiyle barışıp tekrar nikah yapabilmek için sevgilisini terk etti ama nafile.

sizde haklısınız erkekler bi tuhaf.ama birininde bu adama haddini bildirmesi lazım.sımdı ıyı nıyetle konusulunca nazık bı sekılde adam yaptıgının yanlıs oldugunu anlamıcak ki .burda magdur olan her ıkı kadın karısı ve sevgılısı adam daldan dala konuyo resmen.sevgılısınden ayrılsa yaptıgının hata oldugunu anlamazsa yenı bı dal bulcak belkıde.gencecık kızların duygularıyla oynamaya ne hakkı var belliki adam capkınlıkta usta.
evet artık günümüzde çok var böyle, evli barklı çoluklu çocuklu insanken benim başıma bile geldi defalarca, aynı ortamda iş gereği bulunmak zorunda olduğun insan hiç beklemediğin bi anda abuk subuk hareketler yapabiliyor hööö oluyorsun, insanlar bir acayip, allah düzgün insanlarla karşılaştırsın, ne bileyim ben olsam bakışlarımla bile hissetttirirdim kararlılığımı herhalde, galiba o anki ortama göre adamın karaktrine göre davranışı şekillendirmek lazım,

evet artık günümüzde çok var böyle, evli barklı çoluklu çocuklu insanken benim başıma bile geldi defalarca, aynı ortamda iş gereği bulunmak zorunda olduğun insan hiç beklemediğin bi anda abuk subuk hareketler yapabiliyor hööö oluyorsun, insanlar bir acayip, allah düzgün insanlarla karşılaştırsın, ne bileyim ben olsam bakışlarımla bile hissetttirirdim kararlılığımı herhalde, galiba o anki ortama göre adamın karaktrine göre davranışı şekillendirmek lazım,

iti an çomağı hazırla derler kocaman bir mesaj döşemiş telefona . O değil de :) çok sağolun ya . Valla gözümü açtınız . Konuyu ilk açtığımdaki aklımda şuanki bir değil . Sağolun

zeynep,
o adamdan ayrılmakta biraz olsun tereddütün dahi varsa bu bölümde açılmış aldatılma konularını okumanı isterim, eşlerinin aldattığını öğrenen kadınların boşanma kararı aldıklarında erkeklerin nasıl ağlayarak, yalvararak barışmak için takla attıklarını okumalısın.

pardon da niye karsına alıp konuşmaya cesaretin yok anlamadım sanki sen evlisin ne kadar seversen sev gerçekten evli olduğunu bilmeden ilişkiniz başladıysa bu adam resmen senle dalga geçmiş bunu öğrendiğinde eğer gerçekten aşık olsaydın anında silerdin..Öyle içiyomuş ağlıyomuş olay çıkarıyomuş... yaaa adam evlii ne kadar patırdı çıkarabilir sence karısının kulağına gitmesini istermi uyanık o senin zayıf olduğunu anlamış bi kere nasıl kandıracağının yolunuda bulmuş ohh ne güzel sende üzülmesine dayanamıyorum diyosun belki yanından ayrılınca dalga bile geçiyodur bide böle düşün bak ozaman karşısına geçip çat çat nasıl saydırıyosun...

Back