- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hayırlı olsun kelebek, tam yorum yazacakken bu mesajını gördüm. Maaslariniz daha yuksek olsaydı o zaman bu kadar sıkıntı olmazdı. İnsallah her şey yolunda gider.kusura bakmayın dün bütün gün işyerinde yoğundum girip cevap yazamadım
Dün gece geç satte gördüm mesajları
Bugün imzaladık sözleşmeyi bizimkilerle konuştum ama aynı şeyi söylediler
Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşallah
Hepinize teşekkür ederim hanımlar
İnşallah iyi olur ama firmayla konuşun evin içini onlar yapmak zorunda,mutfak dolabı,iç,dış kapılar,fayans,parke,duşa kabini vs,boş almayın evi,krediyi kim çekecek peki.kusura bakmayın dün bütün gün işyerinde yoğundum girip cevap yazamadım
kusura bakmayın dün bütün gün işyerinde yoğundum girip cevap yazamadım
Size katılıyorum.Valla yeni moda oldu bu, kimse gucum neye yetiyo diye bakmiyo herkes en iyi arabaya en iyi eve sahip olmak istiyo iyi ki kredi var ne diyim
Kelebek her defasinda baban ve maddi gelgitler hakkinda konu aciyorsun, her defasinda satirlarca yorum yaziyoruz ve her defasinda bizi dinlemeden derdine dert katiyorsun. Eski uye olmasan bizimle alay ettigini dusunurdum o derece hayretler icerisinde okuyorum.kusura bakmayın dün bütün gün işyerinde yoğundum girip cevap yazamadım
Doğal seleksiyon bu olsa gerek kız kendi kendini bitirdiKelebek her defasinda baban ve maddi gelgitler hakkinda konu aciyorsun, her defasinda satirlarca yorum yaziyoruz ve her defasinda bizi dinlemeden derdine dert katiyorsun. Eski uye olmasan bizimle alay ettigini dusunurdum o derece hayretler icerisinde okuyorum.
İnsaat sirketi sizi bayaa yemis, zonguldakta hele o fiyata ev bir de iki gunde 20.000 tl fiyat artiyor ah ya ah bu kadar saf olmasaydiniz keske...ustelik guvenilir sirket diyorsun, sifir ev diyorsun o paraya bi de ici yapili degil saka gibisin.
Annenin calismayacagi asikar, senelerce calismamis iki temizlige gider sonra pes eder yuzde yuz.
KYK kredin ne olacak? Evde ne yiyip ne iceceksiniz? Kardesin okumak istese onu da calistiracaksiniz, evlenmek istersen hayal. Bunlara ragmen “ben cekmeye raziyim” diyorsun aklim almiyor.
Hacizle, borcla, cileyle ugrasacagin bi gelecek var gibi onunde. Ne diyelim herkes yapma dedi imzaladin, gecmis olsun.
Dalga mi geciyor diye dusundum artik bugun. Madem hic bir konuda dinlemiyor niye konu aciyor? Ben kelebegin 4-5 kati maas aldigim halde yemiyor ev almak , resmen insaatci kandirmis uzuldumDoğal seleksiyon bu olsa gerek kız kendi kendini bitirdi
Açıkçası ben de bu kızın 4 katı maaş alıyorum.ev aldık 40 bin borcum kaldı diye içim sıkılıyor,tasarruf edip bir an önce ödemeye çalışıyorum. İnsanlar nasıl böyle rahat rahat borç yapıyor şok içindeyim. Ne diyelim borç bitmeden 32 ye kadar evinde babasının dizinin dibinde oturur artıkDalga mi geciyor diye dusundum artik bugun. Madem hic bir konuda dinlemiyor niye konu aciyor? Ben kelebegin 4-5 kati maas aldigim halde yemiyor ev almak , resmen insaatci kandirmis uzuldum
Ev için evliliği ertelemeyeAmin inşallah ,
Evlilik ertelenir bir şekilde babam 1-2 sene zorlanırız diyo en azından annem o ortama adapte olana kadar falan
İşsiz kalırsam vay halimize ama bu sartlar altında çok işsiz kalsam gider cafe de mağazada falan çalışırım mecburen
Aman,hayatına bu kadar ipotek koyduktan sonra miras olsa ne olur,battı balık yan gider lafının canlı hali bu konu sanırım.Ev için evliliği ertelemeye
Senin yerine baban karar veriyor.
Tamam, miras
İleriye dönük yatırım diyelim, kardeşlerin var mı?
Her evlat senin kadar katkı yapacak mı? Yoksa, çalışmadan evden miras payı alacaklar mı?
Lafı bile ayıp deme, kardeşler aile kurunca bu yüzden uzaklaşıyor.
aslında sevgiline haksızlık etmişiz.kusura bakmayın dün bütün gün işyerinde yoğundum girip cevap yazamadım
Açıkçası ben de bu kızın 4 katı maaş alıyorum.ev aldık 40 bin borcum kaldı diye içim sıkılıyor,tasarruf edip bir an önce ödemeye çalışıyorum. İnsanlar nasıl böyle rahat rahat borç yapıyor şok içindeyim. Ne diyelim borç bitmeden 32 ye kadar evinde babasının dizinin dibinde oturur artık
Faiz oranları da son 2 yılın zirvesinde. Neyse Allah ödeme gücü versin olmusla olmuse çare yok...insanlık vazifemizi yaptık uyardık sonuçta.inşallah adam inşaatı tam verir de yarım yamalak vermezHayır bi de fiyati uygun diyo
aslında sevgiline haksızlık etmişiz.
tam tencere kapakmışsınız.
o ailesine para yedirip duruyor, yarı aç yarı tok yaşıyor. aklını kullanmıyor, ondan köy kasaba olmaz diyorduk.
senin de aklın onun gibi çalışıyor. hiçbir farkın yok. o da sen de ailenize hayır diyemiyorsunuz.
bir borç bitmeden, 3 kuruş maaşa güvenip, hiçbir planlama yapmadan havadan geleceğini umduğunuz parayla dağ gibi borcun altına giriyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?