Günaydın kızlar
Öncelikle krediyi ben değil babam çekecek maaşı 3.500 civarı yani zorlasan o kadar oluyor
Banada sende evin ihtiyaçlarına destek olursun dediler
Annemde merkezde otururken boş durmam bnede çalışırım dedi
Babamla annemle çok konuştum bi türlü ikna edemedim sonunda ben kötü olacaktım senin yüzünden ev alamadık ev sahibi olmadık diyeceklerdi
Bende daha fazla üstelemedim
Biraz daha bekleyelim dedim ee bu seferde ev fiyatları hergün artıyo 2-3 ay sonra daha yüksek bi fiyata ev buluruz diye korktum o zamanda vaşıma kakacaklardı bak senin yüzünden beklettin bizi ne oldu gör diyeceklerdi
2. el ev alın diyosunuz ya inanın deli gibi arıyorum aylardır ama çalıştığım için gezip bakma fırsatım olmadı hiç
14-20 senelik evler 180-190 bin üstelik içine bakım gerektiriyor bi eve baktık tavandan simsiyah boyalar dökülüyor camlar kapanmıyor başka bi eve baktık gübeş almıyor 200 bin
Bu fiyatları görünce sıfır ev kararı aldık
Bende farkındayım çok zorlancaz hala kara kara düşünüyorum nasıl olacak yapcaz diye
Herkes bana kızıyo çok karamsarsın ayıp ediyosun babanın moralini bozuyosun diye
Bu arada szin kararlarınızı dikkate almıyor değilim asla
Zaten sizlere sordum acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye çoğunuz bana hak verdiniz bunun üzerine konuştum izah ettim evdekilere ama yook dinlemediler
Yapacak bişeyim kalmadı
Şuanda ailem 10 yıldan bahsetmiyo 2-3 sene zorluk çekeriz ilerleyen zamanda paranın değeri artacak bizim kredi paramız kiraya denk gelecek diyolar
Ben köyden gidip gelirken 400 tl kadar yol parası veriyodum şimdi o cebnde kalacak iyi kötü annem de çalışıp 1000 tl bile alsa babama geriye 1000 tl kredi ödemesi kalır maaşının hepsini ev kredisine yatırmak zorunda kalmaz diye düşünüyoruz
Artık olan oldu nasıl yapabiliriz nasıl üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum