• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlü müyüm değil miyim ?

34 yaşında 9yıldır evli olan ve iyi bir üniversite eğitimi almış biri olarak(evliliğimde gayet mutluyum) ; kesinlikle hayalin olan şeyi sırf aşk uğruna bırakıp gitme.senin gibi bende aşkı seçtim.kocam asla pişman etmedi ama içimde çok büyük bir yara yapamadığım şeyler.keşke diyorum keşke daha fazla kendimle kalsaydım daha fazla hayalimi gerçekleştirseydim.neden biliomusun aşk sonsuz değil.aşk bitiyor evet çok seviosun ama o aşk bittiğinde kendinle başbaşa kalıosun.kalabalık yalnızlık gibi düşün.birde ne var biliomusun , seven adam sana rest çekmez,ortak bir çözüm bulmaya çalışır.ve sen ne yaparsan yap senden vazgeçmez..lütfen sende hayallerinden doğrularından vazgeçme.vazgeçersende beni hatırla.deliha demişti dersin...

34 yaşında 9yıldır evli olan ve iyi bir üniversite eğitimi almış biri olarak(evliliğimde gayet mutluyum) ; kesinlikle hayalin olan şeyi sırf aşk uğruna bırakıp gitme.senin gibi bende aşkı seçtim.kocam asla pişman etmedi ama içimde çok büyük bir yara yapamadığım şeyler.keşke diyorum keşke daha fazla kendimle kalsaydım daha fazla hayalimi gerçekleştirseydim.neden biliomusun aşk sonsuz değil.aşk bitiyor evet çok seviosun ama o aşk bittiğinde kendinle başbaşa kalıosun.kalabalık yalnızlık gibi düşün.birde ne var biliomusun , seven adam sana rest çekmez,ortak bir çözüm bulmaya çalışır.ve sen ne yaparsan yap senden vazgeçmez..lütfen sende hayallerinden doğrularından vazgeçme.vazgeçersende beni hatırla.deliha demişti dersin...
👏👏👏

Kararsızsan gönlün istemiyor demek ki
Zaten genelde kadının fedakar olması gerekiyor memleketimizde, erkeği anası, babası işi hep yanında olacak, erkek kısmından fedakarlık bekleme

Arkadaslar bende halkla ilişkiler ve tanitim mezunuyum kpssye gircem ama sizce değer mi çalışıyorum ama.nedense boş çalışıyormuş gibi geliyor ataması olurmu olursa nerelere atanilir

bence kariyerini tehlikeye atma, günümüz şartlarında ne olursa olsun kadın çalışmalı, en aydın adamla da birlikte olsan yarın bir gün işsiz kaldığında işle alakalı en ufak bir lafı sana batacak emin ol.
Anladığım kadarıyla sen de pek emin değilsin bu durumdan, yaşın da genç bana kalırsa ekonomik özgürlük en önemlisi.

Bilmiyorum daha once yorum yazdim mi ama konu sahibesi yasiniz genc, evlilik sorumlulugu almaya hazir olmamaniz normal. Hemen evlenmek zorunda degilsiniz ki. Karsi tarafla konusun, ben hazir degilim bir gun evlenmek istiyorum tabi ki seninle ama simdi hazir degilim diyin. Bu kadar.

Bence bir yıl erteleyin her şeyi zaten virüs var düşünceniz oturur belki. Bana sözlünüz bencil geldi. Çok iyi bir maaşı yokmuş sonuçta sizin yanınıza gelebilirdi pekala. Ben eşimin yanına geldim ama işim olsaydı senin yanına gelmek istiyordum diyen kendiydi. İst. sonrası Ankara size küçük gelebilir. İş de bulamazsınız öyle kolay kolay. Meslek önemli pişman olursunuz bıraktığınıza.

Ben katiliyorum.
Konu sahibesinin elinde kariyer firsati var ama karsi taraf asgari ucretli. Karsi taraf ayni nitelikte isi Istanbul'da bulabilir pekala. Konu sahibesini ve isteklerini yoksayip ille de gel buraya demesi itici. Ciftler her 2 tarafi da mutlu eden yerde yasamali, oyle olcup bicipkarar vermeli. Ille de erkegin yanina gideceksin diyen ataerkil kafa itici tek kelimeyle.

Back