- 10 Ağustos 2013
- 41
- 0
- 16
- Konu Sahibi zeynepgecer
halaa üstüste öesajlar atıyor . gelmesi yaklaştı ya beyfendinin . alt yapı hazırlamaya çalışıyor sanırım . arkadaşın dediği gibi tükürüğe bile yazık bunlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o msjdan sonra dalga geçsen de fena olmazmış yani terennüm falan nedir ya?sen bu msjı döşemeye harcadığın eforu sözde ayrılma aşamasında olduğun karınla boşanırken harcasaydın iyiydi süper zeka ayrıca 50 yıl öncesinin tozlu raflarından bulduğun lafları bana satma içimi kıydın gece gece henüz çok gencim falan yaz :))şaka bi yana da neyse msj yazmadan gelmesini bekle bence yüzyüzeyken konuşmak her zaman iyidir korkmadığını güçlü olduğunu ezik olmadığını görsün..Görüşmek istemezsen yine gelir kapına yine aynı şeyler vs mevzu başa döner..hiç cevap yazmıyim di mi ?
Yani cevap yazmak derken ağır bir mesaj atmak manasında diyorum
hiç cevap yazmıyim di mi ?
Yani cevap yazmak derken ağır bir mesaj atmak manasında diyorum
şimdi sen bu şekilde yazınca benim aklıma da şu geliyor, burda şu birkaç saat içinde konunun başında aşkından bahsederken konunun sonunda öfkenden bahsetmeye başlayabiliyorsun, o adamla birkaç saat konuştuğunda da öfken yine aşka neden dönmesinkiYok ya eminim kararımdan bir yandan da arkadaşın dediği gibi aldatılan kadınların yazdıklarını okuyorum . Beni daha çok güçlendiriyor bunlar. Daha çok hırslanıyorum ona karşı . Hırslanmak derken öfkelenmek manasında
Yok ya eminim kararımdan bir yandan da arkadaşın dediği gibi aldatılan kadınların yazdıklarını okuyorum . Beni daha çok güçlendiriyor bunlar. Daha çok hırslanıyorum ona karşı . Hırslanmak derken öfkelenmek manasında
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu..
Adam evli..
Bitti..
şimdi sen bu şekilde yazınca benim aklıma da şu geliyor, burda şu birkaç saat içinde konunun başında aşkından bahsederken konunun sonunda öfkenden bahsetmeye başlayabiliyorsun, o adamla birkaç saat konuştuğunda da öfken yine aşka neden dönmesinki
Şu yaşıma kadar ne hayat hikayelerine şahit oldum, benim tanıdığım evli adamların hiçbiri boşanıpta sevgilisiyle evlenmedi, hatta yine bir tanıdık evli biriyle beraberdi, biz boşanmaz karısından dediğimizde inanmadı, blöf yap adama, gerçeği gör dedik, o da nasıl olduysa bizi dinleyip adama gidip karından boşanmadan beraberliğimiz devam edemez demiş, adamın verdiği cevap: Eşim sinir hastası ayrılırsam hastalığı ilerler, benim bir evladım var, evladımın iyiliği için eşimin sağlığını düşünmem lazım demiş kestirip atmış![]()
Yaklaşık 5 ay önce kendimden 10 yaş büyük biriyle tanıştım , ve bir ilişki yaşamaya başladık . Kısa sürede birbirimize çok ısındık . Nerdeyse her günü beraber geçirmeye başladık , o işteyken gündüzleri 4-5 saat telefonda konuşup işten çıktıktan sonra buluşuyorduk . Ben bukadar ilgi karşısında kendime hakim olamayıp aşık oldum .
Aradan 2 ay kadar geçtikten sonra evli olduğunu öğrendim . şimdi diyeceksiniz ki hiç mi şüphelenmedin ? Hayır şüphelenmedim . Bende kalıyordu ve şüpheleneceğim telefonlar gelmiyordu . Telefonu her çaldığında yanımda konuşuyordu . Bana yalan söylediğini söylediğimde kendisini evli olarak görmediğini söyledi . Ankarada bir kızı var , eşinin öğretmen olduğunu ve sene içi cumadan pazara kadar orda olduğunu yazın ise sürekli olarak ankarada olduğunu söyledi . E hergün bendesin hiç mi merak etmedi seni şimdiye kadar diye sorduğumda beni istemiyor ki dedi . Zaten boşanma aşamasındayız . Birlikteyken de ne konuşuyoruz ne başka bişey dedi .
Aradan belli bir süre geçtikten sonra ben ayrılma kararı aldım belki eşiyle durumu düzeltir diye düşündüm . Ama ne zaman ayrılalım desem hepiçip içip dağıtıyor , telefonda ağlıyor . Kapının önüne gelip aşağında sabaha kadar oturuyor .
Ortak bir tanıdığımıza eşiyle olan durumunu sordum (bizim birlikte olduğumuzu bilmiyor ortak tanıdığımız) herhangi bir problemleri yok dedi . Ben hiçbir anlam verememeye başladım . Madem problemleri yok eşi hiç merak etmiyor muydu bu adam nerede diye . Iş yerindeyim diye kandırma ihtimali olamaz çünkü özel bir şirketin genel müdürü , şirketi aradığı zaman orda olmadığını öğrenir .
şimdi ben evi taşıycam , eve benlimle bakmasını istedim sadece fikir vermesi açısından . Beraber yaşıyalım diyor . çevremdeki tüm insanlara ben zeyneple evlenicem görüceksiniz demiş .
Ne yapıcağımı bilmiyorum , çok seviyorum . çok iyi anlaşıyoruz . Ama bir taraftan da o kadını düşünüyorum . Bana sürekli git gel yaşıyorsun , ayrılıp duruyorsun yapma artık bunu diyor . Ama aklıma eşi her geldiğinde ilişkiyi bitirmek istiyorum .
Kendi kendime çok düşünüyorum madem kadın bunu istemiyor , suratına bile bakmıyor . Evdeyken neden benimle telefonda konuşamıyor farklı bir odaya geçip . Sürekli mesajlaşıyoruz . Diyelim ki aralarında bir sorun yok , eşi hiç mi merak etmiyor bu adam nerede diye .
Insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş , rahmetli babamın hayatına giren kadınlara hep o... Gözüyle baktım . çok kızdım onlara şimdi ben de evli bir adama aşık oldum .
Lütfen bana yardımcı olun bayram için kızının yanına gitti ankaraya , yarın sabah dönücek . Ne yapmalıyım ? Görüşmeyelim dediğimde içip içip dağıtıyor . Eve geliyor sabaha karşı . Bu halin ne diye sorduğumda sen beni bu hale getiriyorsun diyor . Akıl verin bana nolur :44:
Erkeklere göre ne var ki, toplumda sürekli onlar pohpohlanır, evlidir birde sevgilisi vardır, vayyyy x abime bak erkeğin hası denir, sırtı sıvazlanır, erkeğin elinin kiri, kadının alnının lekesi gibi kötü bir tabir vardır, erkek yapar adı çapkın olur kadın yapınca .....
Ne yardan ne serden vazgeçmeme durumu, şimdi adama resti çeksen boşanda gel desen binbir dereden su getirir, çoooooook seviyor ya ama boşanmak için bir vakit yoktur ya da çocuk bahane edilir, eşim hasta şimdi üzülmesini istemiyorum denir veya ailem eşimi seviyor ailemi üzmek istemiyorum, bizimkisi evlilik değil iş ortaklığı, ayrılırsak ailelerin iş ortaklığı bozulur gibi pekçok bahane sıralanır sonuç : biz böyle mutluyuz zaten zeynep, nikah dediğin nedir ki'yle bağlantı yapılıp olay çözümsüz bırakılır![]()
Bu olayın deneyim sahibi olmakla alakası yok..yaşım henüz 24 ve bu benim 2. Sevgilim daha . Ilk sevgilim 3 sene sürdü , ilişkiler konusunda pek deneyim sahibi bir insan değilim . Ve benim şansıma ilk sevgilimi de ideolojik açıdan ailem istemedi . Onla da ona aşık bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık .
dönüşün muhteşem olmuş![]()