• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardımcı olun !!!

tekrarlamak istiyorum ki yaptığımı ne doğru buluyorum ne de elle tutulur haklı bir tarafı var . öyle bir saldırdınız ki bir anda . bunu kimseye doğal olarak anlatamıyorum , oyüzden sizlerle paylaşmak istedim . birkaç arkadaş senin bırakmaya niyetin yok ki yazmış .bırakmaya niyetim olmasa sizden yardım istemem . aşağlayıcı yorumlar haricindeki yorumlar zaten yardımcı oldu bana sizin yazılarınız sayesinde kararlılığım arttı , tek zorlandığım nokta aşık olmam bu ilişkide , yapamamam , başaramamam ... bazı arkadaşların yazısı için çok teşekkür ederim ki bana kuvvet veren yazılar ve konuya bakış açıları oldu . tekrarlamak istiyorum belki içinizde evli bayanlar var , ben yaptığımı yaşadığım ilişkiyi ASLA savunmuyorum .

arkadaşım canım çok acıyor .
Ortada yalan olduğnuun farkındayım belki de yalana inanmak istedim şimdiye kadar
ha bana sorsan boşanmasını ister misin diye asla istemem
ozaman niye hala berabersin diyceksin , kopamıyorum ... Eminim şimdi de bukadar güçsüz ve gurursuz musun diye düşünüyorsun . Evet sanırım öyleyim . Yani öyleydim . Defalarca kez denedim . Birton ayrılık mesajı çektim .
Lanet olsun ki ben böyle bir saflık yaptım . Tam tanımadan etmeden aşık oldum . Ona karşı kendimi çok güçsüz hissediyorum . Ama kararım kesin bayramda ankaraya gitmesi de çok iyi oldu bu açıdan birkaç gün görmemem . Bu sefer tamamen bitiricem .

lütfen ya dramatize etme
yaptığınız şey yok yüce bir şeymiş süslü cümlelerle anlatınca bi şey değişmiyor
ne aşklar bitiyor ne evliler boşanıyor nişanlılar ayrılıyor
bırak o kadını kendini düşünsen yapmazsın bunu
bi de kadını düşün
düşün ki sen evlisin ve eşin bi kadının kapısında ağlıyor sabahlıyor
çok mu yüce sevgileri o zaman
kimse aşktan ölmedi ölmeyecek

Son düzenleme:
arkadaşım yazın için çok teşekkür ederim . Okuduğum en değerli yorumlardan ( fikirlerden ) biriydi . şu açıdan ki beni aşağlamadın , mantıklı bir şekilde yardımcı olucak bir yazı yazdın . Gerçekten teşekkür ederim .
rica ederim, hayattan öğrendiğim şu ki, hiçbirşeyi yapmam demiyeceksin, ben ne eşini aldatan kadına/erkeğe kızarım, ne anormal ilişki yaşayanlara kızarım, isteyen lezbiyen olur hayatına devam eder, isteyen evli insanlarla beraber olmaya devam eder, isteyen hayat kadını olur isteyen evinin kadını, hiçkimsenin de buna karışma lüksü olduğunu düşünmüyorum zaten, alışılmışın dışındaki yaşantılara karışmam karşı durmam çünkü başıma gelmeyeceğinin garantisi yok, nereden bilebilirim evladımda görmeyeceğimi, yada nereden bilebilirim kendimin yapmayacağını, hayatım hep bu bakış açısı üzerine kurulu, böyle olması gerektiğini düşünüyorum çünkü, gittiğim bir kursta öğrendiğim birşey vardı, nefret kin kıskançlık vs duygular kötü duygularmıdır, iyi duygu nedir kötü duygu nedir diye bir soru sormuştu kurs öğrtetmenimiz, ben duygu duygudur hiçkimse hissettiğim şeyden ötürü beni yargılayamaz diye bir cevap vermiştim, kurs öğretmenimiz de benimle paralel geniş bir açıklama yapmıştı, örneklendirmişti konuyu, mesela dedi kıskançlık kötü bir duygu değildir, bütün insanlarda vardır, ama ben x arkadaşımızın eşarbı ona çok yakışıyor diye eşarbını kesmeye kalkarsam bu kötüdür demişti, yaptığınız doğru birşey değil, savunulacak hiçbir tarafı yok ki zaten siz de savunmuyorsunuz, hata insanlara mahsustur, allah bile binlerce kez hata yaptığımız halde her seferinde kapısına buyur ediyorsa ben bir insanı defterden silemem, haddim değildir, vereceğiniz karar ne olursa olsun dediğim gibi sizi etkileyecektir. ona göre bir karar verin, ha birşey daha, yaşadığınız hayat nisbetinde şekilleniyoruz, bizim küçük bir bıçak kesiğine bile dayanamadığımız durumlar olurken drlar açık kalp ameliyatı yapabiliyorlar, biraz abuk bir örnek ama anlatmak istediğimi becerebilmişimdir inşallah

böyle bir yorumu bukadar kişinin beğenmesi ne acı

arkadaşlar ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum , sizinle bir sıkıtımı paylaştım ki paylaşmaz olaydım
psikolojim hiç normal değil bunun da farkındayım .

Orda genel müdür anektodunu eğitimi için kullandım cebindeki parası için değil . Cebindeki parası da inanın hiç umrumda değil (ki siz şimdi buna da inanmazsınız) benim gelirim ve ailemin durumu çok şükür iyi .

Böyle bir yorumu bu kadar kişinin beğenmesi acı ama sizin evli ve çocuklu bir adamın karısının çocuğunun hakkına girmeniz çok masumane bir aşk ürünü değil mi? Bir kere hiç haberiniz olmasa kandırılsanız bilmeden her şeye devam etseniz evet burada mağduru oynama hakkınız vardı ama bilerek kasıtlı böyle bir erkeği ve böyle bir hayatı seçiyorsunuz art niyet ve kötülük ve acı olan bu işte.

Son düzenleme:
adamın karısı öğrendiği anda o çok aşık adamın hayatında ilk vazgeçilecekler listesinde 1 numara olacaksın farkında mısın bilmiyorum. adam şimdi senden vazgeçmiyor çünkü karısı bilmiyor henüz. hele bi öğrensin sen o zaman gör şenliği. direkt tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olacak.

tekrarlamak istiyorum ki yaptığımı ne doğru buluyorum ne de elle tutulur haklı bir tarafı var . öyle bir saldırdınız ki bir anda . bunu kimseye doğal olarak anlatamıyorum , oyüzden sizlerle paylaşmak istedim . birkaç arkadaş senin bırakmaya niyetin yok ki yazmış .bırakmaya niyetim olmasa sizden yardım istemem . aşağlayıcı yorumlar haricindeki yorumlar zaten yardımcı oldu bana sizin yazılarınız sayesinde kararlılığım arttı , tek zorlandığım nokta aşık olmam bu ilişkide , yapamamam , başaramamam ... bazı arkadaşların yazısı için çok teşekkür ederim ki bana kuvvet veren yazılar ve konuya bakış açıları oldu . tekrarlamak istiyorum belki içinizde evli bayanlar var , ben yaptığımı yaşadığım ilişkiyi ASLA savunmuyorum .

O kadar uzun yazıp aşkını dile getirmişsin ki; adam bugün ben boşanıyorum gel dese gideceksin..
Seni kandırdığını hiç düşünmeden..

Genç kızsınız aklınızı başınıza toplayın..
Yazıktır günahtır..

Böyle bir yorumu bu kadar kişinin beğenmesi acı ama sizin evli ve çocuklu bir adamın karısının çocuğunun hakkına girmeniz çok masumane bir aşk ürünü değil mi? Bir kere hiç haberiniz olmasa kandırılsanız bilmeden her şeye devam etseniz evet burada mağduru oynama hakkınız vardı ama bilerek kasıtlı böyle bir erkeği ve böyle bir hayatı seçiyorsunuz art niyet ve kötülük ve acı olan bu işte.

yaptığımın iğrenç bir şey olduğunun karaktersizlik ve gurursuzluk olduğunun farkındayım . ne istiyorsunuz şuan evet ben bir o... yum dememi mi ? benden beklediğiniz bu mu ?
bu kadar üstüme gelmenizin ne manası var ki ? resmen dalga geçiyorsunuz . ben sadece sizinle bir sorunumu paylaştım . bana şimdi diceksiniz ki bu soruna bile isteye alet olmuşsun . evet alet oldum ama gözlerimin açıldığını da belirttim . ayrılmak istediğimi de defalarca kez söyledim .
belki de canım acıdığı için açtım bu konuyu bilmiyorum ama keşke açmasaymışım . ben evli bir adamla ilişki yaşamış dahi olsam , benim ona karşı beslediğim duyguların çarpıtılmasına tahamül edemem . yok parası için vs.
eşi diyorsunuz , zaten eşi konusunda vicdanım rahatsız olduğu için ayrılıyorum . çocukları için değil . eşini düşünmesem ilişkimi devam ettiriyim derim . çünkü zaten ben hayatıın birinci aşamasına kendi ailemi ikinci plana da kariyerimi koymuş bir insanım . evlenmek çocuk yapmak istemiyorum (ha belki daha küçük olduğumdan böyle düşünüyorum) ama düşüncem bu .

adamın karısı öğrendiği anda o çok aşık adamın hayatında ilk vazgeçilecekler listesinde 1 numara olacaksın farkında mısın bilmiyorum. adam şimdi senden vazgeçmiyor çünkü karısı bilmiyor henüz. hele bi öğrensin sen o zaman gör şenliği. direkt tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olacak.

Keşke öğrense karısı..
Onu geçtim,
Çok isterdim konu sahibinin de ailesi öğrensin..:ssz:
En nefret ettiğim konu bu tarz konular..
Az edep yahu..

Unutmayın hiç bir canlı yaşattığını yaşamadan gitmez bu dünyadan..
Aklınızı başınıza toplayın..
Aşk bu kadar mı kör etti gözünüzü..?

sen kendini kandırmaya devam et...
o adamdan bence sana hayır gelmez gelmemeli....
birincisi yalanın biri bin para...
ikincisi içip içip soluğu benim kapımda alıyor ,ortalığı dağıtıyor yazmışsın ...
üçüncüsü hadi boşandı ve evlendiniz diyelim bugün bu kadına yaptığını ileride sanada yapmayacağı ne malum....
tamam arada bir aşk,sevgi vs... olabilir ama unutulmamalı ki bir zamanlar eşinede de aşık olupta evlenmiştir...
kısacası yol yakınken geri dönmek......

dediğim gibi bazı arkadaşların yorumu gerçekten işe yaradı ben at gözlükleri takmışım . bana gerçekleri gösterdiler . ben hiç bu şekilde düşünmüyordum mesela sen bunu yazana kadar . ama şimdi olayın dışına kendimi alarak düşünüyorum evet haklısın . çocuklarının annesindense ilk benden vazgeçecektir .

yaptığımın iğrenç bir şey olduğunun karaktersizlik ve gurursuzluk olduğunun farkındayım . ne istiyorsunuz şuan evet ben bir o... yum dememi mi ? benden beklediğiniz bu mu ?
bu kadar üstüme gelmenizin ne manası var ki ? resmen dalga geçiyorsunuz . ben sadece sizinle bir sorunumu paylaştım . bana şimdi diceksiniz ki bu soruna bile isteye alet olmuşsun . evet alet oldum ama gözlerimin açıldığını da belirttim . ayrılmak istediğimi de defalarca kez söyledim .
belki de canım acıdığı için açtım bu konuyu bilmiyorum ama keşke açmasaymışım . ben evli bir adamla ilişki yaşamış dahi olsam , benim ona karşı beslediğim duyguların çarpıtılmasına tahamül edemem . yok parası için vs.
eşi diyorsunuz , zaten eşi konusunda vicdanım rahatsız olduğu için ayrılıyorum . çocukları için değil . eşini düşünmesem ilişkimi devam ettiriyim derim . çünkü zaten ben hayatıın birinci aşamasına kendi ailemi ikinci plana da kariyerimi koymuş bir insanım . evlenmek çocuk yapmak istemiyorum (ha belki daha küçük olduğumdan böyle düşünüyorum) ama düşüncem bu .

Çocukları için değil demek ki..
Sen de haklısın.. :57:
Anne olursan anlarsın..
Yaz bunu bir kenara..

Madem boşanma aşamasında(ben inanmıyorum) o zaman de ki:

Evli bir erkekle daha fazla birlikte olamam, boşan öyle gel, seni bekleyeceğim ama boşandığını bana resmi olarak ispatlayana kadar bu ilişki askıya alınmıştır asla ve asla görşmeyeceğiz ..de.. bakalım ne diyecek uyanık:ssz:

Bu erkekler..boşanma aşamasındayım..yalanından sıkılmadılar mı ya hala?:ssz::52:

evine sadık olmayan hiç kımseye sadık olamaz eşinden boşanıp gelse bıle bu adamdan hayır gelmez

dediğim gibi bazı arkadaşların yorumu gerçekten işe yaradı ben at gözlükleri takmışım . bana gerçekleri gösterdiler . ben hiç bu şekilde düşünmüyordum mesela sen bunu yazana kadar . ama şimdi olayın dışına kendimi alarak düşünüyorum evet haklısın . çocuklarının annesindense ilk benden vazgeçecektir .

ehh tabii bu işler böyledir sen bakma o adamın bu romeo palavralarına karısı öğrenince göreceksin sana ne iftiralar attığını '' peşimi bırakmadı, musallat oldu, aklıma girdi '' ohoo daha neler neler diyecek senin hakkında. eğer seni düşünen seven bir adam olsaydı o karşılaştığınız adama seni o şekilde tanıtmazdı emin ol.

Son düzenleme:

Evli bir erkekle daha fazla birlikte olamam, boşan öyle gel, seni bekleyeceğim ama boşandığını bana resmi olarak ispatlayana kadar bu ilişki askıya alınmıştır asla ve asla görşmeyeceğiz ..de.. bakalım ne diyecek uyanık:ssz:

Bu erkekler..boşanma aşamasındayım..yalanından sıkılmadılar mı ya hala?:ssz::52:

ee bu yalan hala geçerliyken neden başkasını arasınlarki :8:

evet öyle bir olay da yaşadık , ben kendime bu durumu yediremediğimi söylediğimde bana zaten boşanma aşamasında olduğunu belli bir süreç içinde olduklarını söyledi . ben de tam bir gerizekalı olduğum için hepsine inandım .

ehh tabii bu işler böyledir sen bakma o adamın bu romeo palavralarına karısı öğrenince göreceksin sana ne iftiralar attığını '' peşimi bırakmadı, musallat oldu, aklıma girdi '' ohoo daha neler neler diyecek senin hakkında. eğer seni düşünen seven bir adam olsaydı o karşılaştığınız adama seni o şekilde tanıtmazdı emin ol.

okadar doğru söyluyorsunki bırebır yaşadım bu olayı çocukluk arkadaşım sayılır bır arkadaşım aldatıldı eşi kadın zaten kaç kişiyle bırlıkte o buna alışmış benımde zorla aklıma gırdı aradı durdu telefonumu kendısı bulmuş nerdenbulmuşsa dıye dye unutturdu aldattığını şimdi ıkısı oturup kadın hakkında demedıklerını bırakmıyorlar

adam evli.sizle böyle bişey yasıyo.boşancak olsa neden farklı odaya gecıp msjlassın.demekki karısı duysun ıstemıyo.seni yedek görüyo.çünkü cıtırsın 10 yas daha kucuksun.karısı adamı merak etmiyormu demişsiniz belki adam cift hatlı telefon kullanıyor sizin bılmedıgınız bir hattı daha var belki.belki o hat yanınızdayken kapalı durumda.eşi arasada ulasamıyor .yada esıne ıs geregı surdayım burda kalıcam diyor.
hadi hepsini bırakın diyelim boşandı sizle evlendi nasıl güvenceksiniz aynı durumu esinin yasadıklarını size yasatcak bır baskasını bulucak belki.belkıde sızı asık etmeye calıstı sonrası vazgecemez nasılsa ben bıraz daha saklayım evlı oldugumu bana asık olsun söylerım dıye düşündü.ve siz ögrendıgınızde ayrılalım demekle olmaz öyle tamamen görüşmüceksiniz ev tutucaksınız fikir olsun diye ona soruyosunuz onane.artık hayatınızda hiç olmucaksa ayrılmakta kararlıysanız nıye onun fıkrıne ıhtıyac duyuyosunuz.ben kaç yasında oldugunuzu merak ettim acıkcası.

Back