-
- Konu Sahibi beggar4love
E sen hortlatmışsın1.bu konu neden hortladı..
2. Okumadım
3. Ağzına sağlık. Kadınlar da hata yapabilir. Konu açığa çıkarsa erkeklerin savunmalarından birini yaparsın ve benim için önemli olan sensin, onlar günübirlik dersin. Sefan olsun
Bugünlerde hep aynısı oluyor konusuzluktan mi böyle yapılıyor anlamıyorum...ısıtıp ısıtıp getiriyorlar ama artık dikkatliyim önce tarihe bakıyorum güncel mi diyeKonu eski eskiiii...
Konu sahibi de konuyu açıp gitmiş bir daha girmemiş foruma...
Konuların altında benzer konular linkleri var bir süredir. Onlara tıklayıp yüz yıllık konulara gidip yorum yapıyor insanlar.Bugünlerde hep aynısı oluyor konusuzluktan mi böyle yapılıyor anlamıyorum...ısıtıp ısıtıp getiriyorlar ama artık dikkatliyim önce tarihe bakıyorum güncel mi diyeyedi yıllık konuya yorum yazmışlığım var
Aaaa doğru söylüyorsun...o yüzden böyle oluyor.Konuların altında benzer konular linkleri var bir süredir. Onlara tıklayıp yüz yıllık konulara gidip yorum yapıyor insanlar.
Yok yav. Benden önce başkası yazmıştıE sen hortlatmışsın
1.bu konu neden hortladı..
2. Okumadım
3. Ağzına sağlık. Kadınlar da hata yapabilir. Konu açığa çıkarsa erkeklerin savunmalarından birini yaparsın ve benim için önemli olan sensin, onlar günübirlik dersin. Sefan olsun
Maalesef siz hortlatmışsınız1.bu konu neden hortladı..
2. Okumadım