- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Birevlilikmeselesi
Sözlü kavram olarak bana çok çiğ geliyor. Olsan olmasan hiç fark etmeyecek bir durum gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah.. teşekkür ederimhakkinizda hayirlisi olsun.
34 yaşında 9yıldır evli olan ve iyi bir üniversite eğitimi almış biri olarak(evliliğimde gayet mutluyum) ; kesinlikle hayalin olan şeyi sırf aşk uğruna bırakıp gitme.senin gibi bende aşkı seçtim.kocam asla pişman etmedi ama içimde çok büyük bir yara yapamadığım şeyler.keşke diyorum keşke daha fazla kendimle kalsaydım daha fazla hayalimi gerçekleştirseydim.neden biliomusun aşk sonsuz değil.aşk bitiyor evet çok seviosun ama o aşk bittiğinde kendinle başbaşa kalıosun.kalabalık yalnızlık gibi düşün.birde ne var biliomusun , seven adam sana rest çekmez,ortak bir çözüm bulmaya çalışır.ve sen ne yaparsan yap senden vazgeçmez..lütfen sende hayallerinden doğrularından vazgeçme.vazgeçersende beni hatırla.deliha demişti dersin...
Bence bir yıl erteleyin her şeyi zaten virüs var düşünceniz oturur belki. Bana sözlünüz bencil geldi. Çok iyi bir maaşı yokmuş sonuçta sizin yanınıza gelebilirdi pekala. Ben eşimin yanına geldim ama işim olsaydı senin yanına gelmek istiyordum diyen kendiydi. İst. sonrası Ankara size küçük gelebilir. İş de bulamazsınız öyle kolay kolay. Meslek önemli pişman olursunuz bıraktığınıza.