- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bak bu senin mesajin. Daha ailenden habersiz kyk odemen var. Hacizlik olursun kelebek, o babaya guvenme. Sozlesmeyi bile senin ustune yaptiran adam. Genc yasinda bes kurus parasiz pulsuz kalirsin ortada.Maddi anlamda da darlandım ödemelerim çok haddinden fazla
1.600 tl maaş alıyorum
300 tl kredi ödüyorum bu ayla birlikte 2 taksitim var
330 tl geri ödemeli öğrenim kredim başlıyo bu ay ödemem gereken 2 sene boyunca (ailemin haberi yok)
300 tl her ay yol parası veriyorum köyden gidip geliyorum
330 tl bu ay açıköğretim sınav parası yatırcam ama kredi kartından geçip diğer ay ödemeyi planlıyorum
200 tl her ay işyerine kestinti oluyo ailem için 3.000 para almıştım işyerinden onu maaşımdan kesiyolar
Patron ağustos da maaşına zam yaparım 1800 olur dmeişti hiç sesini çıkartmadı bende utanıyorum diyemiyorum
Normalde sene sonuna kadar işyerinden aldığım 3.000 tl yi ödeyecektim ama maaşıma zam olmayınca yan yattı hepi topu 800 falan ödedim
Hangisine yanayım bilmiyorum çok şükür işin var kelebek ya olmasa diyorum bazen ama yine de sitem etmeden duramıyorum sabahları kalkerken gözlerimden yaş geliyor bazen
Saçma sapan yolunda gitmeyen bi hayatım var mutsuzum
O kadar yol parası veriyorum ama O paraya rezil oluyorum yollarda soğukta kışta donuyorum uykusuzluk desen cabası
Millet 9 da işyerine gelirken ben 6.30 da kalkıp 1 saat yol çekiyorum 7:45 de işyerinde oluyorum
Onlar daha yatağında uyuyo
Ağlamak istiyorum kızlar ya
Biz 4+1 evi 130.000 'e aldık. Üstelik herşeyi tam yapılı ve yeni bina. Orası neresi acaba merak ettim
Burası Başkent :)) ♡Orası neresi aşırı merak ettim :))))
Yok kredi olacakmış 155 bin civarı çekilecekmiş,kredi ile degil galiba adamlara odeyecek parayi. sozlesme senet birseyler imzalatip 10 yil sömürcekler.
Burası Başkent :)) ♡
İstanbul'da evler gerçekten çok pahalı ve küçükler geniş ev bulmak çok zor.Oha o zaman ya neden bu denli fark ediyor ki İstanbul'dayım ben 1-2 ay öncesine kadar sürekli ev araştırıyorum 130 bine o kadar dökük evler vardi ki
İstanbul'da evler gerçekten çok pahalı ve küçükler geniş ev bulmak çok zor.
Üstelik sağlık ocağına, hastaneye, parka, otobüs +dolmuş duraklarına, pazara, okullara, marketlere, çarşıya çok yakın:) Göle gidip mangalını yakıyorsun miss :) Ve biz 70.000 nakit ödeyip geri kalanını elden taksit yaptırdık. Biz kredi çekmedik hiç. Allah denk getirdi :) Ankarada rahatlıkla bulabiliyosun canım İstanbulda kayınlarım 1500 kira ödüyor hayat çok pahalı ordaOha o zaman ya neden bu denli fark ediyor ki İstanbul'dayım ben 1-2 ay öncesine kadar sürekli ev araştırıyorum 130 bine o kadar dökük evler vardi ki
Üstelik sağlık ocağına, hastaneye, parka, otobüs +dolmuş duraklarına, pazara, okullara, marketlere, çarşıya çok yakın:) Göle gidip mangalını yakıyorsun miss :) Ve biz 70.000 nakit ödeyip geri kalanını elden taksit yaptırdık. Biz kredi çekmedik hiç. Allah denk getirdi :) Ankarada rahatlıkla bulabiliyosun canım İstanbulda kayınlarım 1500 kira ödüyor hayat çok pahalı orda
Arkadaş da Zonguldak da oturuyomuş. Orda uygun olması gerekirdi, yazık olmuşYa çok güzelmiş gerçekten, güle güle oturun. :)
Arkadaş da Zonguldak da oturuyomuş. Orda uygun olması gerekirdi, yazık olmuş
Kesinlikle, krediye bulaşmak çok tehlikeli :/ Allah yardımcısı olsunEvet ben de şaşırdım. Çok bilgim yok ama hiçbir garantisi olmayan şey için imza atmak da çok tehlikeli ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?